Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yamaha fz 6 grenaj(bi baksanız???????)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yamaha fz 6 grenaj(bi baksanız???????)

yamaha fz 6 grenaj(bi baksanız???????)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.09.2006 - 13:14    Mesaj konusu: yamaha fz 6 grenaj(bi baksanız???????) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fz 6 ya kafa,egsoz altı ve radyatör'ün oraya ve ön arka camurluk aynı boya olacak normali turuncu renk nerde bulurum acaba bi yardımcı olurmusunuz internette buldum ama türkiyede araştırdım fazla bulamadım
normal rengi ve görünüşü bu

yapılmış ama boyanmamış sekli

buda boyalı ama renk degişik

En son meisli07 tarafından 10.09.2006 - 13:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
duman7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: googledan ara

MesajTarih: 10.09.2006 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mavi renk manyak güzel olmuş yaaa Şok oldum paykaşım için teşekkurler Dil çıkarıyorum
ozzyozzy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.09.2006 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

madem grenajlı bir motor istiyordunuz,niye fz6 aldınız anlamış değilim doğrusu...ben sevmem aslında naked motorları ama bana göre bu motorun orjinali daha güzel,bence uğraşıp motorun karakterini bozma. Dil çıkarıyorum
ozzyozzy Çevrimdışı ozzyozzy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.09.2006 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ucuz ve yeni oldugu için alıyorum ve seviyorum race motor benim için cok uzak Dil çıkarıyorum
Başa dön
nl_dogan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.09.2006 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence müthiş olmuş.O motordan böyle bişey çıkacağını tahmin edemezdim.
Acaba o motoru alıp o hale getirmek ne kadara mal oluyo ve nerelerde yaptırabiliriz.
Bide cbr 125 i alıp kaliteli bi metalik siyaha boyamak ne kadar tutar.
Extrailt sanada şimdiden iyi sürüşler dilerim.Şimdiden seni kıskandım.
Başa dön
nl_dogan Çevrimdışı nl_dogan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 16.09.2006 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

naked motorlar iyi hoş da... kışın göğsüne yediğin rüzgar yazın sinek börtü böcek bezdirir insanı
benimde ç.ift renk çok hoşuma gitti
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 16.09.2006 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçektende hoş bir görünüm kazanmış grenajlarla.bunları türkiyede bulman zor gibi yurtdışından araştırıp sipariş edersen istediğine ulaşırsın
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 16.09.2006 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş makina ama orjinali daha iyi bence
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 16.09.2006 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten cok guzel olmus ama orjınal olsa daha hos olmazmı onlara onu yapmısken yan granajlarıda koyalım balıde bırseye benzesın naked ıste kendı halınde bence hıc bırseye gerek yok Gülümsüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.09.2006 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolun ama daha alamadım ya alacam bugun yarın imzamdakini satamadım daha
Başa dön
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 16.09.2006 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mavı rengı cok hos duruyor Gülümsüyorum

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.09.2006 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

grenaj iyi olmuşta ama bence alttaki biraz tehlikeşli duruyor. yol durumu için.
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.09.2006 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden tehlikeli duruyorki renk cok iyi ama
Başa dön
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.09.2006 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

renk iyi olabilir. ama grenaj düz değil. yani aşağı doğru eğilim var. oraya bişey takılabilir. ve buda çok büyük tehlike oluşturur.
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crash
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çesme-alaçati

MesajTarih: 16.09.2006 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş hakikatten ama ByManiacGNY'ın dediği doru olabilri ülkemizin yolları belli. kazasız sürüşler
Başa dön
crash Çevrimdışı crash Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal