fz 6 ya kafa,egsoz altı ve radyatör'ün oraya ve ön arka camurluk aynı boya olacak normali turuncu renk nerde bulurum acaba bi yardımcı olurmusunuz internette buldum ama türkiyede araştırdım fazla bulamadım
normal rengi ve görünüşü bu
yapılmış ama boyanmamış sekli
buda boyalı ama renk degişik
En son meisli07 tarafından 10.09.2006 - 13:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Tarih: 10.09.2006 - 13:20 Mesaj konusu:
madem grenajlı bir motor istiyordunuz,niye fz6 aldınız anlamış değilim doğrusu...ben sevmem aslında naked motorları ama bana göre bu motorun orjinali daha güzel,bence uğraşıp motorun karakterini bozma. _________________ 600 RR
**GAZCI TEAM**
Bence müthiş olmuş.O motordan böyle bişey çıkacağını tahmin edemezdim.
Acaba o motoru alıp o hale getirmek ne kadara mal oluyo ve nerelerde yaptırabiliriz.
Bide cbr 125 i alıp kaliteli bi metalik siyaha boyamak ne kadar tutar.
Extrailt sanada şimdiden iyi sürüşler dilerim.Şimdiden seni kıskandım.
Tarih: 16.09.2006 - 09:16 Mesaj konusu:
güzel olmuş makina ama orjinali daha iyi bence _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
gercekten cok guzel olmus ama orjınal olsa daha hos olmazmı onlara onu yapmısken yan granajlarıda koyalım balıde bırseye benzesın naked ıste kendı halınde bence hıc bırseye gerek yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız