Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İlk kazamı yaptım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İlk kazamı yaptım

İlk kazamı yaptım
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 11.09.2006 - 08:17    Mesaj konusu: İlk kazamı yaptım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cumartesi akşamı saat 19h00 civarlarında, anadoludan avrupa yakasına geçerken, Çamlıcaya doğur çıkan yol ile Çamlıca gişelerden gelen yolun birleştiği noktadaki emniyet şeridinde kaza yaptım. Köprü yolundaki aşırı trafik nedeniyle emniyet şeridine girip, ufak ufak hızlanmadan gidiyordum. Birleşme noktasında her zaman polis arabası olur. Polis arabasını geçtikten sonra, sağdan gelen yol nedeniyle trafik iyice tıkandığından hızımı daha da düşürüp (3. vitesle giderken 20 km hıza ve 2. vitese inmiştim) nerdeyse durmaya kendimi hazırlıyordum. Çünkü bir kaç metre sonra emniyet şeridi bitecek ve 2 yol birleşecekti. Ben de durup, arabaların arasına girerek yeniden en sağa geçip oradaki emniyet şeridine geçmeyi planlıyordum. Bu nedenle iyice hızımı düşürüyordum. Bir aracın arka tampon hizasındayken (ben emniyet şeridinde ve sağdan gidiyorum), arabanın sağa sinyal vermesiyle direksiyonu sağa kırması bir oldu. Yani hatırladığım son şey arabanın sinyali. Mesafe ve zaman o kadar kısaydı ki, benim ne kendimi sağa atabilme, ne de frene basabilme şansım olmadı ve adamın sağ ön kaportaya çarptım. Galiba çok hafif sağa kaçmışım ama yeterli gelmedi. Sol ön tarafla vurunca motorla birlikte sola doğru yatıp hafif bir yuvarlandım. Herkes yardıma koştu tabii. Ben özellikle hemen yerden kalkmadım, üzerime doğru gelip yardım etmek isteyenleri de elimle durdurdum, uzak durun işareti yaptım. Çünkü bana yardım etmek isterken daha kötü bir şey yapabilirlerdi. Ben önce kendimde bir şey olup olmadığını dinledim ve ondan sonra yerden kalktım. Kaskımı hemen çıkartmadım. Kendimden emin olduktan sonra kaskı çıkarttım ve motoru yerden kaldırmalarını istedim çünkü benzin akıyordu. Bu arada full koruma olduğumu söylememe gerek yok herhalde. Sol dirseğimde ufak bir sıyrıkla ve sol kalçamda çarpmadan kaynaklı hafif bir ağrı ile olayı atlattım. Gece de eve gelince ağrı kesici ve koluma sürdüğüm merhemle geceyi ağrısız sızısız, rahat bir şekilde geçirdim.

Ben yavaş gitmeme rağmen çarpma her zaman şiddetli olur. Korumalarımın tam oluşu (dizlik, eldiven dahil) daha fazla bir yara veya hasar almama engel oldu. Lütfen korumaları ihmal etmeyin, aman hava sıcak bir kask yeter demeyin. Full koruma ile geziyor olmanıza rağmen bir kez bile üşengeçlik edip takmamazlık yapmayın. Unutmayın ki her zaman takarsınız, bir kez takmadığınızda kaza sizi bulur.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 11.09.2006 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, geçmiş olsun Arsu'cum.Sen de birşey olmamasına sevinmemle birlikte kaza yapmış olmana da üzüldüm.Bunun ilk ve de son olmasını dilerim.

Tekrar geçmiş olsun..
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 11.09.2006 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, geçmiş olsun abla...

İnan ki ucuz atlatmışsın ve her zaman takdir ettiğim tam koruma kullanımı çok işine yaramış anlaşılan.

Sana hiçbir şey olmaması sevindirici, motosiklette de fazla birşey yok anladığım kadarıyla, yaptırılır olur biter.Önemli olan sensin, gerisini boşver.

Paylaştığın için ayrıca teşekkürler, ders alınması gereken çok nokta var anlattıklarında.

* En başta emniyet şeridine "zorunlu haller dışında" girmeyecekmişiz. Bravo

* Ne kadar yavaş olursak olalım her zaman önümüze direksiyon kırılma ihtimali "her zaman" varmış.

* Kask ve tam korumasız bakkala bile gitmemeliymişiz.

* Kendimizi yerde bulduğumuzda ve bilincimiz yerindeyse (önce bunun için şükredip), iyi niyetle yardıma koşanlara ilk etapta aceleyle yanlış bir şey yapmamaları için engel olmalıymışız.

Bak bir sürü ders çıkarttık, bir kazadan. Tekrarından korusun Allah, ablamı ve hepimizi; biz de bu dersleri kendi kendimize çıkartalım, yaşanmışlığa gerek kalmadan.

Tekrar büyük geçmiş olsun.

Not:Bu arada bilerek VIP'ye açtığını farzedip başlığı "Genel"e taşımıyorum ama farketmez dersen oraya taşıyayım da ders alacak arkadaşlarımızın sayısı artsın.Ama tamamen sen bilirsin. Göz kırpıyorum

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ofdmed
Üye
Üye

MesajTarih: 11.09.2006 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.inşallah son olur.
Başa dön
ofdmed Çevrimdışı ofdmed Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.09.2006 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, ve Bluenight, çok teşekkür ederim. Ben gerçekten ucuz atlattım. Bületncim, başlığı nerde açayım diye düşündüm ama bir karar veremediğim için burda açtım. İstersen sen genele taşı, dediğin gibi dha çok kişi görüp ders çıkartabilir buradan. Bu arada sana da çıkarttığın dersler için teşekkürler Gülümsüyorum
Başa dön
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 11.09.2006 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, Geçmiş olsun hafif atlatman sevindirici bir haber ,burada yine anlıyoruskı full koruma herzaman Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 11.09.2006 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, ilk başta geçmiş olsun dileklerimi bildirmek istiyorum. Çok talihsiz bir kaza geçirmişsin, insan ne kadar dikkat ederse etsin, olacağı varsa oluyor işte.

KASK VE KORUMALARI taktığın için büyük bir alkış gönlümden sana geçen.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Alıntı:

Lütfen korumaları ihmal etmeyin, aman hava sıcak bir kask yeter demeyin.

Ne yazık ki; insanlar onu bile yapmıyor, bırak korumaları kask bile takmıyorlar... Aliağa dragına gittiğimde gördüm ki o kadar insan kask takmadan gelmiş... Öfkeliyim

Arkadaşlar kask&koruma=can!!! Bravo
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 11.09.2006 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, ana demişim yazıyı okur okumaz büyük geçmiş olsun çok üzüldüm ama korumalı olduguna sevindim allah beterinden saklasın Üzgünüm
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.09.2006 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben motoru parkettiğim yerde bile 2 mt götürmem gerektiğinde en basitinden eldivenim yoksa rahatsız oluyorum. Korumasız kendimi gerçekten çok eksik hissediyorum. Hele ki bu kazadan sonra daha bile özen göstericem.
Başa dön
bozok_mehmet
Üye
Üye

Nereden: aydyn(çine)

MesajTarih: 11.09.2006 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR demiş ki:
gevezehanim, ana demişim yazıyı okur okumaz büyük geçmiş olsun çok üzüldüm ama korumalı olduguna sevindim allah beterinden saklasın Üzgünüm
Başa dön
bozok_mehmet Çevrimdışı bozok_mehmet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 11.09.2006 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÖnceLikLe geçmiş oLsun.Koruma tabi ki önemLi ama aLtınızda bi scooter varsa çok fazLa koruma biraz komik duruyo ya Bravo
Başa dön
StaR Çevrimdışı StaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 11.09.2006 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be... geçmiş olsun Arzu.

I . R . T
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.09.2006 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba Arzu, her şeyin bir ilki vardır, şanslısın ki bu ilk son derece zararsız vuku bulmuş... Allah beterinden saklasın, hepimiz için de ders alacak bir yanı olsun... Tekrar tekrar geçmiş olsun... Kendine iyi bak!
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Merter - Ystanbul

MesajTarih: 11.09.2006 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun Arzu. Tekrarlanmamasını dilerim. Üzgünüm

Fatih Yylmaz, 2004 Hayabusa unlimited
Başa dön
FatihYILMAZ Çevrimdışı FatihYILMAZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
wildwolf
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.09.2006 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun Üzgünüm
wildwolf Çevrimdışı wildwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal