Tarih: 12.09.2006 - 00:24 Mesaj konusu: Haydi MD,bu hafta sonu YARIŞLARA Gidiyoruz !!!!!!
Motordelisi Spor Kulübü ,her yıl oldugu gibi bu senede yarışlardaki yerini alıyor ..Tüm üyelerimizi 17 Eylül Pazar günü yapılacak olan Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 4. ayağı yarışlarında kuracagımız stand alanımıza bekliyoruz..
Peki yarışlara nasıl gidecegiz..
MD Grubu her zaman oldugu gibi konvoy olarak piste giriş yapacak ve gösterişli bir giriş olacak bu..
17 Eylül Pazar sabahı saat:10:00 da Alsancak LOZAN Meydanındaki ATATÜRK Lisesi önünde buluşagız ve konvoyla birlikte piste gidecegiz..
Yarışlardan 2 gün önce yapacagımız SİSİM Buluşmamızda Bayan üyelerimize MD logolu Body lerimizden hediye edecegimizi yazmıştık,üyelerimizden önemle istegimiz yarışlara gelirken T-Shirt ü olanlar mutlaka giyerek yarışlara gelsinler,çünkü aynı gün 4.Yılını kutlayan MD nin toplu şekilde basın fotografları çekilecek ve bu fotograflar gazetelere basın bülteni olarak gönderilecek...
T-Shirt ü olmayanlar zaten standımızdan satın alabilcekler..
Start düzlüğünün hemen yanında 2 adet MD standı olacak,ve standımız cıvıl cıvıl olacak,plazma TV den video yayını,müzik yaını yapacak,yarışlarda hem seyir zevkini yaşayacak hemde eglenecegiz..
Bu yarış oldukça çekişmeli ve keyifli olacak..
Tüm gün boyunca yarışlar hiç bitmeyecek..
Super Spor A,B,C,D Klasmanlarının yanında TMF GP ve Supermoto yarışları nefes kesecek..
Hava oldukça güzel ve hafta sonu yapılacak en güzel şey bu yarışları yerinde seyretmek..
Standımızda tüm üyelerimizi görmek istiyoruz..Ve tekrar ricamız herkez lütfen MD T-Shirt ünü giyerek gelsin.
Harika bir PAZAR günü bizleri bekliyor,
MD bir ilki gerçekleştirecek ve iki kamera,iki fotograf makinası ile yarışı baştan sona en ince ayrıntısına kadar takip edecek..Kulübümüzün oluşturdugu basın merkezi gönüllü muhabirleri pist içerisinden çekimler yapacak ve bu görüntüler MD Portalında yayınlanacak..
Geçmiş 4 yıl içinde yarışlarda kurdugumuz standlarımızdan bazı görüntülerle sizleri iştahlandıralım
BİZ Tam kadro ve herşeyimizle hazırız...... _________________
En son HakanDincer tarafından 20.09.2006 - 21:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 12.09.2006 - 06:27 Mesaj konusu:
Bu ne yaww pek bi ilgisiz kalınmış bu topice.Valla ben gelmek isterimde uzak kaçıyor birazcık ve durumlar müsait değil.Eminimki MD ailesi standı dolduracaktır _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Tarih: 12.09.2006 - 08:00 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer, abi ne bileyim ben MD ye girdiğimde 15 20 kişi vardı sabah ve gece 1 den beri kimsecikler girmemiş ondan şaşırdım _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Kayıt: May 11, 2005 Mesajlar: 1793 Nereden: istanbul/bagdat caddesi
Tarih: 12.09.2006 - 09:01 Mesaj konusu:
abi istanbuldan gelmem lazım benim ya aslında istanbul md olarak bi grup kurup beraber gitsek çok güzel olur.. _________________
F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
hakan abi bende gelcem ama sabah 7 de pist te olcam. biliyosundur abi grup d de yarışcam bide unutmadan cuma günü gelirken MD logolarını getirisen sevinirim biraz büyük olsun
Tarih: 12.09.2006 - 11:45 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer, abicim hatırlarsın bu resimlerin çekildiği gün... geçen sene yani 25 eylül... yine meydanda buluşup gitmiştik hep birlikte... Ben yine bu sene, aranızda olmak isterim... Alır mısınız beni de...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız