Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Haydi MD,bu hafta sonu YARIŞLARA Gidiyoruz !!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Haydi MD,bu hafta sonu YARIŞLARA Gidiyoruz !!!!!!

Haydi MD,bu hafta sonu YARIŞLARA Gidiyoruz !!!!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.09.2006 - 00:24    Mesaj konusu: Haydi MD,bu hafta sonu YARIŞLARA Gidiyoruz !!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi Spor Kulübü ,her yıl oldugu gibi bu senede yarışlardaki yerini alıyor ..Tüm üyelerimizi 17 Eylül Pazar günü yapılacak olan Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 4. ayağı yarışlarında kuracagımız stand alanımıza bekliyoruz..
Peki yarışlara nasıl gidecegiz..
MD Grubu her zaman oldugu gibi konvoy olarak piste giriş yapacak ve gösterişli bir giriş olacak bu..
17 Eylül Pazar sabahı saat:10:00 da Alsancak LOZAN Meydanındaki ATATÜRK Lisesi önünde buluşagız ve konvoyla birlikte piste gidecegiz..

Yarışlardan 2 gün önce yapacagımız SİSİM Buluşmamızda Bayan üyelerimize MD logolu Body lerimizden hediye edecegimizi yazmıştık,üyelerimizden önemle istegimiz yarışlara gelirken T-Shirt ü olanlar mutlaka giyerek yarışlara gelsinler,çünkü aynı gün 4.Yılını kutlayan MD nin toplu şekilde basın fotografları çekilecek ve bu fotograflar gazetelere basın bülteni olarak gönderilecek...

T-Shirt ü olmayanlar zaten standımızdan satın alabilcekler..
Start düzlüğünün hemen yanında 2 adet MD standı olacak,ve standımız cıvıl cıvıl olacak,plazma TV den video yayını,müzik yaını yapacak,yarışlarda hem seyir zevkini yaşayacak hemde eglenecegiz..

Bu yarış oldukça çekişmeli ve keyifli olacak..
Tüm gün boyunca yarışlar hiç bitmeyecek..
Super Spor A,B,C,D Klasmanlarının yanında TMF GP ve Supermoto yarışları nefes kesecek..
Hava oldukça güzel ve hafta sonu yapılacak en güzel şey bu yarışları yerinde seyretmek..
Standımızda tüm üyelerimizi görmek istiyoruz..Ve tekrar ricamız herkez lütfen MD T-Shirt ünü giyerek gelsin.

Harika bir PAZAR günü bizleri bekliyor,
MD bir ilki gerçekleştirecek ve iki kamera,iki fotograf makinası ile yarışı baştan sona en ince ayrıntısına kadar takip edecek..Kulübümüzün oluşturdugu basın merkezi gönüllü muhabirleri pist içerisinden çekimler yapacak ve bu görüntüler MD Portalında yayınlanacak..

Geçmiş 4 yıl içinde yarışlarda kurdugumuz standlarımızdan bazı görüntülerle sizleri iştahlandıralım Çok gülüyorum

BİZ Tam kadro ve herşeyimizle hazırız......

En son HakanDincer tarafından 20.09.2006 - 21:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 12.09.2006 - 06:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ne yaww pek bi ilgisiz kalınmış bu topice.Valla ben gelmek isterimde uzak kaçıyor birazcık ve durumlar müsait değil.Eminimki MD ailesi standı dolduracaktır Dil çıkarıyorum

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
duman7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: googledan ara

MesajTarih: 12.09.2006 - 07:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben o gun muğlaya uniye gıdıcem Ağlıyorum çok ıstıyordum ama gelemıcem Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 12.09.2006 - 07:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keyifli bir olacağa benziyor iyi eglenceler Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.09.2006 - 07:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese iyi eğlenceler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.09.2006 - 07:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erosss, topici yeni açtık ya Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 12.09.2006 - 08:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, abi ne bileyim ben MD ye girdiğimde 15 20 kişi vardı sabah ve gece 1 den beri kimsecikler girmemiş ondan şaşırdım Şok oldum Çok gülüyorum

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
apaci_fatih
Üye
Üye

MesajTarih: 12.09.2006 - 08:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, gelmeyi çok isterdim güzel bir gün olacaktır eminim ....
Başa dön
apaci_fatih Çevrimdışı apaci_fatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 12.09.2006 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi istanbuldan gelmem lazım benim ya aslında istanbul md olarak bi grup kurup beraber gitsek çok güzel olur.. Dil çıkarıyorum

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 12.09.2006 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yola gelemiyebilirim ama standı bulursam eğer gelicem. Dil çıkarıyorum
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
china
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.09.2006 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer demiş ki:
erosss, topici yeni açtık ya Çok gülüyorum

abi avatar resmin cok kotu.....

Başa dön
china Çevrimdışı china Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ibanez
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 12.09.2006 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben geliyorum gri ybr m ile
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.09.2006 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi bende gelcem ama sabah 7 de pist te olcam. biliyosundur abi grup d de yarışcam bide unutmadan cuma günü gelirken MD logolarını getirisen sevinirim biraz büyük olsun
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CaVaLieRe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir, sakarya

MesajTarih: 12.09.2006 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, abicim hatırlarsın bu resimlerin çekildiği gün... geçen sene yani 25 eylül... yine meydanda buluşup gitmiştik hep birlikte... Ben yine bu sene, aranızda olmak isterim... Alır mısınız beni de...

Üzgünüm
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 12.09.2006 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi hatıra olurdu benim için gelsem ama gelemem büyük ihtimal Üzgünüm

hakan abi avatarın yakıo haaaaa Gülümsüyorum ^4
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal