Tarih: 21.10.2004 - 14:31 Mesaj konusu: ilk racing yardım pls.
Racing bir motor almak istiyorum ama bu motorlar hakkında hicbir fikrim yoq. Ve bi sorun daha var bizimkiler motor'a pek iyi bakmadıkları icin maddi yonden sıkıntı var .Bu yuzden kışın almanın daha iyi olacağını düşündüm neyse..Ben 4.5 milyara kadar bi motor arıyorum ama cokta ufak bisi onermeyin mesela bu paraya 600cc lik veya 250cc lik bir motor bulabilirmiyim goruntusude benim icin onemli Teşekkürler
ama 4,5 a ikinci el ancak alabilirsin..Twister'ın sıfırı 5,5 civarı..eski forumlardan Twister diye aratırsan doyurucu cevaplar alırsın.. _________________ "Anlatabildi?in her ?ey, kar?yndakinin anlayabildi?i kadardyr."
Tarih: 21.10.2004 - 18:33 Mesaj konusu:
seyhan 250c kesinlikle alma derim. daha önceki topiclerde vardı ilk türk cruiseri diye bi göz at. ayrıca 4,5 milyara alacağın en iyi makina twisterdır. _________________ Parmak bassam olma mı
Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 21.10.2004 - 19:33 Mesaj konusu:
Abi yazım tarzına bakılırsa sen dış görünüşe önem veriyosun..
Yani biraz havam olsun, kızlar bana baksın gibi bişeyler sezdim....
Sanırım tecrübende yok motor konusunda...(Nerden anladın dersen..Motor kullanan biri az çok piyasayı bilir.)
Bence sen iyice bir araştır ne istediğini iyice düşün...
Eğer sadece karizma ve havam olsun diyosan....
Cebine 15 milyarı koy.... 8)
Ondan sonrada git kıpkırmızı bi motor al sıfırından..... _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
yaws arkadaslar ben 8 yıl önce peugeot mopedle başladım motor kullanmaya 4 yıl önce bir kanuni 250 aldım 2.el ama elektronik olmadığı için ve eski birşey olduğu için sürekli arıza yapıyordu onu sattıktan sonra kanuninin yeni çıkan 100cc lerinden aldım ama o hız ve debryajı olmaması açısından pek hoşuma gitmedi.kanuni 250cc yeni çıkanları 4,5 milyar civarı ama motorturk.net te fiyatları görünce adam zzr 600 ü 4 milyara satıyordu , gpz 500 5milyar felan yazıyordu ben bu motorların bu kadar ucuz olacağını tahmin etmiyordum ve bu tip bi motor almaya karar verdim ama su gpz mpz pek anlamadığım için bi size sorayım dedim madem ki bu paraya o tip motor olmaz o adam niye o fiyata satıyor ? ben zaten 2004 model birsey aramıyorum ki 2.el 600cc tipi güzel birsey olsun yeter destan yazdım kusura bakmayın ama 4.5 milyara alamayacagıma göre fiyatları ne civarı olur yardım ederseniz sevinirim . The Unforgiven (15 milyarım olsa zaten 2.el sayfasında dolaşmazdım 2-3 milyar daha ekleyip 0 alırdım arkadasım ama saol ) ohh bitti
Tarih: 22.10.2004 - 06:53 Mesaj konusu:
Guzel kardesım bak burda bı suru ınsan tecrubelerıyle yazmıs sana sunu anla o fıyata racıng alamazsın.Ha alırsın ama bız bunu daha oncede yazdık burda elınde patlar.Son sahıbı olursun.O zzr 600 u 4 mılyara satan sahıs kımse ondanda uzak dur derım sana.Ama bosa verılecek 4 mılyarım var dıyosan tabı al.Teknık ekıp arıyorsan bu telefondan yardım alabılırsın,bıldıgım kadarıyla bellı bır para karsılıgı motor kontrolu yapıyorlar 0212 269 02 09.Bol sans _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
sende bendensin arkdaş bende racing almak istiyorum ama para herşey ne yazık ki 250lik bi 0 almaya bak ben öle yapcam galiba
gayem 2kişi yolculuk etmek yoksa hemen ybr alırdım!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız