Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ilk racing yardım pls.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ilk racing yardım pls.

ilk racing yardım pls.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kerneL
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.10.2004 - 14:31    Mesaj konusu: ilk racing yardım pls. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Racing bir motor almak istiyorum ama bu motorlar hakkında hicbir fikrim yoq. Ve bi sorun daha var bizimkiler motor'a pek iyi bakmadıkları icin maddi yonden sıkıntı var Ağlıyorum .Bu yuzden kışın almanın daha iyi olacağını düşündüm neyse..Ben 4.5 milyara kadar bi motor arıyorum ama cokta ufak bisi onermeyin mesela bu paraya 600cc lik veya 250cc lik bir motor bulabilirmiyim goruntusude benim icin onemli Çok gülüyorum Teşekkürler
Başa dön
kerneL Çevrimdışı kerneL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.10.2004 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o paraya racing alinmaz
alirsan seyehat güzergahin sürekli evinle sanayi arasinda olur

motor tecrüben var mi bilmiyorum ama ilk defa motor kullanacaksan
bir ybr 125 al yada twister al

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 21.10.2004 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flowrider, +1
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Wishne
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.10.2004 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Twister..en iyi seçim.. Dil çıkarıyorum

ama 4,5 a ikinci el ancak alabilirsin..Twister'ın sıfırı 5,5 civarı..eski forumlardan Twister diye aratırsan doyurucu cevaplar alırsın.. Göz kırpıyorum
white_crow
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.10.2004 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seyhan 250c oldukça şık bi makina.ama cruiser lerden hoşlanırmısın onu bilmem.yeni başlayan biri isen kesinlikle rachingten vaz geçmelisin.
Başa dön
white_crow Çevrimdışı white_crow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Absolute
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 21.10.2004 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Twister al derim başlangıç için ideal bir motor ve 2, el fiyatlarıda 4,5-5 milyar civarı....
Başa dön
Absolute Çevrimdışı Absolute Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 21.10.2004 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seyhan 250c kesinlikle alma derim. daha önceki topiclerde vardı ilk türk cruiseri diye bi göz at. ayrıca 4,5 milyara alacağın en iyi makina twisterdır.
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 21.10.2004 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kod:
o paraya racing alinmaz
alirsan seyehat güzergahin sürekli evinle sanayi arasinda olur

motor tecrüben var mi bilmiyorum ama ilk defa motor kullanacaksan
bir ybr 125 al yada twister al

gereken söylenmis :!:
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 21.10.2004 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi yazım tarzına bakılırsa sen dış görünüşe önem veriyosun..
Yani biraz havam olsun, kızlar bana baksın gibi bişeyler sezdim....
Sanırım tecrübende yok motor konusunda...(Nerden anladın dersen..Motor kullanan biri az çok piyasayı bilir.)
Bence sen iyice bir araştır ne istediğini iyice düşün...
Eğer sadece karizma ve havam olsun diyosan....
Cebine 15 milyarı koy.... 8)
Ondan sonrada git kıpkırmızı bi motor al sıfırından.....
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.10.2004 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Twister al derim başlangıç için ideal bir motor ve 2, el fiyatlarıda 4,5-5 milyar civarı

Neye başlangıç motoru?

twiterden başlangıç motoru olmaz . bence
honda titan veya ybr olabilir.

ama motora en iyi başlangıç motoru bence xl 200 dür ama biraz pahalı ve racing değil ama cebinde 4.5 milyar varsa sıfırını rahat alırsın
Başa dön
lombardo Çevrimdışı lombardo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kerneL
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.10.2004 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaws arkadaslar ben 8 yıl önce peugeot mopedle başladım motor kullanmaya 4 yıl önce bir kanuni 250 aldım 2.el ama elektronik olmadığı için ve eski birşey olduğu için sürekli arıza yapıyordu onu sattıktan sonra kanuninin yeni çıkan 100cc lerinden aldım ama o hız ve debryajı olmaması açısından pek hoşuma gitmedi.kanuni 250cc yeni çıkanları 4,5 milyar civarı ama motorturk.net te fiyatları görünce adam zzr 600 ü 4 milyara satıyordu , gpz 500 5milyar felan yazıyordu ben bu motorların bu kadar ucuz olacağını tahmin etmiyordum ve bu tip bi motor almaya karar verdim ama su gpz mpz pek anlamadığım için bi size sorayım dedim madem ki bu paraya o tip motor olmaz o adam niye o fiyata satıyor ? ben zaten 2004 model birsey aramıyorum ki 2.el 600cc tipi güzel birsey olsun yeter destan yazdım kusura bakmayın ama 4.5 milyara alamayacagıma göre fiyatları ne civarı olur yardım ederseniz sevinirim . The Unforgiven (15 milyarım olsa zaten 2.el sayfasında dolaşmazdım 2-3 milyar daha ekleyip 0 alırdım arkadasım ama saol ) ohh bitti Çok gülüyorum
Başa dön
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 22.10.2004 - 06:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guzel kardesım bak burda bı suru ınsan tecrubelerıyle yazmıs sana sunu anla o fıyata racıng alamazsın.Ha alırsın ama bız bunu daha oncede yazdık burda elınde patlar.Son sahıbı olursun.O zzr 600 u 4 mılyara satan sahıs kımse ondanda uzak dur derım sana.Ama bosa verılecek 4 mılyarım var dıyosan tabı al.Teknık ekıp arıyorsan bu telefondan yardım alabılırsın,bıldıgım kadarıyla bellı bır para karsılıgı motor kontrolu yapıyorlar 0212 269 02 09.Bol sans
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kerneL
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.10.2004 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OKe herkese tesekkür.Galiba biraz daha ekleyip su twister'ı alcam , gitti bizim zzr 600 Ağlıyorum
Başa dön
melihh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/BEYPAZARI

MesajTarih: 22.10.2004 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boşweeer en iyisi xl 200 al boşver çıplak motorları al xl 200 ü hemde sıfırından çık dağ bayıra en iyisi Dil çıkarıyorum

treeyl bireykk, pavyrr sylayydd aa yeeaa Gülümsüyorum
Başa dön
melihh Çevrimdışı melihh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Yngwie
Üye
Üye

MesajTarih: 07.07.2005 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sende bendensin arkdaş bende racing almak istiyorum ama para herşey ne yazık ki 250lik bi 0 almaya bak ben öle yapcam galiba
gayem 2kişi yolculuk etmek yoksa hemen ybr alırdım!!!
Başa dön
Yngwie Çevrimdışı Yngwie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal