bebegim...Orkanim bu aksamüstü 4330gr. ve 58 cm. olarak dünyaya gözlerini acti...cok mutluyum coook...dünyada hicbir duygu bundan daha güzel olamaz...yanindan 1 dk bile ayrilmak istemiyorum...daha simdiden akülü motoru bile hazir askimin... _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Tarih: 12.09.2006 - 21:19 Mesaj konusu:
Allah analı,babalı,sağlıklı ömürler nasip etsin İşine karışmak gibi olmasın ama BANA GÖRE akülü arabalar sakat!Allah korusun bi kıvılcım çıkarsa..... Tabi bu benim fikrim _________________ genç md ci ,yaş 17
Kayıt: Mar 15, 2006 Mesajlar: 1255 Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir
Tarih: 12.09.2006 - 21:27 Mesaj konusu:
Allah bağışlasın, şimdi o böyle bıbıl bıbıl ağzını büzerek ellerini sallar havaya doğru. Babalık çok güzel bir duygudur eminim ki. _________________ Çamurluk dediğin yüksek olur...
Tarih: 13.09.2006 - 07:04 Mesaj konusu:
kaya76, çok sevindim allah analı babalı büyütsün iyilik melekleri omuzlarından eksik olmasın _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız