Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 21.10.2004 - 15:36 Mesaj konusu:
BOO_74, cok acayip soru sormussun! burda kiyamet kopacak ..
Simdi biri sehir icinde 120 yapiyorum diyecek, baskasi heyyyt terbiyesiz sehir icinde o hiz yapilirmi diyip girisecek ...
Dostum ben sehir ici, ortalama 80 ile 90 arasi hiz yapiyorum. Eger evlerin oldugu alansa 30 km gecmiyorum! malum coluk cocuk cika bilir önüne. Sehirdisini karistirma 8) .. Ben Hollanda da yasiyorum. Kanuni hiz sehir ici 50km. Evlerin bulundugu alanda 30 km ve cevre yollar 80km, otobanlar 120. _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Diğer motorlu araçlardan farkı olduğunu sanmıyorum.O da şehir içinde(Meskün mahal) en fazla (Azami) 50 km/ saat olması lazım _________________ Gelin tany? olalym,
Y?i kolay kylalym.
Sevelim sevilelim,
Dünya kimseye kalmaz.
Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 21.10.2004 - 17:51 Mesaj konusu:
Trafiğin akışına göre değişiyor. önün boşsa maxspeed bile yaparsın ama önermem. _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
yaklaşık bir yıldır otomobilin yol bilgisayarından şehiriçi ortalama hızıma bakıyorum 25-47 kmh 'i geçmiyor. Evet yeri geliyor 120-130kmh a çıkılıyor ama ortalamada bu değerleri aşmıyor. yani yeri geliyor 10kmh yeri geliyor 130kmh, ama ortalama 50kmh bile değil.
ben bu değerle uğraşırken sağımdan solumdan bi dünya motorlu kardeşim geçip gidiyor, max hızı 70-80kmh olan pizzacı scooter ları da buna dahil. demek ki motorların ortalama şehiriçi (istanbul içi) hızı otomobilden yüksek. _________________ BOO_74
--------------
önce denge, hayatynyzy dengeleyin!
--------------
ehliyet sınavına bu cumartesi gireceğimden henüz şehiriçi trafik tecrubem yok,
Bu nasil sinav ya :md: sehir ici tecrübe yok yani daha hic sehir icinde motora binmemis biri nasil sinava girebilirki ?
Almanyada mecburi sehir ici, sehir disi yani otoban vede karayol ayrica gece sürüsü yapmasi gerekiyor ki sinava girebilmek icin :!: _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
burada malesef böyle, ben sormasam motorun karbüratörü nerde, bujisi nerde onu bile söylemiyorlar.
galiba ilerleyen derslerde bir iki kere trafiğe çıkacağız, yeter mi?
tabiiki hayır.
burada otomobil ehliyeti de öyle aracı yerinden kaldırabilene veriyorlar.
bunun için trafikte paralel park edemeyen, geçiş önceliği bilmeyen,geç işareti yapan trafik polisine "kırmızı yanıyo meemur bey nasi geceyim" polemiğine giren bi dolu insan var.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız