Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - şehiriçi seyir hızı aralığınız nedir?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

şehiriçi seyir hızı aralığınız nedir?

şehiriçi seyir hızı aralığınız nedir?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 21.10.2004 - 15:26    Mesaj konusu: şehiriçi seyir hızı aralığınız nedir? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni limitlerden bahsetmiyorum, N.Ş.A. (normal şartlar altında) hangi hız aralığında motor kullanıyorsunuz ve hangi şehirde?

ehliyet sınavına bu cumartesi gireceğimden henüz şehiriçi trafik tecrubem yok, pistde 20-50kmh arası çalışıyorum. ---istanbul
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fedaykin
Üye
Üye

MesajTarih: 21.10.2004 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trafiğin akışına göre değişir bu. Yeri gelir 10 km hızla gidersin, yeri gelir 120km'ye çıkarsın
Başa dön
fedaykin Çevrimdışı fedaykin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 21.10.2004 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BOO_74, cok acayip soru sormussun! burda kiyamet kopacak Çok gülüyorum ..
Simdi biri sehir icinde 120 yapiyorum diyecek, baskasi heyyyt terbiyesiz sehir icinde o hiz yapilirmi diyip girisecek Çok gülüyorum ...

Dostum ben sehir ici, ortalama 80 ile 90 arasi hiz yapiyorum. Eger evlerin oldugu alansa 30 km gecmiyorum! malum coluk cocuk cika bilir önüne. Sehirdisini karistirma 8) .. Ben Hollanda da yasiyorum. Kanuni hiz sehir ici 50km. Evlerin bulundugu alanda 30 km ve cevre yollar 80km, otobanlar 120.
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
white_crow
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.10.2004 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorumu kaybettim Üzgünüm . tabanvayla kaç yapılır okadar işte
Absolute
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 21.10.2004 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:md: 300 km / hr şehir içi... şehirler arası oda 360 falandır herhalde... Çok gülüyorum
Başa dön
Absolute Çevrimdışı Absolute Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
okuryazar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 21.10.2004 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Diğer motorlu araçlardan farkı olduğunu sanmıyorum.O da şehir içinde(Meskün mahal) en fazla (Azami) 50 km/ saat olması lazım
Dünya kimseye kalmaz.
Başa dön
okuryazar Çevrimdışı okuryazar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_608_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: G?ztepe / YSTANBUL

MesajTarih: 21.10.2004 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

tırafik kuralları ve hız limitleri

dışında :md: Dil çıkarıyorum
_608_ Çevrimdışı _608_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.10.2004 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BOO_74,
Acele etme dostum. Bu Cumartesi sınav test usülü. Uygulamalı sınav ise takriben bir ay sonra.
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 21.10.2004 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trafiğin akışına göre değişiyor. önün boşsa maxspeed bile yaparsın ama önermem.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 21.10.2004 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Genel kural olarak trafigin akisina uymanizi, ve hatta azicik (mesela %5-10 arasi) daha hizli gitmenizi tavsiye ederim. Sehir ici-disi farketmez.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.10.2004 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunu neden sordum ?

yaklaşık bir yıldır otomobilin yol bilgisayarından şehiriçi ortalama hızıma bakıyorum 25-47 kmh 'i geçmiyor. Evet yeri geliyor 120-130kmh a çıkılıyor ama ortalamada bu değerleri aşmıyor. yani yeri geliyor 10kmh yeri geliyor 130kmh, ama ortalama 50kmh bile değil.

ben bu değerle uğraşırken sağımdan solumdan bi dünya motorlu kardeşim geçip gidiyor, max hızı 70-80kmh olan pizzacı scooter ları da buna dahil. demek ki motorların ortalama şehiriçi (istanbul içi) hızı otomobilden yüksek.
--------------
Başa dön
melihh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/BEYPAZARI

MesajTarih: 22.10.2004 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

unuttun mu boo 4 tekerlekliler her zaman arkadan gelir

treeyl bireykk, pavyrr sylayydd aa yeeaa Gülümsüyorum
Başa dön
melihh Çevrimdışı melihh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Honda-VTR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Frankfurt (Forever Eskisehir)

MesajTarih: 22.10.2004 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sehírici 170 km/h
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 23.10.2004 - 01:20    Mesaj konusu: Re: şehiriçi seyir hızı aralığınız nedir? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BOO_74 demiş ki:
ehliyet sınavına bu cumartesi gireceğimden henüz şehiriçi trafik tecrubem yok,

Bu nasil sinav ya :md: sehir ici tecrübe yok yani daha hic sehir icinde motora binmemis biri nasil sinava girebilirki ?
Almanyada mecburi sehir ici, sehir disi yani otoban vede karayol ayrica gece sürüsü yapmasi gerekiyor ki sinava girebilmek icin :!:
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.10.2004 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@cbr954rr

burada malesef böyle, ben sormasam motorun karbüratörü nerde, bujisi nerde onu bile söylemiyorlar.

galiba ilerleyen derslerde bir iki kere trafiğe çıkacağız, yeter mi?

tabiiki hayır.

burada otomobil ehliyeti de öyle aracı yerinden kaldırabilene veriyorlar.
bunun için trafikte paralel park edemeyen, geçiş önceliği bilmeyen,geç işareti yapan trafik polisine "kırmızı yanıyo meemur bey nasi geceyim" polemiğine giren bi dolu insan var.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal