Tarih: 12.09.2006 - 22:38 Mesaj konusu: motor mp3 tesisat
yeni motor alıyorum. ilk motorum olcak. bi sorumu cewaplarsanız çok yardım etmiş olursunuz..
motora mp3 tesisatı,
alta neon taktırmak istiyorum. sizce iyi bi tesisat ve neon ne kdr tutar???ve her türlü motora mp3 tesisaatı kurulabilir mi?
mp3kurarsın ama sen ce güzel olur bence olmaz
çünkü motosikletle giderken mp3dinlemek bence iyi bişi deil arkadn biri gelir korna çalar duymassın bana kalırsa sen motosiklette en iyisi egsoz sesi dinle _________________ MoToR UsTAsI
ARh(+)
Tarih: 13.09.2006 - 13:17 Mesaj konusu:
Motora mp3 tesisatı yapacağına, cebinde mp3 çalar olsun bir kulağında da kulaklık (etrafındaki sesleri, kornaları duyman için tek taraflı) al sana mp3 tesisatı. Ne gerek var motora takmaya...? _________________ Benim için tek geçerli ve yeterli motor ZX-6 R ...
Tarih: 13.09.2006 - 13:19 Mesaj konusu:
MP3 tesisatı ??? benim bildiğim mp3 player ve kulaklıktır olay sen motorda araba gibi dışarıya mı yayın yapmak istiyorsun onu anlamadım ? Benim motorda böyle birşey olsa egzost sesinden kimse ne çalıyor anlamaz sen bunu hangi motora yapmak istiyorsun bu arada ?
he he ben görüyorum arada bir sesi dışarıya veriyorlar,ama geçerken çok (afedersiniz) salak bir ses oluyor,wooouuuooo dıp tıs tısşşşhh _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
motorda denedim daha almadım. ruhsat işlemleri felan uzadı. scooter motor ve egzostan pek ses çıkmıo. aşırı derecede yani. oyzden mp3 player taktırmak istedim. ama haklısınız o iş dikkkati dağıtır. peki neon olayı???
Ehliyet tesisatı da takılıyo.. Onceden taktırmazsan polis 600ytlye takıyo..
Şakayla karışık hatıralatayım..
Scooter a takan ark.lar var forumda arastırırsan rahatca ulaşırsın. ben yine de kısık seste kulaklıkla dinle derim. _________________ -mca-
Tarih: 13.09.2006 - 15:37 Mesaj konusu:
adana çmsk'da görmüştüm müzik sistemi olan bi motor.. antalyadan gelmişti.. ama adını unuttum abinin.. ben de o motoru görünce bayıldım.. süper yapmıştı mavi ışıklı falan.. aslında pek sevmezdim ama onu görünce fikrim değişti.. teferruatlı özenli yapmıştı.. arka çantalara ve öne küçük ses sitemi koymuş... _________________ g?rd???me sevindim..
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 15.09.2006 - 10:13 Mesaj konusu:
Neon lar ucuz oluyor genelde..Bence neon tak akşam güzel bir görüntü elde edebiliyorsun...
fiyatları : Dayanıklıklarına ve ömürlerine göre deişiyor..Eger çok kaliteli bişi istiyorum dersen bir tanesi 40-50 ytl civarı .. ama 5 YTLyede bulursun
15 YTLyede bulursun _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
motora mp3 taktırmanın ruhsatı var biliyormusun ilk önce izin alıyosun izin verirlerse takıosun izin almazsan polis sana cezayı takıyo bence sen goldwing al onun orjinal mp3 sistemi var..üstünde
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız