Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motor mp3 tesisat

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motor mp3 tesisat

motor mp3 tesisat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
rcarlozan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.09.2006 - 22:38    Mesaj konusu: motor mp3 tesisat Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni motor alıyorum. ilk motorum olcak. bi sorumu cewaplarsanız çok yardım etmiş olursunuz..
motora mp3 tesisatı,
alta neon taktırmak istiyorum. sizce iyi bi tesisat ve neon ne kdr tutar???ve her türlü motora mp3 tesisaatı kurulabilir mi?
Başa dön
rcarlozan Çevrimdışı rcarlozan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.09.2006 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mp3kurarsın ama sen ce güzel olur bence olmaz
çünkü motosikletle giderken mp3dinlemek bence iyi bişi deil arkadn biri gelir korna çalar duymassın bana kalırsa sen motosiklette en iyisi egsoz sesi dinle Dil çıkarıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 13.09.2006 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ABISI bız muzık degıl eksoz dınlıyoruzz Çok gülüyorum

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
naked
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankaraaaa

MesajTarih: 13.09.2006 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motora mp3 tesisatı yapacağına, cebinde mp3 çalar olsun bir kulağında da kulaklık (etrafındaki sesleri, kornaları duyman için tek taraflı) al sana mp3 tesisatı. Ne gerek var motora takmaya...? Gülümsüyorum
you
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.09.2006 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MP3 tesisatı ??? benim bildiğim mp3 player ve kulaklıktır olay sen motorda araba gibi dışarıya mı yayın yapmak istiyorsun onu anlamadım ? Benim motorda böyle birşey olsa egzost sesinden kimse ne çalıyor anlamaz sen bunu hangi motora yapmak istiyorsun bu arada ?
Başa dön
you Çevrimdışı you Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.09.2006 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum he he ben görüyorum arada bir sesi dışarıya veriyorlar,ama geçerken çok (afedersiniz) salak bir ses oluyor,wooouuuooo dıp tıs tısşşşhh Çok gülüyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 13.09.2006 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım bence diger arkadaşlar haklı mp3 player alacaksın tek kulagına birini takıcan dierini takmıcan bölece en saglıklısı olur Dil çıkarıyorum

Ama illa ben yaptırmak istiyorum dersen senin seçimin;

Orta derece bi set yaptırmak istersen 500 ytl tutuyo..Kaliteli istersen 700 e kadar varabiliyor...

Mp3 player alman hem ucuz olur hemde hayatını ucuza düşürmemiş olur..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rcarlozan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.09.2006 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorda denedim daha almadım. ruhsat işlemleri felan uzadı. scooter motor ve egzostan pek ses çıkmıo. aşırı derecede yani. oyzden mp3 player taktırmak istedim. ama haklısınız o iş dikkkati dağıtır. peki neon olayı???
Başa dön
McA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 13.09.2006 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehliyet tesisatı da takılıyo.. Onceden taktırmazsan polis 600ytlye takıyo..

Şakayla karışık hatıralatayım..
Scooter a takan ark.lar var forumda arastırırsan rahatca ulaşırsın. ben yine de kısık seste kulaklıkla dinle derim.

*mondial kt 125
Başa dön
McA Çevrimdışı McA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fatos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 13.09.2006 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adana çmsk'da görmüştüm müzik sistemi olan bi motor.. Gülümsüyorum antalyadan gelmişti.. ama adını unuttum abinin.. Üzgünüm ben de o motoru görünce bayıldım.. süper yapmıştı mavi ışıklı falan.. Bravo aslında pek sevmezdim ama onu görünce fikrim değişti.. teferruatlı özenli yapmıştı.. arka çantalara ve öne küçük ses sitemi koymuş...
rcarlozan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.09.2006 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evt ben de öyle düşündüm arka çantaya konulabilir.
Başa dön
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 15.09.2006 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neon lar ucuz oluyor genelde..Bence neon tak Çok gülüyorum akşam güzel bir görüntü elde edebiliyorsun...

fiyatları : Dayanıklıklarına ve ömürlerine göre deişiyor..Eger çok kaliteli bişi istiyorum dersen bir tanesi 40-50 ytl civarı .. ama 5 YTLyede bulursun

15 YTLyede bulursun

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.09.2006 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wayy bu neon olayı hoşuma gitti Gülümsüyorum
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 15.09.2006 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motora mp3 taktırmanın ruhsatı var biliyormusun ilk önce izin alıyosun izin verirlerse takıosun izin almazsan polis sana cezayı takıyo bence sen goldwing al onun orjinal mp3 sistemi var..üstünde
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bilecikli_rafet
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: bilecik

MesajTarih: 15.09.2006 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum benımde bi yamaham yokkı kawasakım yokkı bende dinliyeyim egzoz abartıı off op ses kulaklarımda hala vınnn Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
bilecikli_rafet Çevrimdışı bilecikli_rafet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.32 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal