Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Drift denemesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Drift denemesi

Drift denemesi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 13.09.2006 - 17:04    Mesaj konusu: Drift denemesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim ufak bi drift çalışmam oldu, çok iyi yapamadığım için yarışçılarınki kadar olmadı ama, gene de beni tatmin etti...

http://video.tinypic.com/player.php?v=42nu23a
Başa dön
userneym Çevrimdışı userneym Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 13.09.2006 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

userneym, harikasın,çok güzel yanlıyorsun(fazla olmasada ben bunu bil yapamam Göz kırpıyorum ) ancak ben drift i gazlayarak yanlama olarak biliyorum sen sadece arka frenle kaydırmışsın(bence) Tabii nacizane görüşüm.
paylaşım için çok sağol senden iyi cross cu olur Dil çıkarıyorum

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.09.2006 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi 3.sü gayet iyi yanlıyo ve gazlayıp devam ediyorsun ya o süper gercekten Dil çıkarıyorum arkadaşlar bizim gecen seneki toplantıya gelişini görselerdi keşke merdivenlerden bu motorla cıkıp yanımıza kadar gelmiştin Şok oldum Çok gülüyorum Şok oldum Çok gülüyorum hehehe tam bi md sin abi :P :P :P
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
starik
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.09.2006 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler.çalışmaya devam edersen yarışçılarınki kadar iii olacağına inanıyorum deli olduğun belli.. Dil çıkarıyorum
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 14.09.2006 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel hiç fena değil ama bir kaç pratik daha bence Çok gülüyorum
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 14.09.2006 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çalışırsan daha iiii olabilir bence hiç bırakma dewam Dil çıkarıyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 14.09.2006 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çalışma ve gayret sayesinde daha iyi oıacağına eminim Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Cekirge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hamburg-Almanya / Adana

MesajTarih: 15.09.2006 - 08:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Göz kırpıyorum Süpersin!!!

:P :P :P :P

Adana´liyak, allah adami`yak
kaldirimda yatarik, cilet atarik,
Başa dön
Cekirge Çevrimdışı Cekirge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.09.2006 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çoook çalışman lazım dostum çoookkk Dil çıkarıyorum
CanawaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 15.09.2006 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bensiz yaptın dimi murat abi tamam bunada alışırım ben...
hani haber vercektin sen bana Üzgünüm

"Benim Sadık Yarim Kara Sradtır"
Başa dön
CanawaR Çevrimdışı CanawaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
userneym
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.09.2006 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canawar konturum bitmişti arayamadım seni heheehe...

Arkadaşlar bu drift frene basılmadan yapılıyor, arka frene basarsan düşersin, sadece motor frenini kullanacaksın...

şimdi yağmurlar başladı daha çok cekim yaparım hehe..

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

eko R1 çok acemiyim dimi ? ama naapiim motor çok kücük kalıyor altımda... tırsıyorum, ama korkumu atlattığımda daha iyilerini yapacağım inaniyorum...
emre25
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli-darıca-bayramoglu

MesajTarih: 21.09.2006 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi kusura bakma ama bence seninki drift değil. Üzgünüm sen duruyorsun :!: arka kayarken devam etmen lazım.ama biraz çalışmayla oluyor düş kalk düş kalk öğrenirsin Dil çıkarıyorum :P :P
Başa dön
emre25 Çevrimdışı emre25 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
xXx_crosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: marmaris

MesajTarih: 21.09.2006 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla kardes bence bu driftten baska herseye benziyor sankı bısıkletle arka kaydırmak gıbı bunu herkes yapar fırenı sıktımnı zaten motor kayar drıft vıraja gazla gırmektır motorun arkası yanında gıder aynı spermoto olayı ınternetten bak ıstersen
http://www.ktm-luer.de/Images/Upload/25.matthias%20harzring%20im%20drift%20klein.jpg

bak bu resımdekı eleman drıft yapıyor
Başa dön
xXx_crosscu Çevrimdışı xXx_crosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
userneym
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2006 - 07:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xxx_croscu: o resimdeki yarışcı gaza basarak drift yapmıyorki ..!

tamam kabul ediyorum çok kötüyüm ama daha yeni calismaya basladım...
bu arada sakın ola o hareketleri arka frene basarak yapmaya kalkmayın, çok tehlikeli sonuçlar doğurur...
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 22.09.2006 - 07:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

driftte arka fren mutlaka kullanılır amaç ön teker dönerken ve bize göstergemizdeki hızı gösterirken arka tekeri önden daha hızlı çevirmek ve viraj çıkışında daha kısa sürede hızlanabilmektir son moto gp'de rossi ve capirossi bol bol yapmıştı çok profesyonel bir teknik.Ama sen iyi gelmene ragmen durup kameraya bakıyorsun yai hareketin asıl amacına ulaşmıyorsun ama iyi kıç kaydırıyorsun Çok gülüyorum
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal