adanalı md üyeleri ben adanadan caner.beyler birgün bizde toplansak nasıl olur yahu...hep izmir,istanbul okuyoruz,birazda adana okusunlar scooterle arkadaşlar nelerdesiniz yaww.benle aynı düşüncedeyseniz msn adresim...sunrise_caner001@hotmail.com _________________ ?YMDYLYK 150 CC ARORA...AMA DAHA SONRA ALLAHIN YZNYYLE 1000 HONDA CBR....
CANER_YILDIZ001 (ADANALI001)
Kayıt: May 20, 2006 Mesajlar: 356 Nereden: Levent, İstanbul
Tarih: 14.09.2006 - 10:56 Mesaj konusu:
Neden aynı başlıktan 2 tane açarsın arkadaşım?
Ayrıca bi sakin ol daha siteye geleli 6 gun olmuş biraz ortamı tanı insanları tanı daha sonra kaynaşırsın adanalı arkadaşlarımızla.
Senle aynı düşünceye sahip insanları bulup msn adresini verebileceğin birçok site var, tabi ki burda da arkadaşlıkların olacak ama bu şekilde değil sanırım, burası herşeyden önce bilgi paylaşma yeri. _________________ Fithill Outdoor Challenge Team Administrator
[img]http://img110.imageshack.us/img110/5421/88029589lq1.jpg[/img]
Neden aynı başlıktan 2 tane açarsın arkadaşım?
Ayrıca bi sakin ol daha siteye geleli 6 gun olmuş biraz ortamı tanı insanları tanı daha sonra kaynaşırsın adanalı arkadaşlarımızla.
Senle aynı düşünceye sahip insanları bulup msn adresini verebileceğin birçok site var, tabi ki burda da arkadaşlıkların olacak ama bu şekilde değil sanırım, burası herşeyden önce bilgi paylaşma yeri.
Arkadaş sakin sakin derdini anlatmış.Daha nasıl sakin olacak. _________________ ZX-6R
as 150t
Baglantilardaki bazı takılmalardan dolayı bazı başlıklar 2 yada daha fazla açılabiliyor. ben 1 keresinde 5 başlık birden açmıştım. Başlık açılmıyor diye fazla tıklayınca 5 tane olmus
arkadas sakincene anlatmış...
tek sorun baslık konusunun büyük yazılması olsa gerek...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız