sonunda gorduk resımlerı cok guzel gecmıs aranızda olamadıgım ıcın uzgunum artık cumadan sonrakı ılk gun işlerim bıtıyor yanı cumartesıden sonra her yol uyar bana
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
unutmadan ilhami abi senın matematik biraz zayıf galiba abicim gel beraber çalısalım bak benım sınavlar bitmeden sana da bulastırayım bizim matematigin büyüsünden bir olaya gir cıkamazsın
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 14.09.2006 - 16:17 Mesaj konusu:
süper eğlenmişiniz yine arkadaşlar..tanıdık yüzleri görmek we yanlarında olamamak çok üzüyor beni.sinan we ilhami dostum aynı kareleri pazar yarışlardan sonra izmir kordon semalarında çekiliriz bu arada o şişko olan hurda rr1000 i olan deliemin mi yoksa benmi yanlış görüyorum..nasıl oldu da tırt emin gelmiş hayret walla şoktayım
bu tarz gezileri tasvip etmiyorum
zibidi gibi orda burda geziyosunuz
insanlara kötü örnek oluyosunuz
sutopu yapıosunuz
öntekel kaldırıyosunuz
motorcu imajı zedeliyosunuz
yaşasın scootercılar
yaşasın endurocular
yaşasın touringçiler
sıkıyosa bataklığa gelin 3 km ile arkamdan bana yetişin
racingçilere yuuuuuuuuuuuu
bide utanmadan fenerden kalkıp yköylerde waffle yiyip Ferrari'deki kızı kesiyosunuz
yuuuuuuuuuuuuuuuu
yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 144 Nereden: SARIYER - YSTANBUL
Tarih: 14.09.2006 - 16:32 Mesaj konusu:
iyi yaa güzel olmuş yaww.AKA da toplantıdan geç çıktık o yüzden yetişemedik, Ercan geleceğini bilmiyodum, görüşürüz gene _________________ Sahip oldu?un gücü ve rüzgary hissetmek ayryca do?a ile iç içe olmak duygularyn en güzeli olsa gerek ´´ Motor kullanyrken lütfen ekipmanlarymyzy kullanalym ´´ VOLKANN
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2367 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 14.09.2006 - 17:09 Mesaj konusu:
cok güzel bi akşam geçirmişşsiniz..resimlerden belli...su an motorsuz kaldıgım için gelemedim:(keşke orda olabilseydimm.. _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
ah bee,erken kalktım malesef demek yesılkoydekı ferrarili kız hee,ben olmadıgım ıcın anca kesebıldınız,ben olsaydım ferrari ile sizi dolastırırdım be yahu,alo deseydiniz _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
resimler için çok teşekkürler bide beni gıdıklıyolardı herhalde o nasıl gülüş allahım yaa _________________ ..Alayınız Dizilin, Kralınız Bir Adım Öne Çıksın... ...Alemde Adım Dolaşır....
güzel bi akşamdı, ama yorgunluktan yeşilköy devamına gelemedim, keşke gelseymişim bi ferrari turu yapardık uffss be gene kaplumbağa gibi çıkmışız resimlerde yaw ilhami bizim motorlar nerde???? :hıım _________________ I.R.T.
Kayıt: Jul 27, 2006 Mesajlar: 392 Nereden: İstanbul / Avrupa yakası
Tarih: 14.09.2006 - 20:19 Mesaj konusu:
conan81 demiş ki:
ah bee,erken kalktım malesef demek yesılkoydekı ferrarili kız hee,ben olmadıgım ıcın anca kesebıldınız,ben olsaydım ferrari ile sizi dolastırırdım be yahu,alo deseydiniz
Sinan kızın Ferrarisi yoktu artçıydı yani. Ama kızın tiple filan işi yoktu. Yanındaki adam anlatılmaz görmen lazımdı. Yani daha iyi bir Ferrarin olmadığı sürece şansın pek yoktu.. _________________ Honda CBR 1000RR Fireblade
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız