çok güzel, güle güle kullan _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 14.09.2006 - 20:06 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun, güle güle kullan, kazasız belasız inşallah. :3
:hıım Son fotoda günah çıkarır gibi "hep bu şekilde kullanırım" demişsin ama benim izlenimimi sorarsan sen hiç de öyle kullananlardan değilsin! Yanılmış olmayı çok isterdim ama hiç sanmıyorum! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
yok abi ya. baksana yazıyı yazıp iki nokta üst üste yapmış. demek oluyoki sonraki gelecek yazı veya resim o cümle için kullanılmıştır. demek oluyoki kasklı ve montlu kullanıyor...
Hayırlı olsun, güle güle kullan, kazasız belasız inşallah. :3
:hıım Son fotoda günah çıkarır gibi "hep bu şekilde kullanırım" demişsin ama benim izlenimimi sorarsan sen hiç de öyle kullananlardan değilsin! Yanılmış olmayı çok isterdim ama hiç sanmıyorum!
Cumoni abi nerden çıkarttın şimdi ya bak sana karşı bir garezim yok hatta bazı yerde çok yerinde buluyorum yazdıklarını ama bu sefer sencede biraz ön yargılı olmamışmısın ?
Yani ünsal arkadaşın tipine bakarakmı karar verdin buna ? Benimde tipimi gören sen racingci olamazsın diyo ama ben bir çok racingciyim diyeni cebimden çıkartırım... Bunlar öyle tipe bakılarak anlanılıcak işler değil arkadaş koruma elbiseleriylede poz vericek değilya bende hiç koruma elbiseleriyle poz vermem mecbur kalmadıkca çünki çok kilolu çıkıyorum arkadaşında buna benzer fobileri vardır belki...
Önceden böyle yorum yapmamak lazım dime abicim
Neyse ünsal motorun çok güzel bir kaç yazınıda okumuştum zaten eskiden beri motor kullandığını biliyorum hakkını ver demiş bir arkadaş artık onun hakkından gelebilecek kadar olmuşsundur sanırım
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin arkadaşım _________________
daha motora bir modifiye yapamadım şu sıralar vaktimde yok geçen drag yarışına giderken otobanda denedim 299 da hız kesici çip giriyor ama o hıza çıkarken hız fazla arttığı için 310a kadar çıkıyor sonra geriye doğru iniyor 299da sabitleniyor son gaz verdiğim halde.İzmirde bu işlerden anlayan bir yerde hız limitörünü çıkartıp biraz modifiye yaparım eksozlar falan.
Hepiniz sağlıcakla kalın. Racingci adam tipinden belli olmaz motorun üstünde yolda belli olur. Ekamba arkadaşımda memur tipi var ama 92den beri racing kullanıyor. Yani önyargı delikanlıyı bozar arkadaşlar kimseyi küçümsemeyin kimin ne olduğu belli olmuyor bazen.
Tarih: 15.09.2006 - 20:07 Mesaj konusu:
VvalentinoO, düşüncelerimin önyargılı olduğunu söylediğin için yukarıdaki fotoğrafları yeniden ve tek tek inceledim. Ne yazık ki önceki yargımda bir değişiklik yaratamadım. Yani ben hala ve de yine bu arkadaşımızın motosikletini kullanırken korumalara yeterince önem vermeyen bir tip olduğunu düşünüyorum.
Sakın yanlış anlaşılmasın. Ben hiç kimseyi niye kask takmıyorsun diye sorgulamadım, sorgulamam da! Kask takmak, kuraldan öte kişinin şahsi tercihidir. Bu tercih o kişinin ileri veya geri zekalı olduğunun göstergesi olarak da kabul edilemez!
Bu bağlamda kendi felsefemi sorarsanız; kaskın bana faydadan çok zarar verdiğini, rahatsız ettiğini ve hatta özgürlüğümü kısıtladığını savunabilirim. Çünkü kullandığım kaskla hem görüşüm daralıp bozuluyor ve hem de duyuşum azalıp köreliyor! Bu olumsuzluklar yüzünden, algılamalarda gecikmeler yaşadığım için herhangi bir şekilde kaza yapabilirim!
Diğer yandan; Kaza yapıp düşmem, sürüklenmem, çarpmam halinde aynı kask bu sefer kafamı darbelerden koruyacaktır. Bu iş iki ucu boklu bir değenek misali... Açıkçası bu değeneğin hangi ucundan tutacağıma bazen ben de karar veremeyip şaşırıyorum ama yine de motosiklete kasksız binmemeye gayret ediyorum.
unsalyzf, yukarıdaki sözleri bana mı söyledin, anlayamadım? Bilki, seni küçümsediğim falan yok. Tipine bakarak sen racingçi değilsin gibi bir yorumda da bulunmadım zaten. Gıdıklayın da güleyim bari... Racingçinin özel bir tipi mi varmış? Para ile imanın kimde olduğunu kimse bilemez dostum. Ben böyle bir martavalı savunacak kadar saf değilimdir. Ben sadece, seni kask ve korumalara yeterince önem vermeyen bir motorcu olarak algıladığımı söyledim! Ve hala öyle olduğunu düşünüyorum ama seni kesinlikle sorgulamıyorum. Kask takarsan da takmazsan da sana helal olsun! Keyfine bak...
Kaskı boşverelim de asıl canımı sıkan başka bir konu var şimdi. Yukarıda öyle bir cümle kurmuşsun ki... Yani açıkca söylemem gerekirse bir güzel ^2 hakettin yani! Ne demek oluyor memur tipi? Memur olan racing kullanamaz mı yani? Ben de memurum; benim de tipim kaymışmıdır sence Çok ayıp, çok... :nono: _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız