Tarih: 14.09.2006 - 21:16 Mesaj konusu: TT.Arif'in Aliağa da ki Show undan Bomba gibi Resimler
Selam arkadaşlar.
Biliyorsunuz Istanbulda yaşıyorum. Aslen Alanyalıyım. Yaz aylarında genelde Alanya'da bulunurum. Tabi Alanya'da olupda Tek Teker Arif ağbiye uğramadan hiç durulur mu.
Az önce uğradığımda (hatta hala Arif ağbinin işyerinde ki bilgisayarındayım )
Hemen çok güzel resimler yakaladım.
Izmir Aliağada ki gösterisinde ki resimleri sizlere aktarıyorum.
Bu resimlerle şöyle güzel bir göz banyosu yapalım.
Ben çok beğendim umarım sizlerde beğenirsiniz.
Artık yorumlar sizin.
E benimde bu kıyağımı unutmayın
süper ya ben arif abinin alanyada oturduğunu yeni öğrendim daha bende alanyaya motosikletle gezmeye gidecektim okullar açılınca ilk hafta sonu.yanına giderim artık arif abinin...
Tarih: 14.09.2006 - 22:00 Mesaj konusu:
ARKADAŞLAR BEN BAYILIYOM ŞU ARİF ABİYE YAUW VALLA HELAL OLSUN. ADAM HAKKATTEN (10) NUMARA. ONUN RESİMLERİ BİLE HARİKA KİM BİLİR CANLI SEYRETMEK NASIL BİŞEYDİR? NASİP İNŞALLAH. ARİF ABİMİZEDE BAŞARILAR DİLİYOR KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLİYORUM. TABİ TÜM MOTOR SEVERLEREDE GEÇERLİDİR TEMENNİM.
Son Mesajdan 41 saniye:
_________________ ahh piaggio alacam seni seneyee
X9 250 hastayım sanaaaaaaaaa 500 de olsa olurdu valla... ARTIK PİAGİO,YA ELVEDA daelim s2 250 ye merhabaaa.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 14.09.2006 - 22:22 Mesaj konusu:
o rüzgarlı havada bu hareketleri yaptı ya bişiii demiyorum BRAVO dan başka..helali war arif abimizin ama altındakide makine yani herzmn dediğimi yine diyecem r1 den ötesi yok
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız