Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 GSXR 1000 ilk Resimleri !!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 GSXR 1000 ilk Resimleri !!!!

2007 GSXR 1000 ilk Resimleri !!!!
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 14.09.2006 - 23:39    Mesaj konusu: 2007 GSXR 1000 ilk Resimleri !!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merak edip catlamayin diye ekliyorum .... Göz kırpıyorum

En son sino tarafından 14.09.2006 - 23:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CBR
Üye
Üye

Nereden: Corlu

MesajTarih: 14.09.2006 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güsel makina titanyummu bununda egzozu Çok gülüyorum
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.09.2006 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o ne be ebeniii
ben bu fotoyu temmuzda gördüm,keşke dedim çünkü şu ana kadarki en agresif gsxr1000 olmuş olur.

Çift egzoz olayında bende teyit aldım.Yandan ve arkadan görüntüsü çok benzeyebilir,ancak son fotoraf photoshoptan ibaret bence
zaten ilk foto ile ikinci foto aynı resim değil.İkinci fotoğraf GSXR750'nin üzerinde photoshop olmasının sebebi GSXR1000'nde yağ radyatörü olur,bu bellki 600 yada 750 Gülümsüyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 14.09.2006 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer kesin bu geliyorsa ben beğenmedim..
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.09.2006 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayrıca üst fotunun cantlar mavi ikincisi beyaz Çok gülüyorum
Başa dön
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.09.2006 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
ayrıca üst fotunun cantlar mavi ikincisi beyaz Çok gülüyorum

devam et bişeyler daha çıkıcak Çok gülüyorum
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 14.09.2006 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ryangt biliyorsun cift egzozu Euro 3 emisyonu icin yapmaya mecbur kaldi suzuki ..6kg daha agirlasiyormus bu yüzden ...
Ama bence cok süper olmus dabil eksin ... ^1
190-192 bg'ücüne öbürleri ne yapacak aglaya yaglaya bakmaktan baska.. Çok gülüyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.09.2006 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aha buldum harbi buldum 2.fotodaki lastikler kesinlikle 190 yada 200 değil Çok gülüyorum Çok gülüyorum bu 600 yada 750 180 o lastikler Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

abi 6 kg ağırlaşsa ne olcak hala 1000RR'dan hafif Çok gülüyorum

Son Mesajdan 33 saniye:

4kg = 1 hp
Başa dön
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.09.2006 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino demiş ki:
Ryangt biliyorsun cift egzozu Euro 3 emisyonu icin yapmaya mecbur kaldi suzuki ..6kg daha agirlasiyormus bu yüzden ...
Ama bence cok süper olmus dabil eksin ... ^1
190-192 bg'ücüne öbürleri ne yapacak aglaya yaglaya bakmaktan baska.. Çok gülüyorum

acele etme bence yorum yapmakta..söylenti eğer doğru çıkarsa -ki fabrika açıklayana kadar kimse bilemez- R1 204-207 Bg aralığında olacakmış..Kg 170..Bi düşün bakalım..Ben italyadaki fuara gidicem bir MD olarak ilk günden acilen fotoları yollıcam ..bakalım artık
....Sende bak biraz daha kesin bişeyler daha vardır çok eğlenceli Çok gülüyorum
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.09.2006 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya hiç bişi belli olmas...Erken konuşmamak gerekir.ERken konuşanlara hep kapak oluyo çünkü.Bi bakarsın R1 210hp 165 kg çıkmış..
Netekim 98 yılında 150hp 177kg çıktığında herkes dumur olmuştu neden olmasın şimdi de?

Bi bakarsın zx636 145hp 151kg çıkar dumura uğratır herkesi...

Bi bakarsın gsxr1000 çıkar yürümez

bi bakarsın bi Hayabusa çıkar ortalığı dumana katar 1400cc 225hp 185kg..bilmiyorum

Bak hondaya 155kg motor çıkardı borumu Çok gülüyorum
Başa dön
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 15.09.2006 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

K5 in yerini K7 almalı mı Sino Çok gülüyorum

Bak bak doyamazsın.
Ne Yamaha Ne Kawa. Bende ki Suzuki aşkına biri dur desin Gülümsüyorum

Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.09.2006 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen hata yaptın olm lowflyer sana 25'e K6 verdim gittin honda aldın..K6 yeni liste fiyatı 33,900...Aldığın paraya satıp bu yazı bedavaya motor üstünde geçircektin..dedim sana..dinlemedin..
Başa dön
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.09.2006 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suzi çift egzoza döncek o kesin artık Çok gülüyorum ben alttaki egzozları beğeniyorum biraz GP tarzı..
Busa 180 Kg olması için midesine kelepçe taktırması lazım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 15.09.2006 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
sen hata yaptın olm lowflyer sana 25'e K6 verdim gittin honda aldın..K6 yeni liste fiyatı 33,900...Aldığın paraya satıp bu yazı bedavaya motor üstünde geçircektin..dedim sana..dinlemedin..

Şu anda K5 olmadığını nerden biliyorsun.
Ben garip bir adamım. Beni takip etmesi zordur Çok gülüyorum
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.09.2006 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bn bilmem sen beni reddetin küstüm ben sna gerisi bni ilgilendirmez :P

hakkaten nen K5mi aldın
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Sonraki
1. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal