_________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
En son sino tarafından 14.09.2006 - 23:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
o ne be ebeniii
ben bu fotoyu temmuzda gördüm,keşke dedim çünkü şu ana kadarki en agresif gsxr1000 olmuş olur.
Çift egzoz olayında bende teyit aldım.Yandan ve arkadan görüntüsü çok benzeyebilir,ancak son fotoraf photoshoptan ibaret bence
zaten ilk foto ile ikinci foto aynı resim değil.İkinci fotoğraf GSXR750'nin üzerinde photoshop olmasının sebebi GSXR1000'nde yağ radyatörü olur,bu bellki 600 yada 750
Ryangt biliyorsun cift egzozu Euro 3 emisyonu icin yapmaya mecbur kaldi suzuki ..6kg daha agirlasiyormus bu yüzden ...
Ama bence cok süper olmus dabil eksin ... ^1
190-192 bg'ücüne öbürleri ne yapacak aglaya yaglaya bakmaktan baska.. _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Tarih: 14.09.2006 - 23:54 Mesaj konusu:
sino demiş ki:
Ryangt biliyorsun cift egzozu Euro 3 emisyonu icin yapmaya mecbur kaldi suzuki ..6kg daha agirlasiyormus bu yüzden ...
Ama bence cok süper olmus dabil eksin ... ^1
190-192 bg'ücüne öbürleri ne yapacak aglaya yaglaya bakmaktan baska..
acele etme bence yorum yapmakta..söylenti eğer doğru çıkarsa -ki fabrika açıklayana kadar kimse bilemez- R1 204-207 Bg aralığında olacakmış..Kg 170..Bi düşün bakalım..Ben italyadaki fuara gidicem bir MD olarak ilk günden acilen fotoları yollıcam ..bakalım artık
....Sende bak biraz daha kesin bişeyler daha vardır çok eğlenceli _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
ya hiç bişi belli olmas...Erken konuşmamak gerekir.ERken konuşanlara hep kapak oluyo çünkü.Bi bakarsın R1 210hp 165 kg çıkmış..
Netekim 98 yılında 150hp 177kg çıktığında herkes dumur olmuştu neden olmasın şimdi de?
Bi bakarsın zx636 145hp 151kg çıkar dumura uğratır herkesi...
Bi bakarsın gsxr1000 çıkar yürümez
bi bakarsın bi Hayabusa çıkar ortalığı dumana katar 1400cc 225hp 185kg..bilmiyorum
sen hata yaptın olm lowflyer sana 25'e K6 verdim gittin honda aldın..K6 yeni liste fiyatı 33,900...Aldığın paraya satıp bu yazı bedavaya motor üstünde geçircektin..dedim sana..dinlemedin..
Tarih: 15.09.2006 - 00:03 Mesaj konusu:
Suzi çift egzoza döncek o kesin artık ben alttaki egzozları beğeniyorum biraz GP tarzı..
Busa 180 Kg olması için midesine kelepçe taktırması lazım _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
sen hata yaptın olm lowflyer sana 25'e K6 verdim gittin honda aldın..K6 yeni liste fiyatı 33,900...Aldığın paraya satıp bu yazı bedavaya motor üstünde geçircektin..dedim sana..dinlemedin..
Şu anda K5 olmadığını nerden biliyorsun.
Ben garip bir adamım. Beni takip etmesi zordur
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız