Tarih: 15.09.2006 - 16:12 Mesaj konusu: 240 km den sonra en iyi duruş pozisyonu hakkında..
240 km den sonra en iyi duruş pozisyonu hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlar paylaşırlarsa sevinirim. camın altından bakmak güzel ve rahat oluyor ama görüntü bozuluyor, kafayı cıkartsan aşırı rüzgar zorluyor tam arasını bulamadım
bulan varsa paylaşımı için şimdiden teşekkürler.
Tarih: 15.09.2006 - 16:14 Mesaj konusu:
benim camım renkli olduğu için yukardan bakıyorum.memnunum.. _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2367 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 15.09.2006 - 16:16 Mesaj konusu: Re: 240 km den sonra en iyi duruş pozisyonu hakkında..
smart600F demiş ki:
240 km den sonra en iyi duruş pozisyonu hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlar paylaşırlarsa sevinirim. camın altından bakmak güzel ve rahat oluyor ama görüntü bozuluyor, kafayı cıkartsan aşırı rüzgar zorluyor tam arasını bulamadım
bulan varsa paylaşımı için şimdiden teşekkürler.
dostum nasıl bi soru ya?sıraylamı geliyosunuz allah aşkına...bunun arası nasıl olabılırkı başka 240 deıl 200'den sonra zaten depoya kapanıosun dogal olarak.kapanacaksın baska caren yokkk'''ya da paraşüt olucaksın:)race motor bu..240 km den sonra ne gibi netlik bekleyebilirsin?? _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Tarih: 15.09.2006 - 16:35 Mesaj konusu:
arkadaşlar seyretmeyenler varsa arşivimden cıkartıp eklerim foruma
ama harbi harbi gidiyo adam.
nasıl oluyo bende anlamadım ama olmuş işte _________________ AçGaZyKuDuRsUn! !! !!! !!!! !!!!!!!!!!!
Bu sorunun cevabı gayet basit,eğileceksin,ahtapot gibi yapışacaksın,omuzlara ve eldeki yüke dikkat!Ama bir dakika ya bşluğuma denk geldi,o kadar sürati ne yapacaksın sen bakiim ^2 _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
En son freewing tarafından 15.09.2006 - 16:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 15.09.2006 - 16:59 Mesaj konusu:
ah canım kardeşim yaaa sende yani ne yapılabilirki smart600F, bi paylaşta görelim usta merak ettim _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız