Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 240 km den sonra en iyi duruş pozisyonu hakkında..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

240 km den sonra en iyi duruş pozisyonu hakkında..

240 km den sonra en iyi duruş pozisyonu hakkında..
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
smart600F
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.09.2006 - 16:12    Mesaj konusu: 240 km den sonra en iyi duruş pozisyonu hakkında.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

240 km den sonra en iyi duruş pozisyonu hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlar paylaşırlarsa sevinirim. camın altından bakmak güzel ve rahat oluyor ama görüntü bozuluyor, kafayı cıkartsan aşırı rüzgar zorluyor tam arasını bulamadım
bulan varsa paylaşımı için şimdiden teşekkürler.
Başa dön
smart600F Çevrimdışı smart600F Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 15.09.2006 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim camım renkli olduğu için yukardan bakıyorum.memnunum.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 15.09.2006 - 16:16    Mesaj konusu: Re: 240 km den sonra en iyi duruş pozisyonu hakkında.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

smart600F demiş ki:
240 km den sonra en iyi duruş pozisyonu hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlar paylaşırlarsa sevinirim. camın altından bakmak güzel ve rahat oluyor ama görüntü bozuluyor, kafayı cıkartsan aşırı rüzgar zorluyor tam arasını bulamadım
bulan varsa paylaşımı için şimdiden teşekkürler.

dostum nasıl bi soru ya?sıraylamı geliyosunuz allah aşkına...bunun arası nasıl olabılırkı başka 240 deıl 200'den sonra zaten depoya kapanıosun dogal olarak.kapanacaksın baska caren yokkk'''ya da paraşüt olucaksın:)race motor bu..240 km den sonra ne gibi netlik bekleyebilirsin??

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
smart600F
Üye
Üye

MesajTarih: 15.09.2006 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ghostrider in filmini seyrettiysen adam 320 ile sabit 10 dk gidiyo
ben bunu çözmeye çalışıyorum
^1
Başa dön
smart600F Çevrimdışı smart600F Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 15.09.2006 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

320 ıle sabit ve 10 dkk gitmek Şok oldum Şok oldum Şok oldum

nasıl oluyo o ya ? ?
bi anlatsana...

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 15.09.2006 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yatacaksın motorun üstüne kardeşim süratli gittiğin zaman Dil çıkarıyorum
smart600F
Üye
Üye

MesajTarih: 15.09.2006 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar seyretmeyenler varsa arşivimden cıkartıp eklerim foruma
ama harbi harbi gidiyo adam.
nasıl oluyo bende anlamadım ama olmuş işte Gülümsüyorum
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.09.2006 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sorunun cevabı gayet basit,eğileceksin,ahtapot gibi yapışacaksın,omuzlara ve eldeki yüke dikkat!Ama bir dakika ya bşluğuma denk geldi,o kadar sürati ne yapacaksın sen bakiim ^2

En son freewing tarafından 15.09.2006 - 16:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
vedatergun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: adana,hatay

MesajTarih: 15.09.2006 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi sakin sakin git sen 180 ı geçme Çok gülüyorum
Başa dön
vedatergun Çevrimdışı vedatergun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 15.09.2006 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen nasıl istiyorsan öyle otur kardeşim Çok gülüyorum Çok gülüyorum we biraz daha film seyretmeye dewam et,ama sakın 320 ile 10 dakka gitme ok.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 15.09.2006 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah canım kardeşim yaaa sende yani ne yapılabilirki Bravo smart600F, bi paylaşta görelim usta merak ettim Şok oldum

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 15.09.2006 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o hızdan sonra en iyi yol en sağlamıdır, sen gene bildik usül camın arkasından bak, gece de basma görüntü iyice bozulabilir
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
thunderace65
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.09.2006 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba,
Alıntı:

sen nasıl istiyorsan öyle otur kardeşim we biraz daha film seyretmeye dewam et,ama sakın 320 ile 10 dakka gitme ok..

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
thunderace65 Çevrimdışı thunderace65 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 15.09.2006 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

320 degıl.en son 299 goruyor makına ghostrıder da.oda ara sıra.sen hıç 320 gosteren dıgıtal kadran gordun mu Şok oldum

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vlamix
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kartal/istanbul

MesajTarih: 15.09.2006 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

filme özenmede dikkat et ona bakarsan herkez film kahramanı olsaydı spiderman yapıyo diye bizde yapardık Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
vlamix Çevrimdışı vlamix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal