Tarih: 15.09.2006 - 19:55 Mesaj konusu: hyosung gt 250 r için modifiye yardım ?
arkadaşlar motorum için bir yardım bekliyorum . siz benim yerimde olsaydınız ? yazan yerlere hangi markaları yazardınız ? egzoz = ? hava filitresi = ? elcik = ? buji = ? bundan başka performans açısından bu motora neler yapabilirim yazarsanız sevinirim ( garanti kapsamına çıkmasa ii olur ama yinede siz avantajlarını , dez avantajlarını yazarsanız sevinirim.)
Tarih: 15.09.2006 - 21:13 Mesaj konusu:
pardon bişey sormak istiyorum motorun jantlarına nerde nikeleaj yaptırılır?ve ne kadara mal olur?fuarda 250 r alıyorum allah nasip ederse fuar ne zamandı bu arada marttamıydı?
arkadaşlar arkadaşımda gt 250 naked tipi var o egzozu değiştirdi ve gayet güzel ama biraz pahalı almış. yada beni kekliyo hani diyorum bu alet beni tatmin ediyor zaten büyüğünü almaya gücümde yok ama biraz daha performansını arttırsam benim için ii olur o açıdan arkaşlar yardımlarınızı bekliyorum
mesaj atan arkadaşlara çok teşekkür ederim...
ya keşke egzozların sesini dinleme imkanımız olsa ii olurdu 250 cc bir aletle 600 cc bir aletten çıkacak ses farkı tabiki karşılaştırılamaz ama yinede oturaklı bir ses için ( db düşük tok bir ses ) marka arıyorum. kullanan yokmu ey md li arkadaşlarım .
Tarih: 15.09.2006 - 23:16 Mesaj konusu:
250lik bir motordan zaten verebildiğinden daha fazla performans almaya kalkarsan, bu işin sana maaliyeti sıfır 500lük motoru bulabilir. Servislere ekmek kapısı olursun... _________________ RESISTANCE IS FUTILE
Kayıt: Sep 06, 2005 Mesajlar: 312 Nereden: istanbul / çorlu
Tarih: 17.09.2006 - 00:39 Mesaj konusu:
arkadaşım en küçük el kadar airbrush için 100 ytl civarı fiyat verdiklerini duydum tabi ki emek isteyen bir iş ve maddi boyutu senin isteğine göre değişir. _________________ keşfedilmeyene yolculuk.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız