Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hyosung gt 250 r için modifiye yardım ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hyosung gt 250 r için modifiye yardım ?

hyosung gt 250 r için modifiye yardım ?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gadfader
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.09.2006 - 19:55    Mesaj konusu: hyosung gt 250 r için modifiye yardım ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar motorum için bir yardım bekliyorum . siz benim yerimde olsaydınız ? yazan yerlere hangi markaları yazardınız ? egzoz = ? hava filitresi = ? elcik = ? buji = ? bundan başka performans açısından bu motora neler yapabilirim yazarsanız sevinirim ( garanti kapsamına çıkmasa ii olur ama yinede siz avantajlarını , dez avantajlarını yazarsanız sevinirim.)
Başa dön
gadfader Çevrimdışı gadfader Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
leonine
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / çorlu

MesajTarih: 15.09.2006 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım bence 250cc bi makinaya çok fazla bişey yapamazsın yaptığın masraf sana ve motora çok bişey kazandırmaz

bence bunda iyi bir tecrübe edinip
daha sonra 500cc ve üzerinde bir makinayla çok şey yapabilirsin
Başa dön
leonine Çevrimdışı leonine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 15.09.2006 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elcik, tank ped, buji, xenon, neon, air brush olabilir...

ancak ; motor kısmıyla oynamaaaaaaa

egzozla kesinlikle oyanamaaaaaa
hava fitresine gerek yok karbüratörde zaten hava ayarı var Göz kırpıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Darkday
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist bağcılar

MesajTarih: 15.09.2006 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pardon bişey sormak istiyorum motorun jantlarına nerde nikeleaj yaptırılır?ve ne kadara mal olur?fuarda 250 r alıyorum allah nasip ederse fuar ne zamandı bu arada marttamıydı? Çok gülüyorum
Başa dön
Darkday Çevrimdışı Darkday Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gadfader
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.09.2006 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar arkadaşımda gt 250 naked tipi var o egzozu değiştirdi ve gayet güzel ama biraz pahalı almış. yada beni kekliyo Bravo hani diyorum bu alet beni tatmin ediyor zaten büyüğünü almaya gücümde yok ama biraz daha performansını arttırsam benim için ii olur o açıdan arkaşlar yardımlarınızı bekliyorum
mesaj atan arkadaşlara çok teşekkür ederim...
Başa dön
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.09.2006 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadaşım bence 250cc bi makinaya çok fazla bişey yapamazsın yaptığın masraf sana ve motora çok bişey kazandırmaz
aba ne masrafı ya alt tarafı etiket yapacak yani Dil çıkarıyorum
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gadfader
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.09.2006 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya keşke egzozların sesini dinleme imkanımız olsa ii olurdu 250 cc bir aletle 600 cc bir aletten çıkacak ses farkı tabiki karşılaştırılamaz ama yinede oturaklı bir ses için ( db düşük tok bir ses ) marka arıyorum. kullanan yokmu ey md li arkadaşlarım .
Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 15.09.2006 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşın dediği doğru 250 lik makinaya bişey yapma boşuna masraf büyütünce 600 lül alırsın ona yaparsın yapıcağını... motorcu_haso2146@hotmail.com
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gadfader
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.09.2006 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah maddiyat olsamda honda rr 600 geçsem ama nerde....

Son Mesajdan 57 saniye:

air brush olayı nasıl ? pahalımıdır arkadaşlar bilgisi olan varmı .

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bari bizde etiket yapalım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bujiler hakkında düşünceleriniz neler ey md li arkadaşlar ?
Başa dön
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 15.09.2006 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

250lik bir motordan zaten verebildiğinden daha fazla performans almaya kalkarsan, bu işin sana maaliyeti sıfır 500lük motoru bulabilir. Servislere ekmek kapısı olursun...
gadfader
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.09.2006 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

air brush yaptıran yokmu arkadaşalar ? fiyat bekliyorum . yardım yardım yardım.
Başa dön
leonine
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / çorlu

MesajTarih: 17.09.2006 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım en küçük el kadar airbrush için 100 ytl civarı fiyat verdiklerini duydum tabi ki emek isteyen bir iş ve maddi boyutu senin isteğine göre değişir.

honda TRANSALP
Başa dön
leonine Çevrimdışı leonine Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.09.2006 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gadfader, airbrush yaptıran arkadaşlar var
ara tuşundan girip airbrush yazarsan birçok topic çıkacaktır karşına Göz kırpıyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ahmet_cebesoy
Üye
Üye

MesajTarih: 04.10.2006 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

enim anlamadığım elciktemi modifiye oluyor :hıım
Başa dön
ahmet_cebesoy Çevrimdışı ahmet_cebesoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.10.2006 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

silikon elçikten bahsediyo glb.bence de fazla para harcama 600rr alıcana 600f al kardeşim.

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal