Tarih: 17.09.2006 - 18:08 Mesaj konusu: 17 EYLÜL ÇORLU BULUŞMASI
biz kırklareli gurubu olarak saat 12 gibi derneğimizde toplanıp 10 12 arkadaş olarak hareket ettik.çok rüzgarlı bir hava olduğu için zorlu bir yolculuktan sonra çorlu honda bayii ne vardık. EDİRNE Akıncılar gurubu sevgili alkan abimizde ordaydı. başka guruplarda vardı.güzel bir tanıışma oldu.düzenleyen arkadaşımıza teşekkürler. [img]][url=http://upload4.postimage.org/1166023/photo_hosting.html]
GİDİŞTE VE DÖNÜŞTE HEP GERİ KALMAMA RAĞMEN BENİ YANLIZ BIRAKMAYAN SEVGİLİ BAŞKANIMIZ MURAT ABİMİZE TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM
Tarih: 17.09.2006 - 18:15 Mesaj konusu:
ben çalıştığım için gelemedim bi dahaki sefere kısmetse fotolar için sağol _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
Tarih: 17.09.2006 - 18:49 Mesaj konusu:
gelmeyi cok istiyordum ve kesin gelecektim ama ne yazıkki kuzenimin dugunu vardi luleburgazda, bir ara gelmeyi dusundum ama ayıp olurdu...bir baska sefere insallah.... _________________ ***NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE***
Bizde sabah saat 10:00 da toplandık,
Otobandan gazladık Çorlu ya,
Çorlu çıkışına vardık,sigara molası,
Çorlu Onur Honda dayız erken mi gelmişiz ne !
Gazcı harekatından Onylrider Soner ve bir arkadaş daha sabahtan gazlamaya gelmişler ayak üzeri hoş sohbet çok kalamadılar çabuk döndüler.
Dierim böyle bir afişte bir gün Varadero vs. motorlar plazamızda yazar.
Misafirler yavaş yavaş toplanırken ufak ufak Çorlu Onur Honda nın ikramı köftelerde atıştırılmaya başladı.
Köfteler de nefisti,sağolsun bu organizsayonu yapan Honda Gökhan ın babası bizzat köftelerin başında,kendisine o muhteşem lezzet için teşekkür ederiz.
Gittikça daha kalabalık oluyoruz.
Aaaa o da ne yahu,kimin motoru acaba ilginç bir detay,
Ve tabiî ki Trakyanın medarı iftiharı,tek Motorsiklet klubu Kırklareli Motor Kullanıcıları Derneği.
Katılım artıyor,
Daha sonra dönüşü serbest olarak gerçekleştirdik,Bazı arakadaşlar tekrar otobandan dönerken bazılarımız Saray,Vize,Pinarhisar,Kırklareli,Edirne yolunu kullanırken.ki fotolarda (sol baştan) Cengiz (metin ağabeynin oğlu,Metin abi,Teoman ve Aykut. Sonradan öğreniyoruz ki talihsizlikler yaşamışlar Poyralı köyünde Teomanın motorunun ziznciri kopmuş ve pınarhisarda daha birkaç saat önce toplantıda tanıştıkları ………ustanın (üzgünüm usta ismi hatırlayamadım bilen arkadaşlar eklesin) dükkanında zinciri tamir etmişler. Aykut mont un cebini açık unutunca cep tel i düşürmüş ve parçalanmış. Maddi ziyandan başkaca bir üzüntünün olmamasına şükrettik birlikte çünkü Teomanın motor zincir kopunca arka tekeri kitlemiş ve 20 metre kadar kilitli olarak kaymış.Allahtan düşmemiş.
Bizlerde Lüleburgaz,Babaeski,Pehlivanköy (panayır varmış) Kırcasalih köylerinden dolanarak döndük.
Yine sağ salim döndükten sonra karaaçtaki mekanda toplanıp günün kritiğini yaptık hep birlikte.tekrar geçmiş olsun Teoman.
Uzun bir aradan sonra Honda Onur için bir araya gelen ve yol yapan Akıncılardan Çorlu Honda Onur a çok teşekkürler,ve Gökhan emeklerin ,misafirperverliğin ve cömertiğin için çok teşekkürler arkadaşım.
Selamlar & Saygılar… _________________ KaWaSaKi KLE 500
Tarih: 18.09.2006 - 19:32 Mesaj konusu:
harika olmuş gelemediğme şimdi dahada pişman oldum _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
Bu görüntüdeki iki siyah tişörtlü iki KLE kullanıcısı niye yüz yüze gelmiyorlar acaba ,Çünkü onlar iki ezeli KLE drag rakibi
Selamlar... _________________ KaWaSaKi KLE 500
Tarih: 18.09.2006 - 21:42 Mesaj konusu:
Alıntı:
Çünkü onlar iki ezeli KLE drag rakibi
Vay canına. Allah bilir siz draglarınızı da otobanda değil, çeltik tarlasında yapıyorsunuzdur. Bu endurocuların herşeyi bi tuhaf canıııııım _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 597 Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ
Tarih: 20.09.2006 - 14:06 Mesaj konusu:
Katılımın umulanın üzerinde olduğu harika bir toplantı ve kaynaşma oldu.İleriki senelerde daha iyi organizasyonlar olacağına inanıyorum.Gorki ve hondagökhan'dan fotoğrafların geri kalanını bekliyoruz.Gökhan organizasyon için teşekkürler,daha iyilerinde buluşmak üzere eline emeğine sağlık. _________________
a rh (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız