Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 17 EYLÜL ÇORLU BULUŞMASI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

17 EYLÜL ÇORLU BULUŞMASI

17 EYLÜL ÇORLU BULUŞMASI
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
batumarket
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KIRKLARELI

MesajTarih: 17.09.2006 - 18:08    Mesaj konusu: 17 EYLÜL ÇORLU BULUŞMASI Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz kırklareli gurubu olarak saat 12 gibi derneğimizde toplanıp 10 12 arkadaş olarak hareket ettik.çok rüzgarlı bir hava olduğu için zorlu bir yolculuktan sonra çorlu honda bayii ne vardık. EDİRNE Akıncılar gurubu sevgili alkan abimizde ordaydı. başka guruplarda vardı.güzel bir tanıışma oldu.düzenleyen arkadaşımıza teşekkürler.

[img]][url=http://upload4.postimage.org/1166023/photo_hosting.html]

GİDİŞTE VE DÖNÜŞTE HEP GERİ KALMAMA RAĞMEN BENİ YANLIZ BIRAKMAYAN SEVGİLİ BAŞKANIMIZ MURAT ABİMİZE TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM
Başa dön
batumarket Çevrimdışı batumarket Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hrc_racing
Üye
Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 17.09.2006 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşımın için teşekkürler Dil çıkarıyorum
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 17.09.2006 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler güzelmiş paylaşım için saol Gülümsüyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 17.09.2006 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben çalıştığım için gelemedim bi dahaki sefere kısmetse fotolar için sağol
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 17.09.2006 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben çeşme de olduğum için bide bilmediğim için gelemedin paylaşım için saol...
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 17.09.2006 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmeyi cok istiyordum ve kesin gelecektim ama ne yazıkki kuzenimin dugunu vardi luleburgazda, bir ara gelmeyi dusundum ama ayıp olurdu...bir baska sefere insallah....
Goorki
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 17.09.2006 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar TRAKYA MD'nin tüm resimlerini yarın yükleyeceğim..

iyi geceler..
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 17.09.2006 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizde sabah saat 10:00 da toplandık,

Otobandan gazladık Çorlu ya,

Çorlu çıkışına vardık,sigara molası,

Çorlu Onur Honda dayız erken mi gelmişiz ne !
Gazcı harekatından Onylrider Soner ve bir arkadaş daha sabahtan gazlamaya gelmişler ayak üzeri hoş sohbet çok kalamadılar çabuk döndüler.

Dierim böyle bir afişte bir gün Varadero vs. motorlar plazamızda yazar.

Misafirler yavaş yavaş toplanırken ufak ufak Çorlu Onur Honda nın ikramı köftelerde atıştırılmaya başladı.

Köfteler de nefisti,sağolsun bu organizsayonu yapan Honda Gökhan ın babası bizzat köftelerin başında,kendisine o muhteşem lezzet için teşekkür ederiz.

Gittikça daha kalabalık oluyoruz.

Aaaa o da ne yahu,kimin motoru acaba ilginç bir detay,

Ve tabiî ki Trakyanın medarı iftiharı,tek Motorsiklet klubu Kırklareli Motor Kullanıcıları Derneği.

Katılım artıyor,

Daha sonra dönüşü serbest olarak gerçekleştirdik,Bazı arakadaşlar tekrar otobandan dönerken bazılarımız Saray,Vize,Pinarhisar,Kırklareli,Edirne yolunu kullanırken.ki fotolarda (sol baştan) Cengiz (metin ağabeynin oğlu,Metin abi,Teoman ve Aykut. Sonradan öğreniyoruz ki talihsizlikler yaşamışlar Poyralı köyünde Teomanın motorunun ziznciri kopmuş ve pınarhisarda daha birkaç saat önce toplantıda tanıştıkları ………ustanın (üzgünüm usta ismi hatırlayamadım bilen arkadaşlar eklesin) dükkanında zinciri tamir etmişler. Aykut mont un cebini açık unutunca cep tel i düşürmüş ve parçalanmış. Maddi ziyandan başkaca bir üzüntünün olmamasına şükrettik birlikte çünkü Teomanın motor zincir kopunca arka tekeri kitlemiş ve 20 metre kadar kilitli olarak kaymış.Allahtan düşmemiş.

Bizlerde Lüleburgaz,Babaeski,Pehlivanköy (panayır varmış) Kırcasalih köylerinden dolanarak döndük.

Yine sağ salim döndükten sonra karaaçtaki mekanda toplanıp günün kritiğini yaptık hep birlikte.tekrar geçmiş olsun Teoman.

Uzun bir aradan sonra Honda Onur için bir araya gelen ve yol yapan Akıncılardan Çorlu Honda Onur a çok teşekkürler,ve Gökhan emeklerin ,misafirperverliğin ve cömertiğin için çok teşekkürler arkadaşım.
Selamlar & Saygılar…
batumarket
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KIRKLARELI

MesajTarih: 18.09.2006 - 06:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alkan abi yine harikasın.
Başa dön
batumarket Çevrimdışı batumarket Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tam35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: stuttgart

MesajTarih: 18.09.2006 - 07:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bulusma olmus ,resim ve anlatim icin tsk,ler.

zinciri kopan arkadasa gesmis olsun,ucuz atlatmis.

akincilara selam.
stuttgart
Başa dön
tam35 Çevrimdışı tam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
alk22
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.09.2006 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

batumarket, tam35, sizlerde harikasınız dostlar,güz günlerinde de gazınız ve yolunuz açık olsun.
Onlyrider soner in aşağıdaki linkindeki video yu mutlaka izleyin harika olmuş Gülümsüyorum
http://www.motordelisi.com/ftopict-33802.html
video link i
http://video.google.com/videoplay?docid=7569957562106632524
Selamlar.
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 18.09.2006 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika olmuş gelemediğme şimdi dahada pişman oldum
alk22
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.09.2006 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu görüntüdeki iki siyah tişörtlü iki KLE kullanıcısı niye yüz yüze gelmiyorlar acaba Şok oldum ,Çünkü onlar iki ezeli KLE drag rakibi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Selamlar...
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 18.09.2006 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Çünkü onlar iki ezeli KLE drag rakibi

Vay canına. Allah bilir siz draglarınızı da otobanda değil, çeltik tarlasında yapıyorsunuzdur. Bu endurocuların herşeyi bi tuhaf canıııııım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 20.09.2006 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Katılımın umulanın üzerinde olduğu harika bir toplantı ve kaynaşma oldu.İleriki senelerde daha iyi organizasyonlar olacağına inanıyorum.Gorki ve hondagökhan'dan fotoğrafların geri kalanını bekliyoruz.Gökhan organizasyon için teşekkürler,daha iyilerinde buluşmak üzere eline emeğine sağlık. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal