Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - GEBZEDE Bir Motorcuyu motoruyla Ormanda yakmışlar :(((

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

GEBZEDE Bir Motorcuyu motoruyla Ormanda yakmışlar :(((

GEBZEDE Bir Motorcuyu motoruyla Ormanda yakmışlar :(((
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.09.2006 - 12:51    Mesaj konusu: GEBZEDE Bir Motorcuyu motoruyla Ormanda yakmışlar :((( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugun sabah işe geldim ve şef sizinkilerden birini ormanda yakmışlar dediii... hayırdır dedim resimleri gösterdi ... çalıştığım yerdeki ekipler dumanı görünce gitmişler ve olayı fotolamışlar.... resimlerin sadece linkini veriyorum ... neden nasıl ve ne sebepten old. bilmiyorum ...dikkat edin arkadaşlar kendinize .. ulan diri diri adam yakılırmı beee

Alıntı:

emocan, Yanmış bir cesedin yanında bir motosiklet var diye bu forumda yer edinecek değil .

emocan' dediğine katılıyorum ve resimleri kaldırıyorum .......
.......................................

..................................

...........................

eminatar@hotmail.com

En son deliemin tarafından 18.09.2006 - 13:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 18.09.2006 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne bıcım bır ıstır yaaaa Şok oldum Şok oldum

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 18.09.2006 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insanlık dışı bi olay bu.çok afedersiniz ama bunu kim yaptıysa allah be.asını verir.arkadaşlar çok dikkatli olalım

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
knight_rider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 18.09.2006 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum abi bu nedir ya korku filmi gibi
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 18.09.2006 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ülkede herşey beklenir oldu yaw?Mafyavari bir işe benziyor.Motor kullanmasıyla bir alakası yoktur diyeceğim ama motorla beraber neden yakmışlar anlayamadım??

Ruhu şad olsun
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 18.09.2006 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla yaaa yazık bu normal bir insanın yapabileceği bişey değil normal bi insan yapsada bu olaydan sonra pek normalliğinin kalacağını düşünmüyorum
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.09.2006 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi cok kötü ya neden koydun ki ceset var ya bu topic silinir
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 18.09.2006 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnanmakta güçlük çekiyorum.. Yatan adam sanki plastic vitrin mankeni gibi ama jandarma yı görünce malesef demekten başka bir şey gelmiyor elimden.. İnsanlık nereye gidiyor insanlar nereye koşuyor bilinmez.
Hergün bir ceset, hergün bir torbada vücütsuz bir kelle.

Arkadaşa allahtan rahmet diliyorum ve yapanlarında en kısa zamanda yakalanıp cezalarını cekmelerini temenni ediyorum..

En son ZXRosman tarafından 18.09.2006 - 14:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JustStorm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bahcesehir

MesajTarih: 18.09.2006 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum neden niçin kimler??????????????

" 174 "
Başa dön
JustStorm Çevrimdışı JustStorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 18.09.2006 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu dünyanın civisi cıktı artık vahset her gün artıyor Öfkeliyim
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
you
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 18.09.2006 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu nedir allah aşkına şok oldum haberlerde falan çıkarda gören olursa işin aslını öğrenen yazsın arkadaşlar
Başa dön
you Çevrimdışı you Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 18.09.2006 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

...................................

En son ZXRosman tarafından 18.09.2006 - 14:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
moto_mania
Üye
Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 18.09.2006 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum söyleyecek bi şey bulamıyorum

Başa dön
moto_mania Çevrimdışı moto_mania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 18.09.2006 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor kullanısıyla ilgili yada bi yol hesaplasması olmadığı kesin motordan anlasılan kurye bi arkadasmış bence ve tasıdığı bişey yuzunden bu olaya maruz kalmış olması çok yuksek bi ihtimal!! allah rahmet eylesin ama bunu yapan serefsizlerde tam süzme O.... cocuğuymuş!! ^2 Ağlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 18.09.2006 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin resimler çok kötü beee...
Keşke hiç eklemeseydin... Üzgünüm

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal