Bugun sabah işe geldim ve şef sizinkilerden birini ormanda yakmışlar dediii... hayırdır dedim resimleri gösterdi ... çalıştığım yerdeki ekipler dumanı görünce gitmişler ve olayı fotolamışlar.... resimlerin sadece linkini veriyorum ... neden nasıl ve ne sebepten old. bilmiyorum ...dikkat edin arkadaşlar kendinize .. ulan diri diri adam yakılırmı beee
Alıntı:
emocan, Yanmış bir cesedin yanında bir motosiklet var diye bu forumda yer edinecek değil .
emocan' dediğine katılıyorum ve resimleri kaldırıyorum .......
.......................................
..................................
........................... _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
En son deliemin tarafından 18.09.2006 - 13:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2260 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 18.09.2006 - 12:55 Mesaj konusu:
insanlık dışı bi olay bu.çok afedersiniz ama bunu kim yaptıysa allah be.asını verir.arkadaşlar çok dikkatli olalım _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Ülkede herşey beklenir oldu yaw?Mafyavari bir işe benziyor.Motor kullanmasıyla bir alakası yoktur diyeceğim ama motorla beraber neden yakmışlar anlayamadım??
walla yaaa yazık bu normal bir insanın yapabileceği bişey değil normal bi insan yapsada bu olaydan sonra pek normalliğinin kalacağını düşünmüyorum _________________ cBr 125r
buR@k
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 18.09.2006 - 13:03 Mesaj konusu:
İnanmakta güçlük çekiyorum.. Yatan adam sanki plastic vitrin mankeni gibi ama jandarma yı görünce malesef demekten başka bir şey gelmiyor elimden.. İnsanlık nereye gidiyor insanlar nereye koşuyor bilinmez.
Hergün bir ceset, hergün bir torbada vücütsuz bir kelle.
Arkadaşa allahtan rahmet diliyorum ve yapanlarında en kısa zamanda yakalanıp cezalarını cekmelerini temenni ediyorum..
En son ZXRosman tarafından 18.09.2006 - 14:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 18.09.2006 - 13:30 Mesaj konusu:
motor kullanısıyla ilgili yada bi yol hesaplasması olmadığı kesin motordan anlasılan kurye bi arkadasmış bence ve tasıdığı bişey yuzunden bu olaya maruz kalmış olması çok yuksek bi ihtimal!! allah rahmet eylesin ama bunu yapan serefsizlerde tam süzme O.... cocuğuymuş!! ^2 _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız