Sezon sonu gezilerinden biri.. Manisa'lı MD lerden Mürşit ve oğlu ile Gökova'ya kadar uzanıp gece konaklama.. Marmaris-Fethiye, konaklama.. Datça-feribotla Bodrum ve İzmir gezisi yapıcaz... Gezinin kayda değer olayı şu ; 100 cc yarı-otomatik scooter ile 800 cc lik VN800 birlikte uzun yol yapıcaz.. "HULK" kardeşimizin gezilerine benzer bir gezi olacak. Motorla yol yapmaya değil, çevreye konsantre olucaz.. Yani motosikleti amaç olarak değil, araç olarak ele alıcaz. Ama ne araç!! Rüzgarı yüzümüzde hissederek, asvaltı daha çok hissederek, çevreye daha dikkatli bakarak..
16 Eylül de kızımın düğünü oldu, bitti.. Yoruldum, üzüldüm, sevindim.. Eşim yanlız gitmeme izin verdi, (hertürlü giderim ama izinli daha güzel oluyor.. ) Digital fotoğraf makinem bozuldu, yenisini almayı başarabilirsem dönüşte resimli anlatım yapıcam.. Kalbiniz benimle olsun sevgili motorcular.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR....
dogan abim hayırlı yolculuklar kendinize dikkat edin abi allaha emanet olun beklioz resimlerini kızınında gecmis dogum gunu kutlu olsun allah uzun omurler nasıp etsin abicim saygılarımala... kendine ii bak
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1986 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 24.09.2006 - 23:02 Mesaj konusu:
Geziden dün döndük. Fotoğraf makinesi edinemedim, daha doğrusu garip bir gezi oldu.. Kanuni-Tiger(100cc) ile VN800 pek de uyumlu denemezdi. Daha çok Çin malı olan Kanuni Tiger'ın nasıl olup da yaklaşık 1000 km yolda hiç teklemeden ve km.de 40.000 TL benzin yakarak (VN800 150.000 yakarken) ortalama 75 km sürat tutturması oldu konularımız. VN800 de artçı ile Kanuni yi sürekli aynada takip etmek sıkıcı oldu, çünkü çevre ile olan dikkatim dağıldı. Kanuni de ayrıca 3 kişilik kamp malzemesi yüklüydü, ancak hiç kullanılmadı. İlk gün geç çıkabildik ve Kuşadasında konakladık, 2.ci gün Marmaris kavşağına geldiğimizde yoruldular ve konaklamaya karar verdiler. 3.gün Datça ya geçtik (70 km) ve konakladık. Datça çok güzel biryer... Ertesi gün yani Cumartesi de Feribotla Bodrum a geçerek geri döndük.. Özetle yol yapmaktan başka esprisi olmıyan bir geziydi.. Fotoğraf makinesi olsaydı bile motosikletlei görüntülemekten başka bir işe yaramıycaktı.. Ama sonuç ta eski arkadaş olduğumuzdan dolayı birlikte zaman geçirmekten zevk aldık ve yağmurlara yakalanmadan da evlerime döndük. Geçtiğimiz heryeri sel bastı biz geçer geçmez..
Durum budur... _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız