Tarih: 19.09.2006 - 18:05 Mesaj konusu: İstanbul Gazcı Takımından İzmir Yarış Resimleri
Cumartesi sabah 7 feribotu ile bandırmaya yola koyulduk.. gene sinan ve ben birde Serkan arkadaşımız vardı Çarşamba toplantısında tanıştığımız R1Seiko nikli
baktık feribotta başka gidenler de vardı" maslak mafyası"
ama hepimiz daha uyku mahmuruyuz, gözlere bak
izmire öyle hızlı gittik ki resim bile çekmeye zman bulamadık, oraya varınca ancak 3 tane 954 ü görünce aklıma gledi hemidende hepsi sarı
sonra indik pite, sertacın seedinglere baktık destek olduk kardeşimize
akşama dogru seedingler bitince Tekteker Arif abini oğlu Tumay stoppie show yaptı
Şakir Şenkalaycı ve Özgür Gerçel'in de katılımıyla maslak mafyası tamalandı
Akşam kordonda bira patatese daldık...
Pazar günü yarış günü motorlar hazır lastikler hazır
Sertacın en yakın dostları olarak oradaydık.. Ozgür kardeşimle
Yarışçılara moral destek var
İlk yarışda Şakir her zamanki gibi supermoto da 1. liği kişmseye kaptırmadı
Suporsport C de start anı ce Sertac Kardeşim full konsantrasyon
Beklendiği gibi Sertac 1.
Gunu diğer yarışlarında da Tolga Uprak fırtına gibi esti SS A ve TMF de herkesi geçti
Öğlen civarı Erbil ve arkadaşları Manisa dan geldi birlikte izledik yarışı
2 gün sonunda İstanbul'dan kalktık geldik yorgun ama mutluyum
Merak adiyorum sinanım eve döndüğünde de 650 km sonra bir günde hemde gece gene bu ifade var mıydı?
Haftay gene gideriz Sinan ve ben , belli mi olur! _________________ [SIGPIC]http://i304.photobucket.com/albums/nn169/redstormr1/rr%20with%20haya/IMG_0841_edited-1.jpg[/SIGPIC]
I . R . T
En son redstorm tarafından 19.09.2006 - 18:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Ser_Touch, Esasın da süper olan sensin dostum.. 2 kez teknik bir hata sonucu geri düşmene rağmen çekişmeli bir yarış sonunda 1 olman çok sevindirdi bizi yine.. TMF ye katılmaya hak kazanman da ayrı sevindirdi. 20 sırada ve standart motorunla katıldığın TMF de 11. sıraya kadar çıkman ve derceni 2 sn iyileştirmen inanılmaz. Sanırım bu gelen sertacın ayak sesleri.. Tebrik ediyorum tekrar kardeşim seni.. _________________ [SIGPIC]http://i304.photobucket.com/albums/nn169/redstormr1/rr%20with%20haya/IMG_0841_edited-1.jpg[/SIGPIC]
Tarih: 19.09.2006 - 18:45 Mesaj konusu:
süpersiniz daha ne diyim _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
Tarih: 19.09.2006 - 19:01 Mesaj konusu:
Ellerine sağlık İlhami Bence Sinan"ın o ifadesi bir günde 1.000 km. yol yapsa da değişmez adam doğuştan deli _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Tarih: 19.09.2006 - 21:25 Mesaj konusu:
su ana kadar gidipte en guzel vakit gecirdigim yaris bu oldu. ozellikle C ve D gruplari cok cekismeliydi. A grubu da rekor uzerine rekorla cok hizli gecti bir suru arkadasimiz kupa aldi. Deniz arkadasimizin atraksiyonlari gorulmeye degerdi sertac ve sarp cekismesi superdi. raho ozgur yine yapti yapacagini. cok guzeldi hepimiz cok guzel vakit gecirdik. butun arkadaslarimla gurur duyuyorum bunlarin hepsi deli deli :3 _________________ Too many people today know the price of everything and the value of nothing.
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 19.09.2006 - 22:56 Mesaj konusu:
harika ya yayında ve yapımda emegi geçen herkeze teşekkür ederim:)
on numara yarıs olmus herhalde resımler ve anlatdıklarınız onu gosterıyor keske orda olabılseydim çok üzüldüm kaçırdıma
seneye işşallah:) _________________ hayal mayayel ben memnunum
heyt bee,güzel resımler,güzel bir haftasonu,her yonden ^1 ve aynı zamanda son derece yorucu ama tatlı yorgunluk dıyelım.ama ozellıkle giderkenkı tempomuz cok ıyıydı,r1seiko abiye burdan selam,güzeldi cıft serıtlı yol-gidiş geliş,bız kamyonların 30cm yanından 270le gecıyoruz
bu haftakı yarısların ıptalı kotu oldu,uzuldum... _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız