Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İstanbul Gazcı Takımından İzmir Yarış Resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İstanbul Gazcı Takımından İzmir Yarış Resimleri

İstanbul Gazcı Takımından İzmir Yarış Resimleri
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:05    Mesaj konusu: İstanbul Gazcı Takımından İzmir Yarış Resimleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cumartesi sabah 7 feribotu ile bandırmaya yola koyulduk.. gene sinan ve ben birde Serkan arkadaşımız vardı Çarşamba toplantısında tanıştığımız R1Seiko nikli

baktık feribotta başka gidenler de vardı" maslak mafyası"
ama hepimiz daha uyku mahmuruyuz, gözlere bak

izmire öyle hızlı gittik ki resim bile çekmeye zman bulamadık, oraya varınca ancak 3 tane 954 ü görünce aklıma gledi hemidende hepsi sarı

sonra indik pite, sertacın seedinglere baktık destek olduk kardeşimize

akşama dogru seedingler bitince Tekteker Arif abini oğlu Tumay stoppie show yaptı

Şakir Şenkalaycı ve Özgür Gerçel'in de katılımıyla maslak mafyası tamalandı Çok gülüyorum

Akşam kordonda bira patatese daldık...

Pazar günü yarış günü motorlar hazır lastikler hazır

Sertacın en yakın dostları olarak oradaydık.. Ozgür kardeşimle

Yarışçılara moral destek var

İlk yarışda Şakir her zamanki gibi supermoto da 1. liği kişmseye kaptırmadı

Suporsport C de start anı ce Sertac Kardeşim full konsantrasyon

Beklendiği gibi Sertac 1.

Gunu diğer yarışlarında da Tolga Uprak fırtına gibi esti SS A ve TMF de herkesi geçti

Öğlen civarı Erbil ve arkadaşları Manisa dan geldi birlikte izledik yarışı

2 gün sonunda İstanbul'dan kalktık geldik yorgun ama mutluyum

Merak adiyorum sinanım eve döndüğünde de 650 km sonra bir günde hemde gece gene bu ifade var mıydı? Çok gülüyorum

Haftay gene gideriz Sinan ve ben , belli mi olur!

I . R . T

En son redstorm tarafından 19.09.2006 - 18:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
easy_rider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olm super lan

harbı ellerıne saglık

ama benı bı tane cekmesmı ınsan be bıladerım? :P
easy_rider Çevrimdışı easy_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ser_Touch
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ellerine sağlık ilhami supersin yine Alkışlıyorum
0532 383 59 78
Başa dön
Ser_Touch Çevrimdışı Ser_Touch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ser_Touch, Esasın da süper olan sensin dostum.. 2 kez teknik bir hata sonucu geri düşmene rağmen çekişmeli bir yarış sonunda 1 olman çok sevindirdi bizi yine.. TMF ye katılmaya hak kazanman da ayrı sevindirdi. 20 sırada ve standart motorunla katıldığın TMF de 11. sıraya kadar çıkman ve derceni 2 sn iyileştirmen inanılmaz. Sanırım bu gelen sertacın ayak sesleri.. Tebrik ediyorum tekrar kardeşim seni.. Dil çıkarıyorum

I . R . T
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
easy_rider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sertac 1 numara en buyukkkk
cehennemden cıkan cılgın tuurrrkkk :P
easy_rider Çevrimdışı easy_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir gezi olmus! paylasim icin tesekkürler Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Özgür easy riderin objektifinden;

Genç Yamahacı

Rakiplerin dayanışması SS C sınıfı 1. ve 2. si

Superbike B de de Özgür Gerçel dostumumuz podyuma çıkmayı başardı

Haklı sevinç

Karma D de is arkadaşımız Deniz de 1. oldu

Günü sonunda bizim pit ekibi bayağı başarılı idi.. 2 altın bir de bronz Çok gülüyorum

I . R . T
Başa dön
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersiniz daha ne diyim Çok gülüyorum
easy_rider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bız yarısmadan yorulduk sız yarısanları hesaplayın artık..

ama cok basarılı bı organızasyon

herkezı gonulden tebrık edıyorum

ps: ılhamıcım ellerıne saglık
kebapları gonderıorum :P
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.09.2006 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık İlhami Alkışlıyorum Bence Sinan"ın o ifadesi bir günde 1.000 km. yol yapsa da değişmez adam doğuştan deli Çok gülüyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
name
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.09.2006 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

su ana kadar gidipte en guzel vakit gecirdigim yaris bu oldu. ozellikle C ve D gruplari cok cekismeliydi. A grubu da rekor uzerine rekorla cok hizli gecti Göz kırpıyorum bir suru arkadasimiz kupa aldi. Deniz arkadasimizin atraksiyonlari gorulmeye degerdi Dil çıkarıyorum sertac ve sarp cekismesi superdi. raho ozgur yine yapti yapacagini. cok guzeldi hepimiz cok guzel vakit gecirdik. butun arkadaslarimla gurur duyuyorum bunlarin hepsi deli deli :3
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 19.09.2006 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tümay tebrik ederim.
1. liği kıl payı kaptırsan da diğer yarışta daha iyi olacağına inanıyorum.

Haftasonu ayarlayabilirsem bende geliyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 19.09.2006 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika ya yayında ve yapımda emegi geçen herkeze teşekkür ederim:) Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
on numara yarıs olmus herhalde resımler ve anlatdıklarınız onu gosterıyor keske orda olabılseydim çok üzüldüm kaçırdıma
seneye işşallah:) Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 20.09.2006 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyt bee,güzel resımler,güzel bir haftasonu,her yonden ^1 ve aynı zamanda son derece yorucu ama tatlı yorgunluk dıyelım.ama ozellıkle giderkenkı tempomuz cok ıyıydı,r1seiko abiye burdan selam,güzeldi Dil çıkarıyorum cıft serıtlı yol-gidiş geliş,bız kamyonların 30cm yanından 270le gecıyoruz Çok gülüyorum
bu haftakı yarısların ıptalı kotu oldu,uzuldum...
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 20.09.2006 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

name demiş ki:
su ana kadar gidipte en guzel vakit gecirdigim yaris bu oldu.

Ve herkese de bunu hissettirdin... Kızım delisin sen DELİİİ ... Tanımıyom seni ben... :P :P

redstorm o bebiş benim... Alkışlıyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal