Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Önemli Bir Soru !!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Önemli Bir Soru !!

Önemli Bir Soru !!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
r4pst4r
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:18    Mesaj konusu: Önemli Bir Soru !! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Bi Zaman Buraya Konu Açmıştım Ve ehliyet Aldım 600 cc lik motor almayı düşünüyorum demiştim ve bi kaç kişi tecrüben varmı demişti

bugün çarşıya giderken bi yerde gördüm motor ehliyeti veriyorlar dı orada dönüşleri falan motor kaldırmayı anlatıyolardı bu sizce tecrübe sayılmıyormu bunun haricinde bir kursa gitmek gerekirmi ? Bana Göre Gitmeye Gerek Yok gibi Geldi Ama Sizinde Fikirlerinizi Almak istiyorum !!

Saygılarımla..Şimdiden Herkese Teşekkür ederimm

En son r4pst4r tarafından 19.09.2006 - 18:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
r4pst4r Çevrimdışı r4pst4r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Herkesin Cevap Vermesini İstiyorum
demissin.biz de emredersin diyoruz ve cevapliyoruz:sen,KENDIN,gerek yok diyorsan,hayatini tehlikeye atma.motor sevdasindan vazgec.
som agizli olmak istemeyiz ama,bu kafa,seni mutlu geleceklere goturmez.bunu bir yere iyice yaz..
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
r4pst4r
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyocan demiş ki:
Alıntı:

Herkesin Cevap Vermesini İstiyorum
demissin.biz de emredersin diyoruz ve cevapliyoruz:sen,KENDIN,gerek yok diyorsan,hayatini tehlikeye atma.motor sevdasindan vazgec.
som agizli olmak istemeyiz ama,bu kafa,seni mutlu geleceklere goturmez.bunu bir yere iyice yaz..

bu mesajına çok bozuldum sadece gerek varmı yokmu dedim gerek var deseydin bende saygılar diyip bi kursa gidecektim ama kalbimi kırdın bunuda bilmiş ol Öfkeliyim
Başa dön
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyocan, abi +1000

arkadasım motor kullanmak çok farklı bi olay ve bu motorların hepsi birbirin farklı

yani crusier, race, commuter, scooter hepsinin farklı karakterleri vardır hiç bişeyleri birbirini tutmaz

ayrıca hepsinin karakterleri motor güclerine görede değişir

şöyle uzaktan bakınca anaa ne varla bunda çocuk oyuncağı diyen ve ilk 10 metrede ufak cc li motorla yere yapışan çok insan gördüm
ve senin düşündüğüm motor 600 cc bi motor ilk kullanılacak motor için çok zor bi secim

önce eğitimini al sonra yüksek cc motorla basla yada ufaktan büyüğe doğru çık en iyiside budur zaten

umarım demek istediklerimi anlatabilmişimdir

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım bence direk 600 lükle başlama derim ben..

Eger 125 lik istemem falan dersen en azından Hyosung gt250r a bi göz at derim..600 lük bi anda çok zor gelebilir..

İnan bana ne kadar ii sürerim dersen de eger tecrüben yoksa sen aleti sürecegine alet seni sürüyo Gülümsüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
r4pst4r
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cadde_seytani06 demiş ki:
heyocan, abi +1000

arkadasım motor kullanmak çok farklı bi olay ve bu motorların hepsi birbirin farklı

yani crusier, race, commuter, scooter hepsinin farklı karakterleri vardır hiç bişeyleri birbirini tutmaz

ayrıca hepsinin karakterleri motor güclerine görede değişir

şöyle uzaktan bakınca anaa ne varla bunda çocuk oyuncağı diyen ve ilk 10 metrede ufak cc li motorla yere yapışan çok insan gördüm
ve senin düşündüğüm motor 600 cc bi motor ilk kullanılacak motor için çok zor bi secim

önce eğitimini al sonra yüksek cc motorla basla yada ufaktan büyüğe doğru çık en iyiside budur zaten

umarım demek istediklerimi anlatabilmişimdir

mesajına saygı gösteriyorum ama gerek varmı yokmu diye sormuştum yani buna ters cevap vermenin bir alemi yok eğerki kardeşim gerek var deseydi eyvallah diyerek kursa kayıt olacaktım sonuçta hepiniz benden kat kat herşeyi iyi bildiğiniz için bu soruyu sordum size saygım büyük ama ters cevap vermesi kalbimi kırdı ..
Başa dön
haksai
Üye
Üye

Nereden: MERSYN

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım moralini bozma..ben mobilet kullanırken babam bana 2.5 luk jawa ald 15 yaındaydım..(kırmızı kulaksız dediklerinden) iki üç gün motoru izledim sonra çalıştırıp yavas yavas öğrendim.. heyocan gibi düşünseydim hala seyrediyor olurdum ..ehliyetini al motorunu al kendi çabanla ögrendiklerin sana yeter 600 lük farketmez...
Başa dön
haksai Çevrimdışı haksai Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thunderace65
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kurs = eğitim, EĞİTİM ŞART kardeşim.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
thunderace65 Çevrimdışı thunderace65 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
r4pst4r
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GT250 kafama yattı hem tecrübe hemde sonradan 600cc ye geçmek istersem diye bu kararı aldım biraz tecrübe kazanmış olurum sizce iyi bir kararmı ?
Başa dön
sheker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r4pst4r sürücü kursları çok bişey öğretemez asıl sen kilometre yapınca tecrübe ediniyosun buda pilotajını güçlendiriyo refleks kazanıyosun ilk 600 lükle başlaman yanlış olur zaten küçük cc de başlarsan sende görüceksin kırılma ailede olur böyle şeyler boşver ama önce ehliyet al derim sana sonra makina al ve arkadaşlarından alıcağın yardımlarla 600 lük alırsın inşallah
Başa dön
sheker Çevrimdışı sheker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r4pst4r, bak eğer kabin kırıldıysa kusura bakma
ama aynı konu hemen senin actığın topicin altında var bence onu önce bi okuyup acsaydın daha iyi olurdu

senin burdaki hatan başlık yazın
1 bu konu çok önemli ama senin sorduğun sekilde bi önemi yok

2 bu konuya herkesin cevap vermesini istemen olmus 30000 üye yazarsa ne olur bi düşünsene Gülümsüyorum

neyse sen arastırmaya devam et ve bi altındaki ybr den 600lük motora geçiş konusunu iyice oku aradığını orda bulacaksın Dil çıkarıyorum

Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

GT250 kafama yattı hem tecrübe hemde sonradan 600cc ye geçmek istersem diye bu kararı aldım biraz tecrübe kazanmış olurum sizce iyi bir kararmı ?

Bence çok dogru bi karar bak sana sitesinide veriyim

http://www.globalmotor.com.tr/urundetay.asp?firmaid=102&product=10

Bence bu en iyisi hem büyütürken çok kolay olur ...

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu iş bakmaklada öğrenilmiyor bakmakla olsaydı kediler kasap olurdu sen güzel adam akıllı bi kursa git öğren bu işi ondan sonra 600cc bin bencede gt250 iyi makina kendini iyi geliştirirsin.
r4pst4r
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya zaten ehliyetim var bir önceki konumdada ehliyetim var demiştim eğitime git demişlerdi onun sordum
Başa dön
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.09.2006 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

r4pst4r, kısaca eğitime gittt Dil çıkarıyorum

bu arada baslık için saol Alkışlıyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal