Tarih: 19.09.2006 - 18:18 Mesaj konusu: Önemli Bir Soru !!
Arkadaşlar Bi Zaman Buraya Konu Açmıştım Ve ehliyet Aldım 600 cc lik motor almayı düşünüyorum demiştim ve bi kaç kişi tecrüben varmı demişti
bugün çarşıya giderken bi yerde gördüm motor ehliyeti veriyorlar dı orada dönüşleri falan motor kaldırmayı anlatıyolardı bu sizce tecrübe sayılmıyormu bunun haricinde bir kursa gitmek gerekirmi ? Bana Göre Gitmeye Gerek Yok gibi Geldi Ama Sizinde Fikirlerinizi Almak istiyorum !!
Saygılarımla..Şimdiden Herkese Teşekkür ederimm
En son r4pst4r tarafından 19.09.2006 - 18:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 19.09.2006 - 18:27 Mesaj konusu:
Alıntı:
Herkesin Cevap Vermesini İstiyorum
demissin.biz de emredersin diyoruz ve cevapliyoruz:sen,KENDIN,gerek yok diyorsan,hayatini tehlikeye atma.motor sevdasindan vazgec.
som agizli olmak istemeyiz ama,bu kafa,seni mutlu geleceklere goturmez.bunu bir yere iyice yaz..
demissin.biz de emredersin diyoruz ve cevapliyoruz:sen,KENDIN,gerek yok diyorsan,hayatini tehlikeye atma.motor sevdasindan vazgec.
som agizli olmak istemeyiz ama,bu kafa,seni mutlu geleceklere goturmez.bunu bir yere iyice yaz..
bu mesajına çok bozuldum sadece gerek varmı yokmu dedim gerek var deseydin bende saygılar diyip bi kursa gidecektim ama kalbimi kırdın bunuda bilmiş ol
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 19.09.2006 - 18:34 Mesaj konusu:
heyocan, abi +1000
arkadasım motor kullanmak çok farklı bi olay ve bu motorların hepsi birbirin farklı
yani crusier, race, commuter, scooter hepsinin farklı karakterleri vardır hiç bişeyleri birbirini tutmaz
ayrıca hepsinin karakterleri motor güclerine görede değişir
şöyle uzaktan bakınca anaa ne varla bunda çocuk oyuncağı diyen ve ilk 10 metrede ufak cc li motorla yere yapışan çok insan gördüm
ve senin düşündüğüm motor 600 cc bi motor ilk kullanılacak motor için çok zor bi secim
önce eğitimini al sonra yüksek cc motorla basla yada ufaktan büyüğe doğru çık en iyiside budur zaten
arkadasım motor kullanmak çok farklı bi olay ve bu motorların hepsi birbirin farklı
yani crusier, race, commuter, scooter hepsinin farklı karakterleri vardır hiç bişeyleri birbirini tutmaz
ayrıca hepsinin karakterleri motor güclerine görede değişir
şöyle uzaktan bakınca anaa ne varla bunda çocuk oyuncağı diyen ve ilk 10 metrede ufak cc li motorla yere yapışan çok insan gördüm
ve senin düşündüğüm motor 600 cc bi motor ilk kullanılacak motor için çok zor bi secim
önce eğitimini al sonra yüksek cc motorla basla yada ufaktan büyüğe doğru çık en iyiside budur zaten
umarım demek istediklerimi anlatabilmişimdir
mesajına saygı gösteriyorum ama gerek varmı yokmu diye sormuştum yani buna ters cevap vermenin bir alemi yok eğerki kardeşim gerek var deseydi eyvallah diyerek kursa kayıt olacaktım sonuçta hepiniz benden kat kat herşeyi iyi bildiğiniz için bu soruyu sordum size saygım büyük ama ters cevap vermesi kalbimi kırdı ..
arkadaşım moralini bozma..ben mobilet kullanırken babam bana 2.5 luk jawa ald 15 yaındaydım..(kırmızı kulaksız dediklerinden) iki üç gün motoru izledim sonra çalıştırıp yavas yavas öğrendim.. heyocan gibi düşünseydim hala seyrediyor olurdum ..ehliyetini al motorunu al kendi çabanla ögrendiklerin sana yeter 600 lük farketmez...
Tarih: 19.09.2006 - 18:47 Mesaj konusu:
r4pst4r sürücü kursları çok bişey öğretemez asıl sen kilometre yapınca tecrübe ediniyosun buda pilotajını güçlendiriyo refleks kazanıyosun ilk 600 lükle başlaman yanlış olur zaten küçük cc de başlarsan sende görüceksin kırılma ailede olur böyle şeyler boşver ama önce ehliyet al derim sana sonra makina al ve arkadaşlarından alıcağın yardımlarla 600 lük alırsın inşallah
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 19.09.2006 - 18:49 Mesaj konusu:
r4pst4r, bak eğer kabin kırıldıysa kusura bakma
ama aynı konu hemen senin actığın topicin altında var bence onu önce bi okuyup acsaydın daha iyi olurdu
senin burdaki hatan başlık yazın
1 bu konu çok önemli ama senin sorduğun sekilde bi önemi yok
2 bu konuya herkesin cevap vermesini istemen olmus 30000 üye yazarsa ne olur bi düşünsene
neyse sen arastırmaya devam et ve bi altındaki ybr den 600lük motora geçiş konusunu iyice oku aradığını orda bulacaksın _________________ www.tekizmk.com
Tarih: 19.09.2006 - 18:51 Mesaj konusu:
bu iş bakmaklada öğrenilmiyor bakmakla olsaydı kediler kasap olurdu sen güzel adam akıllı bi kursa git öğren bu işi ondan sonra 600cc bin bencede gt250 iyi makina kendini iyi geliştirirsin. _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız