Tarih: 20.09.2006 - 19:02 Mesaj konusu: Mondial 250 mct ile ilgili bir sorunum var yardım edin
Arkadaşlar sorunum arıza veya teknik bir sorun değil, daha çok sürüşle ilgili, buraya yazmayı uygun gördüm.
Mondial 250 mct ile artık biraz uzun yol yapmaya başladım, en son Denizli Sarayköy tarafında Umut Kaplıcalarına gittim. Yol molalarla birlikte 4 saat kadar sürdü. Cumartesi akşam 21:00 da marş bastım, gece 01:00 civarında kaplıca tesislerine varmıştım (bu arada gece yolculuğu deneyimim oldu yollar belli bir yere kadar fena değil fakat Hasköy'den kaplıcaya giderken tarlaların arasında epey ıssızdı, gece 01:00 olduğunu düşünürsek açıkçası biraz tedirgin oldum, korktuğum da başıma geldi bi köpek kovaladı, neyse sorunsuz atlattım).
Benim sorunum uzun yolda rüzgara karşı olan direnci sadece gidona asılarak gidermek, oturma pozisyonum dik olduğu için rüzgar direncini çok hissediyorum ve arkamda da destek olmadığından sadece gidona kollarımla asılarak dengede durabiliyorum (ha çok süratli gitmiyorum yanlış anlamayın genelde 90-100 km. ortalama ile diyebiliriz). Bu direnç kollarımı çok fazla yoruyor, sırtım da desteksiz olduğundan sırt ağrısı da çekiyorum, belki saçma ama yolcu sırt desteğinin bi benzerinden sürücü oturağının hemen arkasına yaptırmak gibi bir fikir geldi kalıma. Sökülüp takılabilir bişey olursa artçı aldığınmda sorun yaşamam diye düşünüyorum. Başka çözüm önerisi, tecrübesi olan varsa yardım etsin lütfen.
Evet vibrasyon zaten tamam, onu biliyorum, biraz uzun yol yaptım mı indiğimde özellikle ayaklarım karıncalanıyo Ama bu gidona asılmak çok yoruyor beni, bazen düz yolda otobanda arka oturağa geçiyorum valla, süper oluyo o zaman, daha yatay bi pozisyon aldığımdan, ama çok yükseliyorum, ağırlık merkezi de değişiyo, riskli dize öyle gitmiyorum fazla. Arka dişliyi küçültünce vibrasyon biraz azalıyor diyorlar bilgin var mı?
onunla ilgisi yok bence arka amortisor lerin arasına kauçuk koyuyolarmış %40 garanti veriyor adamlar.vibrasyon azalacağına dair.Ama senin de sürekli kontrol etmen lazım neresi titriyor neresi gevşemiş falan die
Tarih: 24.09.2006 - 20:11 Mesaj konusu:
Vibrasyon el ve ayaklarda uyuşma yapıyor. Bununla birlikte şık bir rüzgarlık ve iyi bir bellik diğer sorunlarını çözer diye düşünüyorum. Bellik benim sırt bel ağrısı sorunumu tamamen çözdü.
Saygılarımla _________________ "Ümit kötülüklerin en büyü?üdür, çünkü i?kenceyi uzatyr" F.W. Nietzsche
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız