motor sitelerinin devamlı takipçisiyim ee bir motorum yok ama gezi yapmak foto çekmek istiyor canım ne yapmalıyım KOŞŞŞŞMAAALIYIIMM^
Benim gibi deli olan 3 arkadaş buldum kendime ve dedimki Çamyuvadan başlayıp Kemer ve daha sonra tekrar Çamyuvaya geri dönelim İlk başlarda delimisin sen yapılırmı hiç öyle şey deselerde Kabul etti ve çıktık yola
Aşkım (yani ben) Murat ve hüseyin Saat 1:15 Yanımıza yedek tişört havlu su vs aldık tabi
Çamyuva çıkışındayız Ben ve muratla olan bir kare (Siyah tişörtlü olan benim)
Önümüzde tehlikeli fakat tek bir seçenek vardı anayoldan koşmak Koşarız koşamayız derken benimde ısrarlarımla 3 arkadaş kendimizi bulduk karanlık yollarda (bu arada iyi yazdım kafiyeli oldu dikaktinzii çekerim)
Anayolun karşı şeridine yani arabaların bize dogru geliş şeridine geçip başladık koşmaya bu arada gelen arabalarada elimizi kaldırıp bizi görmelerini saglıyorduk bir şekilde bendevamlı koştgum ve antreman yaptıgım için sorun degildi koşmak ancak murat ve hüseyin zorlandılar biraz özellikle murat için 3 4 defa durmak zorunda kaldık Fakat en sonunda ulaştık KEMERDEYİZ
Hüseyin ve Ben
Kemer merkeze geldigimizde çok yoruldugumuz için biraz oturup dinlenelim dedik bir saat kulesinin önüne ÇÖMDÜK
Daha sonra kalkıp bir manava gidip biraz muz ve şeftali alıp Bir yandan aldıklarımızı höpürdetirken diger yandanda Kemeri geziyorduk
İşte kemer içi bir kaç foto
Ve artık geri dönüş zamanıydı son bir kez bir yerde oturup dinlendikten sonra başka bir yerde bekleme yapmadan Çamyuvaya geri dönmeye karar verdik
Bu arada ben şu idnlenme olayını abartıp biraz kaytarayımda yatayım dedim
Sonrasında kalkıp geldigimiz ana yoldan çamyuvaya geri döndük ancak her tarafımız sızlıyordu yaklaşık 60 kmlik bir yol kat etmiştik koşarak ve zaman zamanda yürüyerek çamyuvaya vardıgımızda saat 6.40 tı
Bir mötörüm olana kadar Böyle tatmin etcem kendimi artık
Bu arada yukarıdaki ankete oy verirseniz sevinirim bende merak ediyom sonucunu
En son djhaylaz tarafından 21.09.2006 - 02:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
djhaylaz, uzun yol gezilerine çıkarsanız, parkur mesafesini 2 ye katlamak isterseniz "Alanya" tarafına da beklerim
Yazım tarzın çok hoşuma gitti. Yüzüm güldü sağolasın.
Yazdıklarımı kimse yanlış anlamasın. Sonuçta motosiklet eşliğinde yapılan gezilere alıştık.
Böyle gezileri görünce ister istemez gülümsüyorum
Tarih: 21.09.2006 - 04:20 Mesaj konusu:
Lowflyer demiş ki:
djhaylaz, uzun yol gezilerine çıkarsanız, parkur mesafesini 2 ye katlamak isterseniz "Alanya" tarafına da beklerim
Yazdıklarımı kimse yanlış anlamasın. Sonuçta motosiklet eşliğinde yapılan gezilere alıştık.
Böyle gezileri görünce ister istemez gülümsüyorum
Çok teşekkür ederim dostum Davet içinde ayrıca teşekkürler inşallah motorumu aldımmı yanına gelirim şöyle güzel bir uzun yol katederiz seninle
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
BURT_MUNRO demiş ki:
Lowflyer demiş ki:
djhaylaz
AYnen katılıyorum.
Munro resim felan koymamışsın kardeş seninde motorun yok herhalde gelsende katıl bize :3
Tarih: 21.09.2006 - 08:43 Mesaj konusu:
gerçekten hayranlık uyandırıyor
60 km koşmak her delikanlının
işi değil farklılıklar iyidir
insana yaşam sevinci verir
başarılarının devamını bekleriz
siz menzilinizi uzak tutun
bir günde istanbula bekleriz _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 21.09.2006 - 16:11 Mesaj konusu:
HIZ-TUTKUNU demiş ki:
gerçekten hayranlık uyandırıyor
60 km koşmak her delikanlının
işi değil farklılıklar iyidir
insana yaşam sevinci verir
başarılarının devamını bekleriz
siz menzilinizi uzak tutun
bir günde istanbula bekleriz
İstanbulmu tesüf ederim yaw istanbul benim için kısa mesafe koşusu olur 1000 km mi ney ben oraya sırf deparla koşarım dostum deliyiz dedikte o kadar degil yaw
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
clawman demiş ki:
abbbiii süpersinizzzz yaaa adana yada konyada olsanız bende koşardım sizle yenı bır akımmı başlıyorrne sizde bır takım kursanıza tabanvay team gıbı :P
Valla yeni bir akım başlamaz çünki herkezin kafasına yatmaz bu bizim yaptımız iş dostum ya
Tarih: 21.09.2006 - 16:56 Mesaj konusu:
[/quote]
Munro resim felan koymamışsın kardeş seninde motorun yok herhalde gelsende katıl bize [/quote]
Valla güzel olurdu koşmak tabi ilkokul ve lisede uzun mesafe kosucusuydum bir iki derecemde vardı ama artık benden paso sigara ve kilolar ahh nerde o eski günler..
buarada motorum var _________________ "Tüm korumalarymyz bizi aslinda sadece yumurtanin peceteye sarilmasi kadar darbelerden korur"
Tarih: 22.09.2006 - 23:45 Mesaj konusu:
djhaylaz,
helal olsun hepinize. Bu son zamanlarda gördüğüm en yaratıcı, en çarpıcı, kısacası en harika topiklerden birisi. Teşekkürler! _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız