Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorun Yoksa KOşacaksın 60 Km

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorun Yoksa KOşacaksın 60 Km

Motorun Yoksa KOşacaksın 60 Km
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Ben delimiyim neyim ?
Delisin hemde Zır delisin
22%
 22%  [ 6 ]
Yo bende herzaman böyle şeyler yapmak istemişimdir
29%
 29%  [ 8 ]
Buda delilikmi ben neler yaptım pehh pehhh
3%
 3%  [ 1 ]
Helal olsun gardaş benim gözüm kestiremezdi o kadar yolu
44%
 44%  [ 12 ]
Toplam Oylar : 27

Yazar
djhaylaz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Tekirdag

MesajTarih: 21.09.2006 - 02:24    Mesaj konusu: Motorun Yoksa KOşacaksın 60 Km Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor sitelerinin devamlı takipçisiyim ee bir motorum yok ama gezi yapmak foto çekmek istiyor canım ne yapmalıyım KOŞŞŞŞMAAALIYIIMM^
Benim gibi deli olan 3 arkadaş buldum kendime ve dedimki Çamyuvadan başlayıp Kemer ve daha sonra tekrar Çamyuvaya geri dönelim İlk başlarda delimisin sen yapılırmı hiç öyle şey deselerde Kabul etti ve çıktık yola
Aşkım (yani ben) Murat ve hüseyin Saat 1:15 Yanımıza yedek tişört havlu su vs aldık tabi
Çamyuva çıkışındayız Ben ve muratla olan bir kare (Siyah tişörtlü olan benim)

Önümüzde tehlikeli fakat tek bir seçenek vardı anayoldan koşmak Koşarız koşamayız derken benimde ısrarlarımla 3 arkadaş kendimizi bulduk karanlık yollarda (bu arada iyi yazdım kafiyeli oldu dikaktinzii çekerim) Gülümsüyorum
Anayolun karşı şeridine yani arabaların bize dogru geliş şeridine geçip başladık koşmaya bu arada gelen arabalarada elimizi kaldırıp bizi görmelerini saglıyorduk bir şekilde bendevamlı koştgum ve antreman yaptıgım için sorun degildi koşmak ancak murat ve hüseyin zorlandılar biraz özellikle murat için 3 4 defa durmak zorunda kaldık Fakat en sonunda ulaştık KEMERDEYİZ

Hüseyin ve Ben

Kemer merkeze geldigimizde çok yoruldugumuz için biraz oturup dinlenelim dedik bir saat kulesinin önüne ÇÖMDÜK

Daha sonra kalkıp bir manava gidip biraz muz ve şeftali alıp Bir yandan aldıklarımızı höpürdetirken diger yandanda Kemeri geziyorduk
İşte kemer içi bir kaç foto

Ve artık geri dönüş zamanıydı son bir kez bir yerde oturup dinlendikten sonra başka bir yerde bekleme yapmadan Çamyuvaya geri dönmeye karar verdik
Bu arada ben şu idnlenme olayını abartıp biraz kaytarayımda yatayım dedim

Sonrasında kalkıp geldigimiz ana yoldan çamyuvaya geri döndük ancak her tarafımız sızlıyordu yaklaşık 60 kmlik bir yol kat etmiştik koşarak ve zaman zamanda yürüyerek çamyuvaya vardıgımızda saat 6.40 tı
Bir mötörüm olana kadar Böyle tatmin etcem kendimi artık Gülümsüyorum
Bu arada yukarıdaki ankete oy verirseniz sevinirim bende merak ediyom sonucunu

En son djhaylaz tarafından 21.09.2006 - 02:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Başa dön
djhaylaz Çevrimdışı djhaylaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 21.09.2006 - 02:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Gezi" olayına yeni bir şekil, bambaşka bir renk getirmişsin bilader, tebrikler! Çok gülüyorum
djhaylaz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.09.2006 - 02:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madd demiş ki:
"Gezi" olayına yeni bir şekil, bambaşka bir renk getirmişsin bilader, tebrikler! Çok gülüyorum

TEşekkürler arkadaşım sende takıl bize istersen Gülümsüyorum
Başa dön
djhaylaz Çevrimdışı djhaylaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 21.09.2006 - 03:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

djhaylaz, uzun yol gezilerine çıkarsanız, parkur mesafesini 2 ye katlamak isterseniz "Alanya" tarafına da beklerim Çok gülüyorum

Yazım tarzın çok hoşuma gitti. Yüzüm güldü sağolasın.
Yazdıklarımı kimse yanlış anlamasın. Sonuçta motosiklet eşliğinde yapılan gezilere alıştık.
Böyle gezileri görünce ister istemez gülümsüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BURT_MUNRO
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: LONGBRIDGE

MesajTarih: 21.09.2006 - 03:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer demiş ki:
djhaylaz

AYnen katılıyorum. Dil çıkarıyorum

THE MORE PROTECTION THE MORE LIFE

Başa dön
BURT_MUNRO Çevrimdışı BURT_MUNRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
djhaylaz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.09.2006 - 04:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer demiş ki:
djhaylaz, uzun yol gezilerine çıkarsanız, parkur mesafesini 2 ye katlamak isterseniz "Alanya" tarafına da beklerim Çok gülüyorum

Yazdıklarımı kimse yanlış anlamasın. Sonuçta motosiklet eşliğinde yapılan gezilere alıştık.
Böyle gezileri görünce ister istemez gülümsüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum

Çok teşekkür ederim dostum Davet içinde ayrıca teşekkürler inşallah motorumu aldımmı yanına gelirim şöyle güzel bir uzun yol katederiz seninle Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

BURT_MUNRO demiş ki:
Lowflyer demiş ki:
djhaylaz

AYnen katılıyorum. Dil çıkarıyorum

Munro resim felan koymamışsın kardeş seninde motorun yok herhalde gelsende katıl bize Çok gülüyorum Alkışlıyorum :3
Başa dön
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 21.09.2006 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyyy deliiiii ... Çok gülüyorum

Tebrikler walla Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 21.09.2006 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabanvay delisi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Alkışlıyorum
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 21.09.2006 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum gerçekten hayranlık uyandırıyor Şok oldum
60 km koşmak her delikanlının
işi değil Dil çıkarıyorum farklılıklar iyidir
insana yaşam sevinci verir
başarılarının devamını bekleriz
siz menzilinizi uzak tutun
bir günde istanbula bekleriz Çok gülüyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 21.09.2006 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abbbiii süpersinizzzz yaaa adana yada konyada olsanız bende koşardım sizle yenı bır akımmı başlıyorrne sizde bır takım kursanıza tabanvay team gıbı Alkışlıyorum :P
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 21.09.2006 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harikasınız valla ben evden bakkala koşunca bile ölüyorum yorgunluktan. Helal... Bravo
djhaylaz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.09.2006 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU demiş ki:
Alkışlıyorum gerçekten hayranlık uyandırıyor Şok oldum
60 km koşmak her delikanlının
işi değil Dil çıkarıyorum farklılıklar iyidir
insana yaşam sevinci verir
başarılarının devamını bekleriz
siz menzilinizi uzak tutun
bir günde istanbula bekleriz Çok gülüyorum

İstanbulmu tesüf ederim yaw istanbul benim için kısa mesafe koşusu olur 1000 km mi ney ben oraya sırf deparla koşarım Çok gülüyorum dostum deliyiz dedikte o kadar degil yaw

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

clawman demiş ki:
abbbiii süpersinizzzz yaaa adana yada konyada olsanız bende koşardım sizle yenı bır akımmı başlıyorrne sizde bır takım kursanıza tabanvay team gıbı Alkışlıyorum :P
Valla yeni bir akım başlamaz çünki herkezin kafasına yatmaz bu bizim yaptımız iş dostum ya Gülümsüyorum
Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.09.2006 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal wala ne diim ben olsam koşamazdım Alkışlıyorum Alkışlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BURT_MUNRO
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: LONGBRIDGE

MesajTarih: 21.09.2006 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[/quote]
Munro resim felan koymamışsın kardeş seninde motorun yok herhalde gelsende katıl bize [/quote]

Valla güzel olurdu koşmak tabi ilkokul ve lisede uzun mesafe kosucusuydum bir iki derecemde vardı ama artık benden paso sigara ve kilolar ahh nerde o eski günler..
buarada motorum var

THE MORE PROTECTION THE MORE LIFE

Başa dön
BURT_MUNRO Çevrimdışı BURT_MUNRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 22.09.2006 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

djhaylaz,

helal olsun hepinize. Bu son zamanlarda gördüğüm en yaratıcı, en çarpıcı, kısacası en harika topiklerden birisi. Teşekkürler! Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal