Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi-Motovirüs halı saha maçı ***round 2 ***

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi-Motovirüs halı saha maçı ***round 2 ***

Motordelisi-Motovirüs halı saha maçı ***round 2 ***
Sayfa 1, 2, 3 ... 21, 22, 23  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 22.09.2006 - 00:16    Mesaj konusu: Motordelisi-Motovirüs halı saha maçı ***round 2 *** Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Md-Mv arasında gerçekleşen ilk maçtan cok keyif aldık,ikincisinide yapalım dedik..
ilk maçta olduğu gibi dostça bi karşılaşma geçeceğine inanıyorum
İlk maçta oynayan kadrodan 3 eksiğimiz var..
Maça bütün üyeler davetlidir ancak ılk 7 kişiden oluşacak kadroda ilk maçta oynayıpta carsamba günü gelebilen arkadaşlarımız AS olacaktır bilginize..
Takımımız çok iyi ancak 2 tane kabiliyetli futbolcuya ve en büyük sorunumuz olan KALECİYE ihtiyacı vardır...unutmadan 3 yedekte olması şart...

27 EYLÜL ÇARŞAMBA günü iftar için ezan 19:04'te okunuyor...maçımızda saat 20:00'da oldugundan orucumuzu beraber acıp maça beraber gidicez...

Buluşma yeri:Maltepe sahil halı saha
Buluşma saati:18:00
Tarih:27 eylül çarşamba
Maç saati:20:00
Halı saha irtibat telefonu:0216 352 08 74 maltepe sahil halı saha

Maç günü MD'nin toplantı gününe denk geliyor ve tesadüf bu hafta anadolu yakasında olucak..Organizatörlerden ricam;bu maç için desteğe ihtiyacımız olduğundan.MD toplantılarına uygun olucak şekilde açık ve kapalı çay bahçesi'nin hemen sahanın yanı başında ve motorlar içinde kocaman bir park yeri olduğundan..bu haftaki toplantının MD-MV halı saha maçı etkinliği olarak belirlenmesini çok isteriz...

Maça gelecekler için;

Bostancı yönünden gelenler su kaydıraklarını geçtikten sonraki IŞIKLARDA sağınızda kalan halısaha zaten sahilde tek halı saha orası...

2,köprüden gelenler sahile cıktıktan sonra maltepe istikametine doğru solda maltepe ışıklarda kalıcak saha...migros u gördüğünüzde sahaya 50 mt zaten gelmişsiniz demek olucaktır..mekanın hemen yanında'da SEA GARDEN çay behçesi var...

Buluşma saatini erken yapalım dedik malum sahilde cok mekan var BURGER,MC DONALD'S,MADO vs..ama iftar için her yer erken dolacaktır..Sahada toplanıp karar verildikten sonra güzelce orucumuzu acıp maça gidicez..

şimdiden her iki takımda başarılar diliyorum DOSTLUK KAZANSIN.

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 22.09.2006 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

henryRR, Ben Varım Dil çıkarıyorum
Kaleci'likten Anlamam Ama Defans,Orta Saha,Forvet ^1
Eğer Takım'da Başka Oynamak İstiyen Arkadaşlar Olursa Seve Seve Yedek'te Kalırım Dil çıkarıyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2006 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF,dostum dört gözle beklerim..yerin hazır merak etme:DÇok gülüyorum

1.desaha
2.celaha
3.henryRR
4.MaGICLeF

......................................

Başa dön
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 22.09.2006 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlız 1 cisi rezildi bide snooty askere gidecek di kalabalık olur zannetdım ama 7 8 kişi vardı valla :chu:
destek için orda olucam çarşamba izinliyim zaten FENERBAHÇE formamla ordayımm Alkışlıyorum oynamak isterdim ama sıgara alkol ^2 ^321 bitik durumdayım galiba:)bi kopek kowalayınca kosuyorum walla:) :P ^1
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2006 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

henryRR, Tamam O Zaman...
Yemek Yiyebileceğimiz Yer Olarak Sadece Öneri'dir,Babamın Yeri Değil Çok gülüyorum Sultanahmet Köfteci'si Var Hali Saha'ya 30 Adım Çok gülüyorum Çok gülüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2006 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF,ne iyi ettin yahu iftar için en uygun yer orası olur tahminimce bi de sen öneriyosan sorun yok Gülümsüyorum
ALPER200, ***rezildi*** demiyelimde katılım az dı diyelim mac öncesi maç sırası ve sonrasında cok keyif almıştık..inşallah bu sefer katılım çok olur da..güzel vakit geçiririz..sende kesin gel dostumm Çok gülüyorum

Başa dön
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2006 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

henryRR, Vallahi Ben Sık Sık Yiyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Köfte'ler Muhteşem.. Dil çıkarıyorum Karnım Acıktı Çok gülüyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.09.2006 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu üç yıldır çeşitli gruplarla HALI SAHA MAÇI yapıyoruz ve hep kaybediyoruz Çok gülüyorum
Bu sefer yenin artık,en sonunda getirteceksiniz beni oraya ,atacam golleri Çok gülüyorum

Hadi arkadaşlar birazda SPOR yapalım..
GAZCI TEAM sizide orda görmek istiyoruz haaaa.
Kadroda olmasanız bile tribünde desteklemeye bekliyoruz..

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Maça başkan olarak prim veriyorum,galip gelen futbolcu kardeşlerimize @motordelisi.com uzantılı mail verecegiz,bu mailleri MSN de kullanabilirler ve mail alıp yollyabilirler..
HADİ BAKALIM İŞTE SİZE MAÇ PRİMİ Çok gülüyorum

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2006 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok abi bu sefer cok inandık walla bak kazanmassak bir haftalığına banlayın beni

:P

evet GAZCI TEAM nerdesinizzz..özellikle sizi de beklerizzz...

Büyük başkandan prim lafını duyan futbolcular çıldırdı..MAÇI ALICAZ BAŞKA YOLU YOK Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2006 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süpriz Süpriz İshak Abi'de(DOUBLE_R_750) Geliyor Kendisi'nin Adına Yazıyorum Dil çıkarıyorum
Henry
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2006 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF, gercekten geliyor dimi?

1.desaha
2.celaha
3.henryRR
4.MaGICLeF
5.DOUBLE_R_750

Herşey var KALECİ yok Üzgünüm Üzgünüm

Başa dön
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2006 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

henryRR, Geliyor Geliyor Dil çıkarıyorum
Kurtum
Üye
Üye

Nereden: the united states of *-*marmaris*-*

MesajTarih: 22.09.2006 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

26 sında orda olabilirim kaleci defans ortasaha forvet top hariç herşey olur benden Çok gülüyorum eğer alırsanız ama şu var kesin deil Üzgünüm neyse haber veririm ben size. :P

Son Mesajdan 22 saniye:

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!
Başa dön
Kurtum Çevrimdışı Kurtum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2006 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kurtum, dostum kaleci ol sen bence Bravo senden haber bekliyoruz...

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.09.2006 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaleci yine bulamadık.fb li volkanı getirsem olur mu bu ara yedek zate rüştüden dolayı ağır kaçar ama Çok gülüyorum neyse ben ordayım inşALLAH şehir dışı seyahati çıkmazsa Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 21, 22, 23  Sonraki
1. sayfa (Toplam 23 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal