Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2364 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 22.09.2006 - 00:16 Mesaj konusu: Motordelisi-Motovirüs halı saha maçı ***round 2 ***
Md-Mv arasında gerçekleşen ilk maçtan cok keyif aldık,ikincisinide yapalım dedik..
ilk maçta olduğu gibi dostça bi karşılaşma geçeceğine inanıyorum
İlk maçta oynayan kadrodan 3 eksiğimiz var..
Maça bütün üyeler davetlidir ancak ılk 7 kişiden oluşacak kadroda ilk maçta oynayıpta carsamba günü gelebilen arkadaşlarımız AS olacaktır bilginize..
Takımımız çok iyi ancak 2 tane kabiliyetli futbolcuya ve en büyük sorunumuz olan KALECİYE ihtiyacı vardır...unutmadan 3 yedekte olması şart...
27 EYLÜL ÇARŞAMBA günü iftar için ezan 19:04'te okunuyor...maçımızda saat 20:00'da oldugundan orucumuzu beraber acıp maça beraber gidicez...
Buluşma yeri:Maltepe sahil halı saha Buluşma saati:18:00 Tarih:27 eylül çarşamba Maç saati:20:00 Halı saha irtibat telefonu:0216 352 08 74 maltepe sahil halı saha
Maç günü MD'nin toplantı gününe denk geliyor ve tesadüf bu hafta anadolu yakasında olucak..Organizatörlerden ricam;bu maç için desteğe ihtiyacımız olduğundan.MD toplantılarına uygun olucak şekilde açık ve kapalı çay bahçesi'nin hemen sahanın yanı başında ve motorlar içinde kocaman bir park yeri olduğundan..bu haftaki toplantının MD-MV halı saha maçı etkinliği olarak belirlenmesini çok isteriz...
Maça gelecekler için;
Bostancı yönünden gelenler su kaydıraklarını geçtikten sonraki IŞIKLARDA sağınızda kalan halısaha zaten sahilde tek halı saha orası...
2,köprüden gelenler sahile cıktıktan sonra maltepe istikametine doğru solda maltepe ışıklarda kalıcak saha...migros u gördüğünüzde sahaya 50 mt zaten gelmişsiniz demek olucaktır..mekanın hemen yanında'da SEA GARDEN çay behçesi var...
Buluşma saatini erken yapalım dedik malum sahilde cok mekan var BURGER,MC DONALD'S,MADO vs..ama iftar için her yer erken dolacaktır..Sahada toplanıp karar verildikten sonra güzelce orucumuzu acıp maça gidicez..
şimdiden her iki takımda başarılar diliyorum DOSTLUK KAZANSIN. _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2638 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 22.09.2006 - 00:31 Mesaj konusu:
henryRR, Ben Varım
Kaleci'likten Anlamam Ama Defans,Orta Saha,Forvet ^1
Eğer Takım'da Başka Oynamak İstiyen Arkadaşlar Olursa Seve Seve Yedek'te Kalırım _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 22.09.2006 - 00:40 Mesaj konusu:
yanlız 1 cisi rezildi bide snooty askere gidecek di kalabalık olur zannetdım ama 7 8 kişi vardı valla :chu:
destek için orda olucam çarşamba izinliyim zaten FENERBAHÇE formamla ordayımm oynamak isterdim ama sıgara alkol ^2 ^321 bitik durumdayım galiba:)bi kopek kowalayınca kosuyorum walla:) :P ^1 _________________ hayal mayayel ben memnunum
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2638 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 22.09.2006 - 00:41 Mesaj konusu:
henryRR, Tamam O Zaman...
Yemek Yiyebileceğimiz Yer Olarak Sadece Öneri'dir,Babamın Yeri Değil Sultanahmet Köfteci'si Var Hali Saha'ya 30 Adım _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2364 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 22.09.2006 - 00:48 Mesaj konusu:
MaGICLeF,ne iyi ettin yahu iftar için en uygun yer orası olur tahminimce bi de sen öneriyosan sorun yok ALPER200, ***rezildi*** demiyelimde katılım az dı diyelim mac öncesi maç sırası ve sonrasında cok keyif almıştık..inşallah bu sefer katılım çok olur da..güzel vakit geçiririz..sende kesin gel dostumm _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Tarih: 22.09.2006 - 00:53 Mesaj konusu:
Yahu üç yıldır çeşitli gruplarla HALI SAHA MAÇI yapıyoruz ve hep kaybediyoruz
Bu sefer yenin artık,en sonunda getirteceksiniz beni oraya ,atacam golleri
Hadi arkadaşlar birazda SPOR yapalım..
GAZCI TEAM sizide orda görmek istiyoruz haaaa.
Kadroda olmasanız bile tribünde desteklemeye bekliyoruz..
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Maça başkan olarak prim veriyorum,galip gelen futbolcu kardeşlerimize @motordelisi.com uzantılı mail verecegiz,bu mailleri MSN de kullanabilirler ve mail alıp yollyabilirler..
HADİ BAKALIM İŞTE SİZE MAÇ PRİMİ _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Sep 01, 2006 Mesajlar: 55 Nereden: the united states of *-*marmaris*-*
Tarih: 22.09.2006 - 01:41 Mesaj konusu:
26 sında orda olabilirim kaleci defans ortasaha forvet top hariç herşey olur benden eğer alırsanız ama şu var kesin deil neyse haber veririm ben size. :P
Tarih: 22.09.2006 - 10:09 Mesaj konusu:
kaleci yine bulamadık.fb li volkanı getirsem olur mu bu ara yedek zate rüştüden dolayı ağır kaçar ama neyse ben ordayım inşALLAH şehir dışı seyahati çıkmazsa _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 21, 22, 23Sonraki
1. sayfa (Toplam 23 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız