Tarih: 22.09.2006 - 09:29 Mesaj konusu: SÜlale Boyu Kamp Yaylada BÖyle Yapilir
Bu yaz uzun ca çıkmış olduğum bir seyahat dönüşü bizim hanım kendin gez babam gez bize geldimi bir yere götürmüyorsun dedi.ve o esnada geyvede oturan sevgili Bacanağım Telefon etti ve Bacanak biz yarın karagöle çıkacağız isterseniz sizide alalım dedi.ben tabi hemen anladım benim yokluğumda yapılmış bir plan.tamam dedim siz gidin ben motorla gelirim.olmaz diye atladı kayınpederim.araba ile beraber gideceğiz keçiyide ben keseceğim dedi.bende çaresiz emir büyük yerden büktüm boynumu ertesi günü çıktık yola bakalım fotoğraf karelerine neler takılmış.yorumlar size ait.
ÜÇ TANE ASLAN PARÇASI ENDUROCU OĞLUM VE HANIMIM KATIRIMIN YANINDA EVİMİN ÖNÜ
[IMG][/IMG]
bahçe önündeki fasulyelere dikkat yaz başından beri sebzeye para vermek yok.her şeyimizi kendimiz yetiştiriyoruz.doğal olarak
[IMG][/IMG]
Bacanağın oğlundan motoru saklı yaylaya yolladım ben yaylada azmadan duramam nasıl duruyor sevgili aşkım ama gözünü ormanın derinliklerine dikmiş
[IMG][/IMG]
keçiyi sallandırdık ağaca.bacanağa dedim oğlum ben elimi sürmem pişirirseniz yerim.tamam dediler
[IMG][/IMG]
Bu arada yaşlı büyükler yaylanın çayırının keyfini çıkartıyorlar.sen gelmesen biz gelemezdik diye bana dua ediyorlar
[IMG][/IMG]
Bizim burada çocuklar özgür ve dadıya para vermiyoruz.her taraf serbest araba trafik derdi yok
[IMG][/IMG]
hanımın annesi ve ablası dertleşirken durun birde siz poz verin diyorum ve çekiyorum resimlerini
[IMG][/IMG]
tertemiz bir yayla havası ve doğası iyice acıktırıyor herkesi ve harıl harıl yemek yapma telaşı var herkeste
[IMG][/IMG]
etler özenle doğranıyor yarısı kavurma yarısı ızgara bir kısmıda şiş olacak birazdan
[IMG][/IMG]
Bu arada kayınbiladerim emin ortadaoğu ve balkanların en meşhur aşcısıdır
[IMG][/IMG]
bizde aile planlaması yok çocukları ürkütmeyince sayılımıyor
[IMG][/IMG]
çocuklar çok mutlu bir günlükte olsa OLABİLDİĞİNCE ÖZGÜRLÜK
[IMG][/IMG]
bu arada bizim kayınvalide sohbeti iyice koyulaştırmış.garibim senelerce evden dışarı çıkmaz bir yere götürmezsen.oda çok mutlu
[IMG][/IMG]
Bu arada ateş devamlı odunla besleniyor yayla ne demek bilirmisiniz sonsuz ve sınırsız özgürlük demek
[IMG][/IMG]
akşama bu gördüğünüz keçi gibi iki tanesi biitti
[IMG][/IMG]
ihtiyarlarda hadi ya yemek pişmedimi der gibi sabırsızlıkla etin pişmesini bekliyorlar
[IMG][/IMG]
Buda benim oğlan hiç babasına çekmemiş eşek herif zayıflıktan kıırılacak dal gibi
[IMG][/IMG]
işte hayat bu olsa gerek değilmi dostlar
[IMG][/IMG]
yanlış anlamayın bu karelerdeki mutluluğu görmeniz o enstanteleri yakalamanız açısından bu resimleri koyuyorum
[IMG][/IMG]
o günkü oluşturulan fiiller üç adet YYY ile özetlenebilir
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Birazda manzara
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
hep gülün hep mutlu olun sağlık ve esen kalın selamlarımla ve saygılarımla
Tarih: 22.09.2006 - 10:01 Mesaj konusu:
Harika bir gün, harika fotolar abi....özlemişim doğayı, çayırlarda yuvarlanmayı yıllar oldu uzak kalalı sayende oradaymış gibi hissettim sağolasın emeklerin için . İştahımı da açtın şimdi ...ramazan da böyle et-yemek resimleri koymazsın de mi abi _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Tarih: 22.09.2006 - 10:41 Mesaj konusu:
çok güzel bi aile tablosu allah mutluluğunuzu daim etsin o bıcırıklarında yüzleri ömürleri boyunca hep o şekilde mutlulukla gülsün
AMİNNN
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
bu arada bizde yarın akşam ramazan dolayısıyla sezon kapanışı yapıyoruz mangal partisi vererek liste epey uzun isterdimki sizlerde gelin ama ramazandan sonrada açılış yapıcaz belki o zaman sizlerle birlikte oluruz _________________ Laf senin a?zyndayken senin kölendir
a?zyndan çyktyktan sonra sen onun kölesi olursun
evet epeyce aılecek eglenmıssınız tebrıkler nıce gunlere sıze bu arada bilecik tarafına dagdan yolunuz duserse crosscular beklerım bullardada guzell yerler var ne dersınız?
Tarih: 22.09.2006 - 12:08 Mesaj konusu:
sadbuttrue demiş ki:
evet epeyce aılecek eglenmıssınız tebrıkler nıce gunlere sıze bu arada bilecik tarafına dagdan yolunuz duserse crosscular beklerım bullardada guzell yerler var ne dersınız?
Hocam ben Bozüyüklüyüm Bileciği gayet iyi bilirim yenipazar kanyonu falan çok gittik inşallah bir gün gazlarız.selamlar
Tarih: 22.09.2006 - 12:15 Mesaj konusu:
Arvasi3, Ellerine kollarına sağlık , ne güzel yakalamışsın, kare kare, sanki ordayöışız gibi yaşattın bize de ne mutlu... :3 :3
Memleketimin insanının doğallığı, iyi niyeti, saflığı, temizliği yüzlerinden akıyor...
Manzaralar ayrı güzel,
DÜNYADA BÖÖYLEE BİR BAŞKA MEMKEKET VAR MII ARKADAŞALARR SORARIM SİZEEEEE????
şÜKÜR ALLAHA, dünyanin en güzel memleketinde yaşıyoruzzzzz...... :P :P :P
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 22.09.2006 - 17:40 Mesaj konusu:
Arvasi3, alah allah illallah bune maşallah ziyafete bal çağırmak yok eh bakalım alacağın olsun öpmüşüm amcalarımız teyzelerimin ellerinde hadi afiyet bal şeker olsun eline sağlık çok güzel olmuş _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız