arkadaşlar
nasipse pazartesi 2. el cbr 125 alıyorum.
devir masrafı hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
motorsiklet 2006 model.istanbulda.ben antalyadayım.ayrıca plaka masrafı ne kadar tutar yardımcı olursanız sevinirim.fiyat 3600
325ytl masrafın oluyor arkadasımm..cünki bende daha 4ay önce dısardan motor almıstım..yani seninde 3asagi 5yukari aynı gelir tahmin ediyorum _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
selym arkadaşım bu 325 ytl 'ye plaka masrafı dahil mi?ikinci olarak
noter satışında motorsikletin markasına göre mi yoksa satış bedeline göre mi
hesaplama yapılıyor?yani satış bedelini düşük göstersek ödeyeceğimiz miktarda değişme olur mu?
speedfight, sevgili arkadasım hepsi içinde 325ytl tutmustu plakada dahill
ayrıca noter fiyata göre değil sabit ücretler kullanıyorlar....tır satsanda aynı bisiklet satsanda aynı...senden toplam 325 ytl para cıkar ya bu 300de olabilir 350de olabilir..bu senin takipçine kalmış birşey.. _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
teşekkur ederim arkadaşım.bana biraz pahalıya mal olacak anlaşılan bu motorsiklet.ama ne yapalım heves işte.allah herkese hayalindeki motorsikleti almayı nasip etsin.ii günler.
Noterde yapılan masraf standart değildir. Aynı marka arabanın bile modeline göre fiyatlarda değişiklik gösterebilir.Yani tırda alsan bisiklet de alsan fiyat aynı olmuyor. Bunu en iyi oturduğun yada çalıştığın yere yakın bir notere gidip öğrenmen.
Tarih: 22.09.2006 - 23:37 Mesaj konusu:
hayırlı olsun motoru gordunmu kac km de bı arızası olmasın 3600 iyi fıyat yalnız 4000 ytl yı bulur masraflarla beraber sıfır almak daha mantıklı olabılır.1000 ytl farkla
motor 3000 km de.güvenilir bir arkadaştan alıyorum.(motorda çizik dahi yok)ben de isterdim sıfırını almak ama değil 1000 ytl 100 ytl bile verecek para kalmadı.borç harç bu kadar toplayabildim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız