18 eylül kozyatagı inönü caddesinden işyerimin açık otoparkından saat 22-23:30 arası çalınmıştır.plakası 34 gph 92 2006 model cbr 125r repsol arkadaşların duyarlı olacagından eminim plakayı not ederseniz sevinirim
Kayıt: Dec 05, 2005 Mesajlar: 3144 Nereden: oralarda bir yer!..
Tarih: 22.09.2006 - 22:48 Mesaj konusu:
arkadaşım çok üzüldüm böyle şerefsizler çok ne yazıkki piyasada ne yapsan alıp götürüyorlar bırak onu
ben edirnedeyim burada iki motoru birbirine bağlamışlar arkadaşlar ikisinide götürmüş adi herifler.....
geçmiş olsun _________________ (Oo) Bu imzAda anlatılan karakterler tamamen hayal ürünü değiLdir
Tarih: 22.09.2006 - 22:52 Mesaj konusu:
arkadasım tekrar tekrar gecmıs olsun ınana cok uzuldum ya hırsızlık olayının oune gecılmıyor hataydaym goren duyan ısıten olrsa sennde habern olr tekrar gecmıs olsun _________________ 97 model opel astra gl 16v beyaz 120binde satlik 11.500 alan arkadas 500 ytl kadr masraf edebilir lastikler yeni daha lpg gormemiş motor =)
Tarih: 22.09.2006 - 22:56 Mesaj konusu:
tr_select, saol ilgine teşekürler ya hepimiz alınterimizle çalışıp kazanıyoruz böyle şerefsizlerde gelip malına gözdikip alıp gidiyor işalalh başka arkadaşların başına gelmez böyle şeyler
acar-x, arkadasım con gecmis olsun gercı motor calındıysa onu plakasıyla bulamazsın plakayı degıstırırler o cok kolay bır olay
eger sende sase numarası ve motor numarası varsa onları yaz buraya belkı motorcu arkadaslar servıscı arkadaslara gıderse dıkkate alırlar oyle daha rahat bulunur hatta varsa fazla buyuk olmamak sartıyla resımlerını koy cunku sıte doolmasın tekrar gecmıs olsun umarım herkes dıkkate alır _________________ http://img47.imageshack.us/my.php?image=tekwj7.jpg
Tarih: 22.09.2006 - 23:00 Mesaj konusu:
don_juann, saol ya ilgine teşekürler yok abi geçilmiyor ne yaparsak yapalım benim motorun çalınırken bi motordaha vardı yanında arkadaşta panikte o işe gidince garaşda fırsat buldukça bakıyorum onun kinede gözdikmişlerdir bu şerefsizler işallah bişey olmaz
acar-x, valla kardes onu ıhmal etme ve bıran once yaz oyle daha cabuk bulunacagından emınım cunku bu motor enınde sonunda motorculara servıse bır yere gıdecek butun servıslerdekı arkadaslarda dıkkate alacaklardır neyse tekrar gecmıs olsun
Bir başka yötem de, varoş civarlarındaki motor satan uyduruk görünümlü yerlere gidip, abi ben ucuz yollu bir 125lik arıyorum flan ayağı çekmen.Senin yerine arkadaşlarına yaptırsan daha iyi tabi. _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
Tarih: 23.09.2006 - 16:55 Mesaj konusu:
ulan şimdi küfür yazıcam olmıcak neyse anladn sen...Çok geçmiş olsun kardeşim...valla ben ayağa kaldırdım heryeri bişey çıkmadı...Kilitlemişmiydin peki?
Son Mesajdan 51 saniye:
he bu arada birileri arar seni yakında belki aklında olsun ver şu kadar parayı verelim motonu diye..uyanık ve umutlu ol.. _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
kardes sen motorun seri numarasını sase numarasını motor numarasını yazmamıssın hatta arkadasların dedıgı gıbı bana cbr 125 lazım de boyle kuytu koselerdekı motorculara _________________ http://img47.imageshack.us/my.php?image=tekwj7.jpg
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız