Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar motorum çalındı (cbr 125 r repsol)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaşlar motorum çalındı (cbr 125 r repsol)

arkadaşlar motorum çalındı (cbr 125 r repsol)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
acar-x
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.09.2006 - 22:45    Mesaj konusu: arkadaşlar motorum çalındı (cbr 125 r repsol) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

18 eylül kozyatagı inönü caddesinden işyerimin açık otoparkından saat 22-23:30 arası çalınmıştır.plakası 34 gph 92 2006 model cbr 125r repsol arkadaşların duyarlı olacagından eminim plakayı not ederseniz sevinirim

kendime dogum günü hediyesi almıştım 29 mayısta Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

ulasabileceginiz tel:0537 324 99 54 şimdiden duyarlılıgınıza teşekürler
Başa dön
acar-x Çevrimdışı acar-x Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 22.09.2006 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım çok üzüldüm böyle şerefsizler çok ne yazıkki piyasada ne yapsan alıp götürüyorlar bırak onu
ben edirnedeyim burada iki motoru birbirine bağlamışlar arkadaşlar ikisinide götürmüş adi herifler.....
geçmiş olsun Üzgünüm
don_juann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iskenderun

MesajTarih: 22.09.2006 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım tekrar tekrar gecmıs olsun Ağlıyorum ınana cok uzuldum ya hırsızlık olayının oune gecılmıyor hataydaym goren duyan ısıten olrsa sennde habern olr tekrar gecmıs olsun Öfkeliyim
acar-x
Üye
Üye

MesajTarih: 22.09.2006 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tr_select, saol ilgine teşekürler ya hepimiz alınterimizle çalışıp kazanıyoruz böyle şerefsizlerde gelip malına gözdikip alıp gidiyor işalalh başka arkadaşların başına gelmez böyle şeyler
Başa dön
acar-x Çevrimdışı acar-x Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xXx_crosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: marmaris

MesajTarih: 22.09.2006 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acar-x, arkadasım con gecmis olsun gercı motor calındıysa onu plakasıyla bulamazsın plakayı degıstırırler o cok kolay bır olay
eger sende sase numarası ve motor numarası varsa onları yaz buraya belkı motorcu arkadaslar servıscı arkadaslara gıderse dıkkate alırlar oyle daha rahat bulunur hatta varsa fazla buyuk olmamak sartıyla resımlerını koy cunku sıte doolmasın tekrar gecmıs olsun umarım herkes dıkkate alır
acar-x
Üye
Üye

MesajTarih: 22.09.2006 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

don_juann, saol ya ilgine teşekürler yok abi geçilmiyor ne yaparsak yapalım benim motorun çalınırken bi motordaha vardı yanında arkadaşta panikte o işe gidince garaşda fırsat buldukça bakıyorum onun kinede gözdikmişlerdir bu şerefsizler işallah bişey olmaz
Başa dön
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 22.09.2006 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun,izmir'de bakarak olacağım bende.Benim 0 zx6rım çalınmıştı acısını bilirim.
acar-x
Üye
Üye

MesajTarih: 22.09.2006 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xXx_crosscu, arkadaşım saol ya numaraları yazardım ama ruhsat montumda kaldı iş yerinde yarın yazarım saol ilgine teşekürederim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

KORGeneral, saol sanada çok geçmiş olsun buldunmu bilmiyorum ama işallah bulmuşsundur
Başa dön
xXx_crosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2006 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acar-x, valla kardes onu ıhmal etme ve bıran once yaz oyle daha cabuk bulunacagından emınım cunku bu motor enınde sonunda motorculara servıse bır yere gıdecek butun servıslerdekı arkadaslarda dıkkate alacaklardır neyse tekrar gecmıs olsun

bırde hukumetımız bu olaylara dur dıyecektı vergı ustune vergı herseye vergı koyarlarsa sonumuz hayra alamet degıl
acar-x
Üye
Üye

MesajTarih: 22.09.2006 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xXx_crosscu, saol bilgilendirdigin için yarın mutlaka yazacagım söyledigin gercekten dogru saol
Başa dön
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2006 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir başka yötem de, varoş civarlarındaki motor satan uyduruk görünümlü yerlere gidip, abi ben ucuz yollu bir 125lik arıyorum flan ayağı çekmen.Senin yerine arkadaşlarına yaptırsan daha iyi tabi.
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 23.09.2006 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulan şimdi küfür yazıcam olmıcak neyse anladn sen...Çok geçmiş olsun kardeşim...valla ben ayağa kaldırdım heryeri bişey çıkmadı...Kilitlemişmiydin peki?

Son Mesajdan 51 saniye:

he bu arada birileri arar seni yakında belki aklında olsun ver şu kadar parayı verelim motonu diye..uyanık ve umutlu ol..
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2006 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paris senin zx10 çalınmıştı değil mi?Bulunmadı deği mi aynı benim kawa gibi:(
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2006 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Bu durumlarda ben iyice umutsuz oluyorum çünkü motorda bulmak arabadan daha zor. ancak umarım zor olan gerçekleşir ve bulursun.
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xXx_crosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.09.2006 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes sen motorun seri numarasını sase numarasını motor numarasını yazmamıssın hatta arkadasların dedıgı gıbı bana cbr 125 lazım de boyle kuytu koselerdekı motorculara
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal