Tarih: 24.09.2006 - 13:03 Mesaj konusu: İSTANBUL MD ,buluşma-etkinlik planlamaları..:ÖNEMLİ:
Geçtiğimiz yaz boyunca biçok İstanbul MD üyesi buluşmaların düzene girmesi,buluşmalara eglence katılmasıyla ilgili öneriler getirdi.
Büyük MD Kulbünün yine büyük bir kolu olan İstanbul MD için en güzeline burda hepberaber karar verecegiz.
Ben şuna inanıyorumki,eger bu toplantıların kalitesini ve katılım sayısını arttırmak istiyorsak birlik-beraberlik içerisinde en iyisi için düşünmeliyiz..
Kaprisler,küslükler,çekememezlik eger VARSA bir kenera bırakılmalı.
MD Grubunda yetki alan arkadaşlarımız dışında kimse genel bir buluşma düzenliyemez,kafasına göre topic açıp "Bu hafta şurda toplanıyoruz" gibi topikler anında silinecektir..Bunda kötü niyet aramıyoruz ama bunlara müsame gösterildiğinde herkez kafasına göre bir buluşma düzenliyor ve sahip çıkmaya çalıştıgımız MD Bütünlüğü zarar görüyor..
Şimdi burda şunu sormak istiyorum,MD nin İstanbul bölgesinde bu organizasyonlarda sorumluluk ve yetki kimler almak ister..
Ancak burda laf olsun diye bu sorumluluklar alınmamalı,
Çünkü Buluşma yerlerinin ayarlanması ,planlanması ve MD forumlarında duyursunu bu arkadaşlarımız yapacaklar.
Şimdi beraber karar verecez dediğim olay şu..
İSTANBUL MD buluşmalarının günü degiştirilsin mi?
Buluşmaların yapılcagı mekanların seçiminde EGLENCELİ bir ortammı seçilmeli?
Herkez kendisine bir partner seçsin ve buluşma gününde partnerine SMS atarak HATIRLATMA yapsın..
Kısacası İSTANBUL MD için neler yapalım?
şu anda bir tek "geveze_hanım" da olan ORGANİZATÖR sorumlulugunu kimler almak ister..
Fikirlerinizi yazınki en iyisi ortaya çıksın...... _________________
Büyük bi sorumluluk bu organizatörlük acikcasi bi fikrim yok ama kim gelecekse hayırlısı olsun, bulusma günü uygun değil gibi haftanın tam ortası. Cumartesi daha uygun bence. Rumeli Hisarı da hic hoşnut olmadığım bi toplanma yeri. Ayrica bu toplanmalar yerine, günü birlik gezilerimiz olsa hafta sonları havalarda müsait oldukca.. _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
Hakan_Dincer, ben almak isterdim ama hem motorum yok hemde işimin saati belli olmadığı için riske edemem.
Ben şöyle diyorum. Avrupa ve anadolu diye ayrılsın. Motoru olmayanlar için daha iyi olacaktır. ve ikisinede ayrı organizatörler belirlensin. Buluşma yerleri merkeze yakın yerlerde olmalı. Güne göre önce bi cafeye gidilip sonra eğlenmek için başka bir yere gidilebilir. Bar, disco gibi.
Çalışan insanlar için hafta içi zor oluyor genelde. Çünkü herkesin belli bir mesai saati yok benim gibi. Mesela genelde işlerin azlıkta olduğu pazartesi günü olabilir (haftasonu öncelikli ama bir kaç sebep sayılmıştı olmamasının sebepleri gibi).
...Hakan Başkanım, İstanbul için, Team x Racing in yeni yapılmakta olan ve 15 güne kadar bitecek olan, yeni takım lokali ve klüb merkezimizi, sizin için hizmet vermesini arzu ederiz...bu konuda MD ailesine bir katkımız dokunur ise mutlu oluruz...Bugüne kadar, MD ile yaptıgımız calısmaları daha ileri seviyelerde seyretmesi mutlu eder.....Yeni lokalimiz, İstanbul, Hasanpaşa, Kadiköy mevkii inde....tel: 0216 337 54 68 (pbx) Team X club ( All in One Concept)
Tarih: 24.09.2006 - 13:24 Mesaj konusu:
ZATEN her iki yaka için en az 2 organizatör arkadaş belirliyelim..Bu arkadaşlar birbirleriyle uyumlu çalışmalı..
Eger birisinin işi olursa digeri devreye girerek topikleri açmalı,mekanları ayarlamalı..
ByManiacGNY, Şu fikrine tamamen katılıyorum;
Alıntı:
Güne göre önce bi cafeye gidilip sonra eğlenmek için başka bir yere gidilebilir. Bar, disco gibi.
Çünkü biz İzmir de böyle yapmaya başladık ve gördükki üyelerimiz bunu daha çok sevdi,gecenin devamında müzikli bir mekanda haftanın stresini hepbirlikte atıyoruz,öncesindede Cafe gibi bir yerde sohbet ederek kritik yapıyor,kaynaşabiliyoruz..
buluşma gününün Cumartesi yada cuma olması gerektiğini bende düşünüyorum..
Hafta içi kışın problem olabilir,Oysaki cuma ve cumartesi çogumuz kendimize vakit ayırabiliyoruz..
sponqebob, ByManiacGNY, bu etkinlikleri geliştirmek adına yaptıgınız yorumlar için teşekkürler..
İşte istediğimiz bu hepbirlikte en iyisini tesbit etmek.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
CockyAngel, TEAM-x OLARAK CAMİAYA VERDİĞİNİZ BÜYÜK DESTEGİ KULÜBÜMÜZ İÇİNDE FAZLASIYLA VERİYORSUNUZ..
Mutlaka Team-X lokalini degerlendirecegiz,özellikle egitim,toplantı ve konferans gibi etkinliklerimizde çok faydasını görürüz..
Teşekkürler Tolga HADIMOGLU.. _________________
Tolga mekanınız iş yerime yakın ..Gece gündüz ordan cıkmam söyliyim bak...Zaten dostlarla soyle güzel nezih oturup sohbet edip paylaşımlarda bulunacağımız bir mekan arıyorduk... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Hakan_Dincer, dediğiniz gibi arkadaşlar stres atar rahatlarlar. zaten gelen kişiler gün geçtikçe birbirini tanıyacak. daha sonra yeni katılan arkadaşlar olur. Konuşulur biraz cafe'de muhabbet edilir. Sonra gidilir eğlenmeye. Bu tür bir eğlence olunca insanlar daha çok rahatlar ve daha çok zevk alırlar. sonuçta bir süre sonra herkes birbirini tanıyacak tan bir team havası yakalanıcak...
Cuma günü de biraz sorun çıkartabilir. Çünkü cuma günü bildiğiniz gibi en yoğun gün. En rahat hareket edilebilecek gün cumartesi günü. Hem iş yok bazılarına varsa da yarım gün oluyor ve öbürsü günüde iş yok.
...Hakan başkan, seve seve...sizin gibi bir camiada, senin gibi bir başkanın öncülük etmiş olduğu motosiklet camiasına seve seve yerimizi açmak isteriz....Kısa bir bilgi verim, yerimizle ilgili demoda tarafınıza yollanacak kısa zaman içinde:
All in One adı altında Team X concepti olan yeni merkezimiz, Kadiköy mevkiinde, yaklaşık, 800 m2 ve 3 kattan oluşmakta....bünyesinde, takım yönetim ve idare merkezi, 3 öğün yemek yenebilecek, PS2 oyunlarının oynandığı ve her türlü ihtiyaca yönelik cafe, alışveriş katı mağaza ve performance ve motosiklet servisiden oluşmakta
sevgiler
Team X racing
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
...DOUBLE R-750 seve seve, bekliyoruz...motosiklet camiasını ve sporcuları için özanle hazırlamaya ve Türkiyede bir ilki hayata gecirmeye çalışıyoruz....sizinde önerileriniz bizim için önemli
Tarih: 24.09.2006 - 13:36 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750, bu arada MD portalındaki Moderator lüğünü zhayırlı olsun,
CockyAngel, sen mütevazisin,ben camia için gönülden emek veriyorum ama sen hem maddi,hemde manevi çok fedakarlıklar yapıyorsun..
MDSK kulübü için TEAM-X in bu mükemmel tesisini açmanda senin güzelliğin..
Önümüzdkei hafta MD bululşmasını mutlaka TEAM-X Sosyal TESİSİLERİNDE YAPACAGIZ.. _________________
CockyAngel,
Hayırlısıyla bir acın cok şey paylaşacağımız kesin...
Aaaaa mod olmuşum...Hakan şu tornavidaları yeşil yap kardeşim benim _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
VOLKANRR,
Kardeşim nasıl özledim benseni yaaa...Bak bu hafta maça gel ben oynıcamya nede olsa düşüp bayılıcam benim yerime oynarsın hemde hasret gideririz sohbet ederiz...Uhhh be volkanım... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 24.09.2006 - 14:11 Mesaj konusu:
Şimdi bir organizatör olarak bende İstanbulda gittim bulundum ve bazı eksiklikler gördüm.Bunu söylemem MD nin yararına olacagı için.İlk önce bir iletişim sorunu vardı.Ben Mersinden geldim.Geldigim halde ilgilenen fazla olmadı.Toplantının ilk başlarında.yani ortamda bi sogukluk vardı..
Ben orada iken hayabusalı bi arkadaş geldi.Kenarda tek başına duruyordu.Bende yanına gittim.Merhaba dedim.MD den olup olmadıgını sordum.MD ye yeni üye oldugunu ve forumdan toplantı oldugunu okudugunu ve geldigini söyledi.Ama arkadaşla ilgilenen kimse yoktu.Ve sonrada çekip gitti...
Bu görevi üslenecek arkadaşlar biraz sıcak kanlı olursa daha iyi olacagına inanıyorum. _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız