Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İLK MOTORUM 23.09.2006 sonunda kavuştum..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İLK MOTORUM 23.09.2006 sonunda kavuştum..

İLK MOTORUM 23.09.2006 sonunda kavuştum..
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
photokwo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Lüleburgaz

MesajTarih: 25.09.2006 - 07:48    Mesaj konusu: İLK MOTORUM 23.09.2006 sonunda kavuştum.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonunda yıllar sonra ilk motoruma kavuştum arkadaşlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum ... 23 eylül yağmurlu bir cumartesi günüydü... tarifi olmayan muhteşem bir mutluluk ve adrenalin içindeydim.... hayatım boyunca asla anlatamayacağım karma karışık bişey bu... :3 :3 :3 Gülümsüyorum
motorum:

__KANUNİ elite 100__
Başa dön
photokwo Çevrimdışı photokwo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 25.09.2006 - 07:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAYIRLI olsun.gule gule kullan Dil çıkarıyorum

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.09.2006 - 07:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

tarifi olmayan muhteşem bir mutluluk ve adrenalin içindeydim....

Sana bu duyguyu yaşatan motor aşkının aynı heyecanla bir ömür boyu devam etmesini dilerim. Kazasız belasız günlerde sevdiklerinle beraber kullanmanı temenni ederim... Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.09.2006 - 07:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O benim ilk aşkım İLK Bravo ... Bravo Bravo çok teşekkür ederim... Gülümsüyorum
Başa dön
photokwo Çevrimdışı photokwo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
you
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 25.09.2006 - 08:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız uzun yıllar bu mutluluk devam eder inşallah
Başa dön
you Çevrimdışı you Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 25.09.2006 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kazasız belasız binmeni nasip etsin inşallah Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorcuhaci
Üye
Üye

Nereden: YZMYR/ BUCA

MesajTarih: 25.09.2006 - 08:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne güzel bir duygu allah kaza bela vermesin,birkaç ay sonra şööle temiz bir race olsa demeye başlamayasın ^1 Alkışlıyorum :3
Başa dön
motorcuhaci Çevrimdışı motorcuhaci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ozguryilmaz19
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 25.09.2006 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız kullanman dileğiyle hayırlı olsun
Başa dön
ozguryilmaz19 Çevrimdışı ozguryilmaz19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 25.09.2006 - 08:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun yeni motorun.Kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah.
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.09.2006 - 08:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun tekerlerin hep yere bassın. Bu sıralarda çok üzücü haberler aldık, lütfen yeni motorunda tedbirli ve dikkatli sürüşe özen göster. Dil çıkarıyorum
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
photokwo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.09.2006 - 08:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
ne güzel bir duygu allah kaza bela vermesin,birkaç ay sonra şööle temiz bir race olsa demeye başlamayasın
yok canııım artık race mace daha doya doya binemedim zaten Ağlıyorum Çok gülüyorum

çok sağolun arkadaşlar... bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak beni duygulandırıyo Gülümsüyorum Bravo

İYİKİ VARSIN MD İYİKİ VARSINIZ MOTOR DELİLERİ :P
Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 25.09.2006 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Grenajın asfalt görmesin md kardeşim Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.09.2006 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güle güle kullan arkadaşım. Allah kaza bela vermesin.
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 25.09.2006 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı Olsun Kaardeş Allah Belasız Kazasız Kullanmak Nasıp Etsın Alkışlıyorum :P
Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Serkan_Aksu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zonguldak/Merkez

MesajTarih: 25.09.2006 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin dostum güle güle kullan Dil çıkarıyorum
Başa dön
Serkan_Aksu Çevrimdışı Serkan_Aksu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.39 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal