Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir'e gidelim...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir'e gidelim...

İzmir'e gidelim...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 25.09.2006 - 14:04    Mesaj konusu: İzmir'e gidelim... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Havalar tam kötülemeden bir izmir yolu yapalım.Çeşme otobanına çıkalım.Bu topicde fikirlerimizi paylaşıp ne zaman ve kimler gitmek istiyo konuşalım...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ERCANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Koycegiz

MesajTarih: 25.09.2006 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motoru yarın hayırlısıyla devrediyorum. Yani ben tabanray size bol gazlar. Bir guzel eglenin oralarda benim icin de gecen seferin acısını çıkartırsınız.

Başa dön
ERCANRR Çevrimdışı ERCANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 25.09.2006 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ERCANRR, sen geliyosun konuştukya....Cayma şimdi...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.09.2006 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gelmek isterim bu hafta persembe son sınavım var ondan sonra kaçarım artık ama tarih onemli tabi ortak karar alınır bana da uyarsa gelırım
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 25.09.2006 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ERCANRR, Abi Biz Gel Seninle Uçak'la Gidelim... Çok gülüyorum
Şunu Yapabilirim Siz İzmir'de Olduğunuz Zaman Bir Bakmışsınız Karşınızda Ben... Çok gülüyorum
Sizlere Bol Gazlamalar...Yolunuz Açık Olsun
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 25.09.2006 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kısmetse ben ve gazcı arkadaşlarımdan gelmek isteyenler olur mutlaka... hatta biz düşünoyorduk eşlerle gitmeyi, yanımıza extra bir araba da alarak, eşler ve eşyalar için. yanlış anlaşılmasın eşleri eşyalarla bir tutumuyoruz ha Çok gülüyorum

I . R . T
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ERCANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Koycegiz

Cok gelmek isterim ama durum malum sevgili moderatorum. Bi ciksın bakalım kimler geliyor. Macho ya da haber vermek lazım. O bu aralar pek siteye girmiyor.

Başa dön
ERCANRR Çevrimdışı ERCANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 25.09.2006 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ONUMUZDEKI hafta sonuna kadar hep yagmurlu.duzelır mı bu havalar Gülümsüyorum

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 25.09.2006 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tarih ve hava kesinleşirse hoşşş olur tabe İzmir ! Özellikle h.sonuna doğru yola çıkılırsa daha bi hoşş olur . . .
İmkanım olursa IsaacThunder'ın peşindeyim Dil çıkarıyorum

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 25.09.2006 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Havaların güzelleştiği zaman pastırmanın kuruma zamanı varya o zaman gidelim...Topiği açmamın nedeni aklınızda olması..Yani 2 hafta sonra filan ona göre ayarlayalım önceden programımızı yapalım...Müsait tamam hadi dediğimizde ortak olarak gidelim.İzmiri bi fethedelim döneriz yine Çok gülüyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.09.2006 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ishak abi programı bi açıklayabilir misin, mesela;

cumartesi sabah 7 feribotu ile bandırma üzerinden gidiş

pazar akşamı 21:30 feribotuyla bandırmadan dönüş gibi...

pazartesi sabah da dönebiliriz ama herkese uyar mı..?

bunun gibi işte..

I . R . T
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 25.09.2006 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet pazartesı donme ımkanı varmı ?

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 25.09.2006 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben cumadan cıkarım derim cok yorgunluk olmasın diye..Cuma öğleden sonra cıkıp gece izmir...Zaten feribottan inince 270 km yol....Cumartesi pazar orada olup pazar akşamı en son feribotla geri dönülür.Bu sadece bi fikir gelenler belli olunca tam zamanlar kesinleştirilir

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.09.2006 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

I . R . T
Başa dön
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.09.2006 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm, yok abı o senın programın ve bana uymuyor Ağlıyorum bu program olmasın daha katılımcı bır saat olsun Dil çıkarıyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.46 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal