Havalar tam kötülemeden bir izmir yolu yapalım.Çeşme otobanına çıkalım.Bu topicde fikirlerimizi paylaşıp ne zaman ve kimler gitmek istiyo konuşalım... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Tarih: 25.09.2006 - 14:17 Mesaj konusu:
Motoru yarın hayırlısıyla devrediyorum. Yani ben tabanray size bol gazlar. Bir guzel eglenin oralarda benim icin de gecen seferin acısını çıkartırsınız. _________________ HONDA FOREVER
BAD LUCK...
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2711 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 25.09.2006 - 14:21 Mesaj konusu:
ERCANRR, Abi Biz Gel Seninle Uçak'la Gidelim...
Şunu Yapabilirim Siz İzmir'de Olduğunuz Zaman Bir Bakmışsınız Karşınızda Ben...
Sizlere Bol Gazlamalar...Yolunuz Açık Olsun _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
Kısmetse ben ve gazcı arkadaşlarımdan gelmek isteyenler olur mutlaka... hatta biz düşünoyorduk eşlerle gitmeyi, yanımıza extra bir araba da alarak, eşler ve eşyalar için. yanlış anlaşılmasın eşleri eşyalarla bir tutumuyoruz ha _________________ [SIGPIC]http://i304.photobucket.com/albums/nn169/redstormr1/rr%20with%20haya/IMG_0841_edited-1.jpg[/SIGPIC]
Tarih: 25.09.2006 - 14:21 Mesaj konusu:
Cok gelmek isterim ama durum malum sevgili moderatorum. Bi ciksın bakalım kimler geliyor. Macho ya da haber vermek lazım. O bu aralar pek siteye girmiyor. _________________ HONDA FOREVER
BAD LUCK...
Kayıt: May 16, 2004 Mesajlar: 1006 Nereden: Ystanbul / Bostancy
Tarih: 25.09.2006 - 14:23 Mesaj konusu:
Tarih ve hava kesinleşirse hoşşş olur tabe İzmir ! Özellikle h.sonuna doğru yola çıkılırsa daha bi hoşş olur . . .
İmkanım olursa IsaacThunder'ın peşindeyim _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ...
Havaların güzelleştiği zaman pastırmanın kuruma zamanı varya o zaman gidelim...Topiği açmamın nedeni aklınızda olması..Yani 2 hafta sonra filan ona göre ayarlayalım önceden programımızı yapalım...Müsait tamam hadi dediğimizde ortak olarak gidelim.İzmiri bi fethedelim döneriz yine _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Ben cumadan cıkarım derim cok yorgunluk olmasın diye..Cuma öğleden sonra cıkıp gece izmir...Zaten feribottan inince 270 km yol....Cumartesi pazar orada olup pazar akşamı en son feribotla geri dönülür.Bu sadece bi fikir gelenler belli olunca tam zamanlar kesinleştirilir _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız