Arkadaşlar, sonunda Honda 2007'de 600RR modelinde değişiklik yapıyor Azıcık yeni R6'ya benziyor, yeni 1000RR'dan da birşeyler almış gibi. Honda'nın çizgisi biraz bozulmuş gibi. Performans testleri paylaşıldığında buraya koyarım ama herhalde 600cc kategorisinde bazı değerleri bayağı değiştirecek gibi...
yaw sen racon bilen adamsın ishak abi .......adamlar ..... 636 katili yapmışlar beee
eh beee 155 kg 120 hppp ah şu 600 RR yazısının yanın bide 3. bi R daha ekleseler ah osaman işde daddından binilmesss _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
wayyy Arthas, gelmişş kankin zx-6r nerdee.. yaff Arthas, nolucak benim bu kawa düşmanlığımmm _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 26.09.2006 - 13:33 Mesaj konusu:
honda kardeşim yapıyor tek kelime _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Arthas, yenı ZX-6 nın verılerı acıklanmadı cıkınca kapak yapıcam laf atanlara zavallı Hondacılar 120hp cok bısey zannedıyorlar tabı hıc 136hp ye bınmemısler de 3hp lık artık onları mutlu edıyor hahaaa
ZX-636R, güsel kardeşim sen önce 36 cc nin açıklamasını yap ondan sonra konuşşşş..... 120 hp düşük olabilir ama tekerleğe kawanıın kinden daha fazla aktardığı kesin
636 ara motor onun bi klasmanı bile yok ...
haaa illede bi kıyaslama yapıcaksan kawanın 5 para etmiyen 600 lüğünü getir _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
deliemin, az once msn de bana seneye zx-10 alıcam dedi.....emın buyuk konusma buyuk konusma kawa alınca bu yazdıklarını okuturum sana :!:
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
fast_rider demiş ki:
zx-636r kardesım guc o kadar onemlı degıl aslında motoruna o kadar guvenme bakalım sen onun ustunde durabılıcenmı
neyin ustunde durabılcem mı yau siz 155kg 120 hp ye guclu mu dıyorsunuz...benım makınam 136 hp 164 kg ....sen hangı makınanın ustunde duruyosun merak ettım...
emın 36cc yı soyle acıklıyayım ZX-6RR 600cc ve 129 hp yeter mı sana
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız