Kayıt: Jun 30, 2006 Mesajlar: 870 Nereden: :...TuzLa...:/İsT
Tarih: 26.09.2006 - 14:43 Mesaj konusu:
kardeşim sen al bak sonradan fiyatlar düşer diyen olursa boş konuşur neden dersen honda hiçbir zaman fiyat indirmez ancak cıkartır sen şimdi al sonra yaza borcun azalır hemde gönül rahatlığı ile binersin _________________
Yzf r6 2006
evet burada başlık varmış görmedim arkadaşlar ama benim pazarlık ettiğim bu deil şu anki kasa ama 2007 model olarak tescil ediyorlar zannederim sorumun cevabını buldum
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 26.09.2006 - 16:02 Mesaj konusu:
2007 de movi star yok!! adamlar eski kasayı elde kalnları çıkarmak için seni bağlıyolar sanırım,2007 600RR tamamen değişti bunu sende biliyorsundur zaten,2006 model olan bi makinaya 2007 die bişey yazılmaz trafiğe çıkışı 2007 olur yoksa farklı iki kasa ama 2007 model olamaz!! ayrıca fuar haricinde fiyatları geri çekmek die bişey söz konusu olmaz arkadslar bu yanlış düşünceyi bırakın yani,sürekli bi ucuzlama olur kışın die yazılıyor böyle bişey yok! sıfır fiyatları düşmeden ikinci el fiyatları düşmez,ancak acil satılık olan motorlarda fiyatlar emsallerine göre düşüktür yada kışın müşteri az olduğundan motorunu satmak isteyen biri müşteriyi kaçırmamk için daha fazla indirim yapabilir!! tabiki bu tamamen satıcının tutumudur ve motorun durumuna bağlı,adam kız gibi makinayı sadece kış geldi die ucuza veririmi hiç?? siz verirmiydiniz?? ama bu hepimizdeki klasik türk mantığından kaynaklanıyor ALIRKEN EN UCUZA ALIRIM SATARKEN PAHALIYA!! oldu gözlerim dolduu _________________
almak istiyorsan paran varsa ne duruyorsun hadi git hemen al çok ciddiyim honda fiyat indirmez yükseltir ama ne zaman da yükseltir o hiç belli olmaz sen bulduysan bitane paran da varsa al güle güle kullan hayırlı olsun _________________
|||MaKiNa MüHeNdİsİ|||
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız