Benim de scooterım çalındı hala bulunamadı. En ücra yerlere kadar haber bırakıldı, ödül verceği söylenildi, hatta bu işi yapanlara bile gitti söylentiler. Ama hala geri gelmedi..Karakolu arıyorsun, onlar da "bizi arama, biz bulunca ararız" diyorlar..Geçmiş olsun.. _________________
[/url]
Tarih: 26.09.2006 - 23:17 Mesaj konusu:
ByManiacGNY, saol motorun herşeyini billiyorum da onla nekadar yaklaşabilirim motora parçalanmışsa geri kalana nasıl ulaşıcagım numaranın oldugu bölüme
Tarih: 26.09.2006 - 23:23 Mesaj konusu:
kivanckaplan, sanada geçmiş olsun bi hafta oldu ses seda yok kafayı yedim ne yapıcam bilmiyorum polis istese her yerin hırsızını biliyor bu işleri yapanları daha önce yakalanan lardan yola çıkıp bulabilirler aslındaama işte biretk işleri bu degil galiba ama yinede bulabilirler bence
acar-x, motoru aldigin yere git onlarda motorun faturalarının kopyası vardır ordan seri numaraları verebililer sana hatta senin motorun uzerindeki parcalarin seri numaralarini bile soylerler ama adamlari boslama yoksa sallarlar
ayrica saga sola sagda solda yedek parca satan yerlere sor hatta kocaeli sakarya, bursa avrupa ve anadolu yakasına haber sal iste cbr 125 parcalari lazım 2006 repsol modeli cinsinden diye oyle daha rahat bulursun _________________ http://img47.imageshack.us/my.php?image=tekwj7.jpg
Kayıt: Dec 27, 2005 Mesajlar: 517 Nereden: istanbul/gostepe
Tarih: 27.09.2006 - 01:08 Mesaj konusu:
polis zaten bu işin içinde yoksa hırsızlık yapmak mumkunmu cok gecmiş olsun kardesim insallah bulunur
kartal ve pendik agırlıklı olmaz uzere sanayı sitelerine bak satma ihtimallari cok zayıf sahte ruhsat cıkarmazlarsa tabi avrupa yakasını bilemiyorum anadolu yakasında genelde buralarda cıkıyo ama insallah bulunur kardesim allah yardımcın olsun _________________ yavru busa GSX750F namyy deger Katana
CbR 125 R
geçmiş olsun. benim çalınan moturum için 2 yıl sonra karakoldan aradılar bulduk gelin diye. Bir gittim bana motorumu tansaş torbasıyla verdiler. Yani bir kaç tane küçük parça ve 3 adet lastik????Adam paramparça etmiş. Aralara kimleri soktum inanamazsın yani cumhurbaşkanı hariç herkes ilgilendi konuyla. ama bu kadar insan araya sokmak da kötü etki etti. çünkü bu sefer adamların kulağına gitti ve yakalanma korkusuyla motoru canavar taşıyla doğramışlar en küçük parçalara ordan da çaya atmışlar. O yüzden gizli ve derinden ilerlemek gerekiyor. çok güçlü adamları araya sokma tanıyorsan. _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
gördüğün her aynı marka motora çaktırmadan bakıcaksın seri numarasına falan. nasılsa ortada gözüküyor. Farklı renk ve şekile getirilmiş olabilir o yüzden hepsine bakmalısın aynı modelin.
Sizde arkadaşlar kabloları sarkmış bir motor görürseniz anlayın çalınmıştır, ona göre daha dikkatli bakın bence. _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
Tarih: 27.09.2006 - 10:13 Mesaj konusu:
istanbulun hangi yakasında oturuyorsun?
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
kozyatağıymış..avrupada olsan bikaç yer öneririm ama oranın hırsızları başka..pendik ve tuzla tarafına götürüyorlar diye biliyorum eğer bir tesadüf eseri gören olmazsa motorun başka bir motora ve ya motorlara can vermiştir bile üzgünüm..birde trafiklerin motorları çektikleri otoparklara bak.Belki yolun kenarında bırakılmış,kaza yapmış ve ya çevirmede yakalanmış olabilir.Otoparkta senelerce kalır haberin olmaz poliste tahmin edersinki çok ilgilenir hemen seni arar hırsızları yakalar.. _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız