Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - özel yapım Harley

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

özel yapım Harley

özel yapım Harley
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
CANAVAR5
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KAHRAMANMARA?/merkez

MesajTarih: 25.10.2004 - 12:24    Mesaj konusu: özel yapım Harley Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrb arkadaşlar internette gezinirken bir özel yapım harley dikkatimi çekti ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CANAVAR5
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.10.2004 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet görüşleriniz Gülümsüyorum
RidersOnTheStorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 25.10.2004 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Darısı bizim başımıza Gülümsüyorum
happyman13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara- Bandyrma

MesajTarih: 25.10.2004 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah herkese böyle bir harley nasip etsin :oops: :oops:
happyman_13@hotmail.com
Başa dön
happyman13 Çevrimdışı happyman13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 25.10.2004 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

happyman13 demiş ki:
Allah herkese böyle bir harley nasip etsin :oops: :oops:

Allah muhafaza bana nasip etmesin :!: :!: :!:

Burada harleyciler kadar burunlari havada olan motorcular yoktur!!! Öfkeliyim Öfkeliyim

Birde dünyada tek motor bu kamyon kalsa hic sürmem inan bana!! ;-)

Böyle düsünende varmis yaaaaa Bravo Bravo Bravo
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Honda-VTR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Frankfurt (Forever Eskisehir)

MesajTarih: 25.10.2004 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Allah muhafaza bana nasip etmesin

Burada harleyciler kadar burunlari havada olan motorcular yoktur!!!

Birde dünyada tek motor bu kamyon kalsa hic sürmem inan bana!!

demissin sino abi cok dogru demissin sana katiliyorum!!
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 25.10.2004 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RossTheBoss demiş ki:

şimdi gelelim sino arkadaşımızın görüşlerine,,,Harley cilerin burunları havada olduğu söylenmiş,alakası yok...

Ben söyle demisim !!!

Alıntı:
Burada harleyciler kadar burunlari havada olan motorcular yoktur!!!

Buradanin anlami Almanyadir :!: :!: :!: Ve hakikaten burada harleycilere karsidan gecerken selam verirsin sana selam vermezler :!: :!: :!:
Onlar sadece harleycilere selam veriyorlar :!:
Olsun bizde simdi alay ediyoruz onlarla burada nasil biliyormusun ? :!:
Karsidan hayleyci geliyor bende motorda giderken ayaklarimi saga ve sola sonuna kadara aciyorum birde kollarimi yukari ve saga sola sonuna kadar aciyorum ve alay ediyorum onlarla!!! Yüzlerini gördümmü 10-15 dakika gülerek yola devam ediyorum!!

Bir baska alayimda söyle(alay degil esasinda sevmeme isareti) hehehhehehe>>>

Karsidan geliyor harleyciler bende ayakliklarda ayaga kalkiyorum ve sanki elimde pompali tüfek varmis gibi mermiyi namluya veriyorum klacckkkk diye ve üzerlerine ates ediyorum!!! Bu arada tüfegin tepmesini bile aynen yapiyorum !! Çok gülüyorum Çok gülüyorum Tabi harleyciler bunlari görünce sok oluyorlar bende katiliyorum muahahahaahhah diye....

Ama yinede zevkler ve renkler tartisilmaz senin harley sevgine saygi duyarim !!!
Ben o titresimden vidalari gevseyerek düsen motorlari,virajda hic yatamayan motorlari,fren yapinca bir atlantik vapurunun bile daha erken duracagi motoru, yok karizmaymis diye sevemem .....

Dünyada tek kalsa o motor motorculugu ayni anda birakirim..Bu benim iste Şok oldum Bravo Bravo Bravo Gülümsüyorum Gülümsüyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Absolute
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 25.10.2004 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RosTheBos Arkadaşlar bu konu hakkında konuşurken edeplerini hiç bozmadılar seninde adebinle konuşmanı rica ederim ........ Öfkeliyim
Başa dön
Absolute Çevrimdışı Absolute Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CANAVAR5
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.10.2004 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öfkeliyim Öfkeliyim LÜTFEN SEVİYELİ OLALIM Öfkeliyim Öfkeliyim
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 25.10.2004 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rosstheboss seviyeli ol! :!: :!:
harley bir numara diye birşey yok harley sadece amerikada bir numara olabilir ama türkiyede asla. ben de cruiser hastasıyım ama harleyin yerini dragstar1100 yada shadow1100 gibi makinalar tutabilir. harley bir numaradır diye düşünebilirsin ama bu nesnel değil özneldir. yani senin fikrindir.
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 25.10.2004 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delijapon,
Alıntı:

harleyin yerini dragstar1100 yada shadow1100 gibi makinalar tutabilir

honda goldwing'ide ekleyebilirsin..
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
newbie
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 25.10.2004 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu tartışma ve atışmaları izliyorum ve oldukça gereksiz buluyorum. Burada zevklerin çatışması olmamalı bence. Motordelisi motorun tipine ve markasına bağlı olarak değil genel olarak motorsiklet kullanmasını seven ve buna gönül vermiş (hatta delirmiş Gülümsüyorum ) kişilerin buluşma noktasıdır.

Sonuç olarak 'Harley 1 Numara' diyen arkadaş da , 'Bir tek o kalsa bile binmem motoru bırakırım' diyen arkadaş da kendi zevk ve tercihleri doğrultusunda sonuna kadar haklıdır.

Benim alanyada tanıştığım bir amcada Java'sından hayatta vazgeçmeyeceğini söylemişti.

Önemli olan kullandığınız motoru sevin ve onun hakkını verin. bitti ,
Başa dön
newbie Çevrimdışı newbie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 25.10.2004 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rosstheboss anlıyorum harley sevgini ama beğenmeyen insanlara zorla kabul ettiremezsin ayrıca daha önce de söylediğim gibi bu sevgi nesnel değil özneldir. yani sadece senin için doğrudur veya gerçektir ama benim için yanlış olabilir. bu da böyle birşey sana göre çok güzel 1 numara bana göre değil :md:
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2865
şu linkteki motor bence senin gösterdiğin resimdeki motordan çok daha güzel(özellikle kırmızı olanı)
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 25.10.2004 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rosstheboss: Tamamen sana katılıyorum ve ekliyorum. Herkez Harley sevemezzz... Harley ayrı bi dünyadır. Herkez bunu anlayamazzz.. Bitti.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 25.10.2004 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RossTheBoss demiş ki:
ehehehe güldürdün valla,ben ve diğer Harley ciler gibi,şeyimizde değilsiniz...

bu sözleri okuyun,bu sözler gerekli cvpları fazlasıyla veriyo:::

Now the time has come when all is said and done
We're back together on the road it's time to fly
No more time to wait you know it feels so great
Wearin leather on a horse of steel I ride
I ain't waiting to get old I'm runnin hot I'm never cold
Kiss my ass if you don't like me I don't care
I got my wheels I got my friends we're on the road again
We're all crazy gonna ride until we die

Time to burn you losers better learn
No one controls our goddamn lifes
We'll do just what we feel riding horses made of steel
We're here to burn up the night

Losers try to put us down it's just another day
I got no money or big house just got life
I don't like to save it's more fun to spend
If you like metal you're my friend
And that bike out in the yard well that's my wife
Don't try to understand me my family never will
Had to punch my teacher out now he's chilled
I might stay in school or die in prison
Either way it's my decision one more beer and heavy metal
And I'm just fine

No one controls our goddamn lifes

We are the undefeated we're not living in the past
We're here tonight to kick some goddamn ass
Feel the power of the wheel lets drink to riding steel
Livin hard and ridin fast

No one controls our goddam lifes

Birde türkce yazarmisin her kes görsün!!
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal