Kayıt: Aug 25, 2004 Mesajlar: 244 Nereden: KAHRAMANMARA?/merkez
Tarih: 25.10.2004 - 12:24 Mesaj konusu: özel yapım Harley
mrb arkadaşlar internette gezinirken bir özel yapım harley dikkatimi çekti ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.... _________________ Aramayyn bizi lüks meyhane kö?elerinde , Biz a?k ?arabyny ?i?eden içenlerdeniz , Sormayyn bize a?k nedir diye , Biz a?k için can verenlerdeniz...!
Tarih: 25.10.2004 - 12:27 Mesaj konusu:
evet görüşleriniz _________________ Aramayyn bizi lüks meyhane kö?elerinde , Biz a?k ?arabyny ?i?eden içenlerdeniz , Sormayyn bize a?k nedir diye , Biz a?k için can verenlerdeniz...!
Allah herkese böyle bir harley nasip etsin :oops: :oops:
Allah muhafaza bana nasip etmesin :!: :!: :!:
Burada harleyciler kadar burunlari havada olan motorcular yoktur!!!
Birde dünyada tek motor bu kamyon kalsa hic sürmem inan bana!! ;-)
Böyle düsünende varmis yaaaaa _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
şimdi gelelim sino arkadaşımızın görüşlerine,,,Harley cilerin burunları havada olduğu söylenmiş,alakası yok...
Ben söyle demisim !!!
Alıntı:
Burada harleyciler kadar burunlari havada olan motorcular yoktur!!!
Buradanin anlami Almanyadir :!: :!: :!: Ve hakikaten burada harleycilere karsidan gecerken selam verirsin sana selam vermezler :!: :!: :!:
Onlar sadece harleycilere selam veriyorlar :!:
Olsun bizde simdi alay ediyoruz onlarla burada nasil biliyormusun :!:
Karsidan hayleyci geliyor bende motorda giderken ayaklarimi saga ve sola sonuna kadara aciyorum birde kollarimi yukari ve saga sola sonuna kadar aciyorum ve alay ediyorum onlarla!!! Yüzlerini gördümmü 10-15 dakika gülerek yola devam ediyorum!!
Bir baska alayimda söyle(alay degil esasinda sevmeme isareti) hehehhehehe>>>
Karsidan geliyor harleyciler bende ayakliklarda ayaga kalkiyorum ve sanki elimde pompali tüfek varmis gibi mermiyi namluya veriyorum klacckkkk diye ve üzerlerine ates ediyorum!!! Bu arada tüfegin tepmesini bile aynen yapiyorum !! Tabi harleyciler bunlari görünce sok oluyorlar bende katiliyorum muahahahaahhah diye....
Ama yinede zevkler ve renkler tartisilmaz senin harley sevgine saygi duyarim !!!
Ben o titresimden vidalari gevseyerek düsen motorlari,virajda hic yatamayan motorlari,fren yapinca bir atlantik vapurunun bile daha erken duracagi motoru, yok karizmaymis diye sevemem .....
Dünyada tek kalsa o motor motorculugu ayni anda birakirim..Bu benim iste _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
Tarih: 25.10.2004 - 14:43 Mesaj konusu:
LÜTFEN SEVİYELİ OLALIM _________________ Aramayyn bizi lüks meyhane kö?elerinde , Biz a?k ?arabyny ?i?eden içenlerdeniz , Sormayyn bize a?k nedir diye , Biz a?k için can verenlerdeniz...!
Tarih: 25.10.2004 - 15:04 Mesaj konusu:
rosstheboss seviyeli ol! :!: :!:
harley bir numara diye birşey yok harley sadece amerikada bir numara olabilir ama türkiyede asla. ben de cruiser hastasıyım ama harleyin yerini dragstar1100 yada shadow1100 gibi makinalar tutabilir. harley bir numaradır diye düşünebilirsin ama bu nesnel değil özneldir. yani senin fikrindir. _________________ Parmak bassam olma mı
Bu tartışma ve atışmaları izliyorum ve oldukça gereksiz buluyorum. Burada zevklerin çatışması olmamalı bence. Motordelisi motorun tipine ve markasına bağlı olarak değil genel olarak motorsiklet kullanmasını seven ve buna gönül vermiş (hatta delirmiş ) kişilerin buluşma noktasıdır.
Sonuç olarak 'Harley 1 Numara' diyen arkadaş da , 'Bir tek o kalsa bile binmem motoru bırakırım' diyen arkadaş da kendi zevk ve tercihleri doğrultusunda sonuna kadar haklıdır.
Benim alanyada tanıştığım bir amcada Java'sından hayatta vazgeçmeyeceğini söylemişti.
Önemli olan kullandığınız motoru sevin ve onun hakkını verin. bitti , _________________ VFR 800 FI
ST 1100 PanEuropean
?nemli olan varmak de?il, yolda olmaktyr
Tarih: 25.10.2004 - 15:32 Mesaj konusu:
rosstheboss anlıyorum harley sevgini ama beğenmeyen insanlara zorla kabul ettiremezsin ayrıca daha önce de söylediğim gibi bu sevgi nesnel değil özneldir. yani sadece senin için doğrudur veya gerçektir ama benim için yanlış olabilir. bu da böyle birşey sana göre çok güzel 1 numara bana göre değil :md:
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2865
şu linkteki motor bence senin gösterdiğin resimdeki motordan çok daha güzel(özellikle kırmızı olanı) _________________ Parmak bassam olma mı
Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 25.10.2004 - 15:53 Mesaj konusu:
rosstheboss: Tamamen sana katılıyorum ve ekliyorum. Herkez Harley sevemezzz... Harley ayrı bi dünyadır. Herkez bunu anlayamazzz.. Bitti. _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
ehehehe güldürdün valla,ben ve diğer Harley ciler gibi,şeyimizde değilsiniz...
bu sözleri okuyun,bu sözler gerekli cvpları fazlasıyla veriyo:::
Now the time has come when all is said and done
We're back together on the road it's time to fly
No more time to wait you know it feels so great
Wearin leather on a horse of steel I ride
I ain't waiting to get old I'm runnin hot I'm never cold
Kiss my ass if you don't like me I don't care
I got my wheels I got my friends we're on the road again
We're all crazy gonna ride until we die
Time to burn you losers better learn
No one controls our goddamn lifes
We'll do just what we feel riding horses made of steel
We're here to burn up the night
Losers try to put us down it's just another day
I got no money or big house just got life
I don't like to save it's more fun to spend
If you like metal you're my friend
And that bike out in the yard well that's my wife
Don't try to understand me my family never will
Had to punch my teacher out now he's chilled
I might stay in school or die in prison
Either way it's my decision one more beer and heavy metal
And I'm just fine
No one controls our goddamn lifes
We are the undefeated we're not living in the past
We're here tonight to kick some goddamn ass
Feel the power of the wheel lets drink to riding steel
Livin hard and ridin fast
No one controls our goddam lifes
Birde türkce yazarmisin her kes görsün!! _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız