Tarih: 27.09.2006 - 16:43 Mesaj konusu: Ukraynada Bir MotorDelisi.. Bölüm -2-
Evimden, sevdiklerimden ve özellikle Gerçek sevgilimden (Zx-6R) ayrılalı tam 15 gün oldu.. İlk açtığım başlık buraya gelişimi ve ilk izlenimlerimi içeriyordu.. Sanırım eklediğim resimlerden dolayı fazlaca ilgi gördü Bu bölümde ise genel olarak yapıları ve ulaşım resimlerini çekmeye çalıştım.. Yani Bölüm 2 biraz sıkıcı gelebilir.. hehehehehe
15 günlük Alışma devresi olarak geçirdiğim bu sürede yerine göre çok heyecanlı yerine göre çok sıkıcı geçti.. En büyük problem olan Dil problemimi aldığım sözlük ve komik görünen söyleme şeklimle biraz olsun giderdiğimi düşünüyorum.. Artık istediğim semt'e rahatlıkla gidebiliyorum.. Burada En büyük ulaşım aracı olan Metro sistemini öğrenmek en önemli bilgi..
Fazla uzatmadan daha önce göndermediğim ve Cep telim ile çektiğim resimlerden eklemeye başlıyorum..
(Burada Elektronik çok ucuz, istediğim bir model var onu bulduğumda daha kaliteli resimler göndereceğim.)
Müzelerinde resim çekmek yasak ama ben çaktırmadan çektim zaten biraz yüzümde korku belirtisi var.. hehehe
Ve Tarkan beni görmek için Kiev'e gelecekmiş Burada en çok sevindiğim olay..
Yeni Sevgilim Olga.. (Bu Konu ile ilgili Yorum istemiyorum)
Bu resime bayıldım.. Çok güzel bir bina..
Veeeee işin bomba resim 15 gün içinde gördüğüm tek ve en muhteşem şey..
Tabiki R1 görür görmez yanına koştum ve sahibi ile tanıştım.. Kendisi Almanyalı çıktı ve anlaşabildiğimiz kadarı ile çok kısa süreliğine Ukraynaya gelmiş..
Birazcık almancam var Geliş sebebini anladım.. hahahaha
Elime geldikçe değişik şeyler yakalamaya çalışıyorum.. Oldukça paylaşacağım.. Bir çok gerçek arkadaşımı burada özledim..
selis, Ablam.. Burada sarışın pek makbul değilmiş onu öğrendim :P Bende Türk kızı gibi buldum bitanede
deliemin, Abi yaaa geçen başlığı biliyorsun.. İhtar bile yedim.. Bu başlıkta iş arkadaşlarımı, Disko, ve vapur resimleri koyamıyorum..
Gazcı takımı olarak bekliyorum ama..
BerkSARICA, Kardeşim bende gezdikçe binalarına imrenerek bakıyorum.. Gerçekten çok yüksek ve ihtişamlı yapılar var.. Metro üzerine çok çalışmışlar.. Ayrıca R1 konusunda da bence son nokta o olmalı idi _________________
kardeşim muhteşem resimlerinle bizi hayal alemine götürdün senin sayende ukranyayı öğrenmiş oluyoruz bu gidişle oraya geleceğimiz kesin olacak,baksana kardeşim harikalar diyarı gibi bir şehir,hayırlısı senin için kardeşim kendine iyi bak _________________ BEBEKLER DO?ARKEN NEDEN A?LAR?CEVAP.......
streetfighter, Gerçekten önemli bir konu.. Teşekkür ederim önerin için..
kaskando, Güzel abim zaten buradan beni pek göndereceklerini sanmıyorum..Çünkü burada kafası çalışan ve üretken insanları altın gibi tutuyorlar.. İnsanları çok tembel.. Ama hayat ve zaman ne gösterir bilinmez.. Bende sizi çok özledim..
djhaylaz, Tabiki en güzel şey kendi ülkem ve kendi insanım.. Burada zorunlu olarak kalıyor ve azda olsa güzel şeyler ile kendimizi avutuyoruz.. Çok sevgiler güzel kardeşim..
kuii, Kardeşimmm zaten ben bir organizasyon ve bir gezi düzenlemeyi düşünüyorum.. Buraya Gazcı takımı ve kafası çalışan insan ihtiyacı var _________________
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 27.09.2006 - 19:01 Mesaj konusu:
FcPro, onu bunu bilmem Ukrayna sana yaramış gibi geldi fotoğraflarından!
Ortamın temizliği ve binalarının estetiği benim de dikkatimi çekti. Tabi başka şeyler de dikkatimi çekti ama, yorum yok...
Şaka bir yana, sana oralarda mutluluklar diliyorum kardeşim. Herşey gönlünce olsun (ki öyle de oluyor sanırrım ), kendine dikkat et... _________________ Kask ve Tam Koruma,Daima...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız