Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ukraynada Bir MotorDelisi.. Bölüm -2-

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ukraynada Bir MotorDelisi.. Bölüm -2-

Ukraynada Bir MotorDelisi.. Bölüm -2-
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.09.2006 - 16:43    Mesaj konusu: Ukraynada Bir MotorDelisi.. Bölüm -2- Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evimden, sevdiklerimden ve özellikle Gerçek sevgilimden (Zx-6R) ayrılalı tam 15 gün oldu.. İlk açtığım başlık buraya gelişimi ve ilk izlenimlerimi içeriyordu.. Sanırım eklediğim resimlerden dolayı fazlaca ilgi gördü Çok gülüyorum Bu bölümde ise genel olarak yapıları ve ulaşım resimlerini çekmeye çalıştım.. Yani Bölüm 2 biraz sıkıcı gelebilir.. hehehehehe

Kaçıranlar için Ukraynada Bir Motordelisi (Bölüm -1-) http://www.motordelisi.com/ftopict-33596.html

15 günlük Alışma devresi olarak geçirdiğim bu sürede yerine göre çok heyecanlı yerine göre çok sıkıcı geçti.. En büyük problem olan Dil problemimi aldığım sözlük ve komik görünen söyleme şeklimle biraz olsun giderdiğimi düşünüyorum.. Artık istediğim semt'e rahatlıkla gidebiliyorum.. Burada En büyük ulaşım aracı olan Metro sistemini öğrenmek en önemli bilgi..

Fazla uzatmadan daha önce göndermediğim ve Cep telim ile çektiğim resimlerden eklemeye başlıyorum..
(Burada Elektronik çok ucuz, istediğim bir model var onu bulduğumda daha kaliteli resimler göndereceğim.)

Müzelerinde resim çekmek yasak ama ben çaktırmadan çektim Çok gülüyorum zaten biraz yüzümde korku belirtisi var.. hehehe

Ve Tarkan beni görmek için Kiev'e gelecekmiş Çok gülüyorum Burada en çok sevindiğim olay..

Yeni Sevgilim Olga.. (Bu Konu ile ilgili Yorum istemiyorum) Dil çıkarıyorum

Bu resime bayıldım.. Çok güzel bir bina..

Veeeee işin bomba resim 15 gün içinde gördüğüm tek ve en muhteşem şey..
Tabiki R1 görür görmez yanına koştum ve sahibi ile tanıştım.. Kendisi Almanyalı çıktı ve anlaşabildiğimiz kadarı ile çok kısa süreliğine Ukraynaya gelmiş..
Birazcık almancam var Çok gülüyorum Geliş sebebini anladım.. hahahaha

Elime geldikçe değişik şeyler yakalamaya çalışıyorum.. Oldukça paylaşacağım.. Bir çok gerçek arkadaşımı burada özledim..

Çok selamlar, Fırat..

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 27.09.2006 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fırat sanırım yaşadığın şehir çok temiz... Çok hoşuma gitti...
Olga neden sarışın değil diye de devam edeyim... :P :P

Özledik seni... Bu kadar şaka yeter geri gel artık... ^321 Üzgünüm

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.09.2006 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi tane hee helal olsun başka bişi demiyorum sana Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

küstüm

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.09.2006 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

binalar süper ya kızlarda öyle görünüyor gitmeye gerek kalmadı sen bize tanıttın valla ülkeyi son noktayı R1 ile bitirdin ya bende bittim Alkışlıyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.09.2006 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis, Ablam.. Burada sarışın pek makbul değilmiş onu öğrendim :P Bende Türk kızı gibi buldum bitanede Bravo

deliemin, Abi yaaa geçen başlığı biliyorsun.. İhtar bile yedim.. Bu başlıkta iş arkadaşlarımı, Disko, ve vapur resimleri koyamıyorum.. Çok gülüyorum
Gazcı takımı olarak bekliyorum ama.. Dil çıkarıyorum

BerkSARICA, Kardeşim bende gezdikçe binalarına imrenerek bakıyorum.. Gerçekten çok yüksek ve ihtişamlı yapılar var.. Metro üzerine çok çalışmışlar.. Ayrıca R1 konusunda da bence son nokta o olmalı idi Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Berlin / Charlottenburg

MesajTarih: 27.09.2006 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, Ukrayna dünyada aids in en cok oldugu ülkelerden biri oldugunu biliyormuydun ? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
streetfighter Çevrimdışı streetfighter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.09.2006 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fırat senin yerinde olsam bir daha türkiye ye gelmem abi ne kadar güzel yermiş orasıya. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Her neyse cabuk gel artık özledik seni
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
djhaylaz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Tekirdag

MesajTarih: 27.09.2006 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaskando demiş ki:
fırat senin yerinde olsam bir daha türkiye ye gelmem abi ne kadar güzel yermiş orasıya. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Her neyse cabuk gel artık özledik seni

Katılmıyorum Türkiyeden daha güzel bir ülke yok konumu açısından mevsimleri açısından herşeyiyle güzel ülkem benim

Ne Mutlu Türküm Diyene Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum :3 Alkışlıyorum
Başa dön
djhaylaz Çevrimdışı djhaylaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kuii
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 27.09.2006 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim muhteşem resimlerinle bizi hayal alemine götürdün senin sayende ukranyayı öğrenmiş oluyoruz bu gidişle oraya geleceğimiz kesin olacak,baksana kardeşim harikalar diyarı gibi bir şehir,hayırlısı senin için kardeşim kendine iyi bak Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.09.2006 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

streetfighter, Gerçekten önemli bir konu.. Teşekkür ederim önerin için..

kaskando, Güzel abim zaten buradan beni pek göndereceklerini sanmıyorum..Çünkü burada kafası çalışan ve üretken insanları altın gibi tutuyorlar.. İnsanları çok tembel.. Ama hayat ve zaman ne gösterir bilinmez.. Bende sizi çok özledim..

djhaylaz, Tabiki en güzel şey kendi ülkem ve kendi insanım.. Burada zorunlu olarak kalıyor ve azda olsa güzel şeyler ile kendimizi avutuyoruz.. Çok sevgiler güzel kardeşim..

kuii, Kardeşimmm zaten ben bir organizasyon ve bir gezi düzenlemeyi düşünüyorum.. Buraya Gazcı takımı Çok gülüyorum ve kafası çalışan insan ihtiyacı var Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 27.09.2006 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, onu bunu bilmem Ukrayna sana yaramış gibi geldi fotoğraflarından! Çok gülüyorum

Ortamın temizliği ve binalarının estetiği benim de dikkatimi çekti. Tabi başka şeyler de dikkatimi çekti ama, yorum yok... Çok gülüyorum

Şaka bir yana, sana oralarda mutluluklar diliyorum kardeşim. Herşey gönlünce olsun (ki öyle de oluyor sanırrım Bravo ), kendine dikkat et... Dil çıkarıyorum

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 27.09.2006 - 19:22    Mesaj konusu: ukrayna Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel çoookkk Üzgünüm
bende gidecektim ama kısmet değilmiş....en azından şimdilik ^1
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 27.09.2006 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, hem iş hem tatil.. Tadını çıkarmaya bak dostum..
Senin yerinde olmak isterdim Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 27.09.2006 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro senin bebğide oraya göndersek sen buraları komple unut orası daha güzel ne yapcan burda ya orda hayatını yaşa Dil çıkarıyorum

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 28.09.2006 - 06:38    Mesaj konusu: Nakliye Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence çektiğin bu sıkıntıya değmez orada araştır,

motoru ver uçaga getirsinler çektiğin sıkıntıya değmez benzin parasına

gelir sadece bir pilot veya hostes bulman lazım gerisi paraya

bakar :P :P :P
Başa dön
KAWAKARTAL Çevrimdışı KAWAKARTAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal