Bugün kaskıma kavuştum çok mutluum ama bi sorun var sanırım kafama biras büyük L boyutunda 59-60 cm miş benim Kafamın boyutu 57 bi sorun çıkartırmı ki??? :hıım Motora doğru gidiom baklım inş. şimdi sırada ehliyet var Sona motor. Dizlikleride aradan çıkartıımda bi ara...
Bravo sana ben önce motor sonra koruma alanlardanım.Ama sen en doğrusunu yapmışsın.Kask konusuna gelince çok güzel kask ben de bunu alacaktım ama nolan N61 in hem fiyatı 10 € daha düşük hem de bence daha kaliteli ama memnun kalacağını umuyorum.Hayırlı olsun. _________________ -´07 CBF 150- "Port´u Müdafa Yoktur, Host´u Müdafa Vardyr!"
güzel bi kask seçmişsin... bendede lazer replica modeli war takla atmıştım yaklaşık 2 ay kadar önce o kask yeminediom çook korudu beni kaskın sadece üstteki havalandırma deliği kırıldı bide sağ tarafta çook ufak şekilde çizik war...
ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAYI NASİP ETSİN inş...
Kaskın güzel ama keşke almadan önce biraz araştırsaydın. Kask seçimi konusunda yapılabilecek en büyük hatayı yapıp büyük kask almışsın kendine. ^321
Kask boyutu seçerken en önemli nokta, kaskın içinde kafanızın serbestçe hareket etmemesidir. Yani kaskın sıkı olması ve kafanızı sarması önemlidir.
Bence hemen değiştir o kaskı daha küçük boyunu al :!:
tam olarak serbest deil aslında ama çok hızlı kafayı sağa sola sallayınca sallanıo. Honda bayiinden aldım adam bence tamoldu bi küçüü seni sıkar dedi ama nekadr doru deiştirilermi bilmiorum deiştirme gibi bi ihtmal varmı acaba ?? :hıım
Kaskın güzel ama keşke almadan önce biraz araştırsaydın. Kask seçimi konusunda yapılabilecek en büyük hatayı yapıp büyük kask almışsın kendine.
Kask boyutu seçerken en önemli nokta, kaskın içinde kafanızın serbestçe hareket etmemesidir. Yani kaskın sıkı olması ve kafanızı sarması önemlidir.
Bence hemen değiştir o kaskı daha küçük boyunu al (alıntı)bencede kardesşim.sıkı al kullandıkça zaten açılıyo genişliyolar.bol alırsan zamanla dahada bollasacaktır emin ol.git hemen bi ufagını biras sıkı olsun _________________
Honda bayiinden aldım adam bence tamoldu bi küçüü seni sıkar dedi
abi varmı bööle bir şey yaa inanamıyorum. arkadaşım bu bayiinin kim olduğunu ben tahmin ediyorum. klasik lafıdır seni sıkar. yahu kask bu sıkacak tabi. kask kafana tam oturacak. yanaklarını yandan baskıyla şişirecek şekilde hemde. şimdi fiziksel olarak açıklamayalım düştüğünde kaç kg basınç yiyeceğini ve fırlayıp kafandan gideceğini yahut fırlayamayıp boynunu kırabileceğini. o zaman o bayi olacak bilmem ne tabutu geniş verelim sıkmasınmı diyecek.
yarın hemen git değiştir. kafana uygun vede sıkı sıkı seni saranı al. kullandıkça kafa şeklini alacak ve seni tam koruyacaktır. hay allahım birde bu adam honda bayii e yuhunuz
Tarih: 29.09.2006 - 08:00 Mesaj konusu:
RoadEternity, git kullanmadan kaskını değiştir bi küçünü al, bak bu çooookkk önemli!!!
Sonra sana büyük boy kask için sıkar diyen insan müsvettesine büyük boy kask taktır kafasına, sağ elinin avuç içi ile kafasında iken(bak bu da çoook önemli) tam kaskın çene ile yanak kısmına gelecek şekilde ani ve sertçe vur!!!! ^2 Kask döndüüüü!!! :chu:
Sonra da " AAA, HAKKATEN KÜÇÜK KASK SIKITORMUŞ, BAK SENİ DE NASIL SIKTI" de, teşekkür et çık....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız