Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni Kaskım :)(Lazer Vertigo Dragon)(Resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni Kaskım :)(Lazer Vertigo Dragon)(Resimli)

Yeni Kaskım :)(Lazer Vertigo Dragon)(Resimli)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
RoadEternity
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.09.2006 - 18:13    Mesaj konusu: Yeni Kaskım :)(Lazer Vertigo Dragon)(Resimli) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün kaskıma kavuştum çok mutluum ama bi sorun var sanırım kafama biras büyük L boyutunda 59-60 cm miş benim Kafamın boyutu 57 bi sorun çıkartırmı ki??? :hıım Şok oldum Motora doğru gidiom baklım inş. şimdi sırada ehliyet var Sona motor. Dizlikleride aradan çıkartıımda bi ara...

Başa dön
RoadEternity Çevrimdışı RoadEternity Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crunch
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancy E-5 ;) Motoru:CBF 150

MesajTarih: 28.09.2006 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo sana ben önce motor sonra koruma alanlardanım.Ama sen en doğrusunu yapmışsın.Kask konusuna gelince çok güzel kask ben de bunu alacaktım ama nolan N61 in hem fiyatı 10 € daha düşük hem de bence daha kaliteli ama memnun kalacağını umuyorum.Hayırlı olsun.

Başa dön
crunch Çevrimdışı crunch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 28.09.2006 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun.işşallah motorunada kavuşursun..............
Dil çıkarıyorum
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.09.2006 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi bakalım,yavaş ve emin adımlarla ilerliyorsun,yolun açık olsun Dil çıkarıyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.09.2006 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun fiyatı nedir bunun ?
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RoadEternity
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.09.2006 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

220 peşin verdim internettede 236 falandı sanırım fevzioğlu.com 'dan bak istersen orda vardı...

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Fotoğraf makinem dükkanda Yarın size daha ayrıntılı fotoğraflarını eklerim... Dil çıkarıyorum
Başa dön
RoadEternity Çevrimdışı RoadEternity Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
samet_cbr125r
Üye
Üye

MesajTarih: 28.09.2006 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi kask seçmişsin... bendede lazer replica modeli war takla atmıştım yaklaşık 2 ay kadar önce o kask yeminediom çook korudu beni kaskın sadece üstteki havalandırma deliği kırıldı bide sağ tarafta çook ufak şekilde çizik war...

ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAYI NASİP ETSİN inş...
Başa dön
samet_cbr125r Çevrimdışı samet_cbr125r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.09.2006 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RoadEternity, hm tamam sağol
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 28.09.2006 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzelmiş güle güle kullan

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
groundzero
Üye
Üye

MesajTarih: 28.09.2006 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaskın güzel ama keşke almadan önce biraz araştırsaydın. Kask seçimi konusunda yapılabilecek en büyük hatayı yapıp büyük kask almışsın kendine. ^321
Kask boyutu seçerken en önemli nokta, kaskın içinde kafanızın serbestçe hareket etmemesidir. Yani kaskın sıkı olması ve kafanızı sarması önemlidir.
Bence hemen değiştir o kaskı daha küçük boyunu al :!:
Başa dön
groundzero Çevrimdışı groundzero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RoadEternity
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.09.2006 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam olarak serbest deil aslında ama çok hızlı kafayı sağa sola sallayınca sallanıo. Honda bayiinden aldım adam bence tamoldu bi küçüü seni sıkar dedi ama nekadr doru deiştirilermi bilmiorum deiştirme gibi bi ihtmal varmı acaba ?? :hıım
Başa dön
deli_cico
Üye
Üye

MesajTarih: 28.09.2006 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende kırmızız var çok güzel bir kask üstünde rüzgarı kesen bir çıkıntı var ve ensenize sıfır rüzgar geliyor 50cc lik motorda kullanıorm ama
Başa dön
deli_cico Çevrimdışı deli_cico Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.09.2006 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaskın güzel ama keşke almadan önce biraz araştırsaydın. Kask seçimi konusunda yapılabilecek en büyük hatayı yapıp büyük kask almışsın kendine.
Kask boyutu seçerken en önemli nokta, kaskın içinde kafanızın serbestçe hareket etmemesidir. Yani kaskın sıkı olması ve kafanızı sarması önemlidir.
Bence hemen değiştir o kaskı daha küçük boyunu al (alıntı)bencede kardesşim.sıkı al kullandıkça zaten açılıyo genişliyolar.bol alırsan zamanla dahada bollasacaktır emin ol.git hemen bi ufagını biras sıkı olsun Dil çıkarıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BMWF650GSRA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.09.2006 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Honda bayiinden aldım adam bence tamoldu bi küçüü seni sıkar dedi

abi varmı bööle bir şey yaa inanamıyorum. arkadaşım bu bayiinin kim olduğunu ben tahmin ediyorum. klasik lafıdır seni sıkar. yahu kask bu sıkacak tabi. kask kafana tam oturacak. yanaklarını yandan baskıyla şişirecek şekilde hemde. şimdi fiziksel olarak açıklamayalım düştüğünde kaç kg basınç yiyeceğini ve fırlayıp kafandan gideceğini yahut fırlayamayıp boynunu kırabileceğini. o zaman o bayi olacak bilmem ne tabutu geniş verelim sıkmasınmı diyecek.
yarın hemen git değiştir. kafana uygun vede sıkı sıkı seni saranı al. kullandıkça kafa şeklini alacak ve seni tam koruyacaktır. hay allahım birde bu adam honda bayii e yuhunuz
Başa dön
BMWF650GSRA Çevrimdışı BMWF650GSRA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
manugyzc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.09.2006 - 08:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RoadEternity, git kullanmadan kaskını değiştir bi küçünü al, bak bu çooookkk önemli!!!

Sonra sana büyük boy kask için sıkar diyen insan müsvettesine büyük boy kask taktır kafasına, sağ elinin avuç içi ile kafasında iken(bak bu da çoook önemli) tam kaskın çene ile yanak kısmına gelecek şekilde ani ve sertçe vur!!!! ^2 Kask döndüüüü!!! :chu:
Sonra da " AAA, HAKKATEN KÜÇÜK KASK SIKITORMUŞ, BAK SENİ DE NASIL SIKTI" de, teşekkür et çık.... Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
manugyzc Çevrimdışı manugyzc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal