Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ...:::98 model Suzuki GSXR Srad600:::...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

...:::98 model Suzuki GSXR Srad600:::...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Hell_Boy
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.10.2004 - 18:31    Mesaj konusu: ...:::98 model Suzuki GSXR Srad600:::... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mavi beyaz, 38 bin km kazasız, orjinal, egzost, zincir ve arka lastik sıfır,tüm kışlık bakımı yapıldı 34 plakalı fakat motor Adapazarında. Resimleri isteyene msn yada mail yoluyla ulaştırılır.

Not: Bu arada motorun arkasına Nez bindi ilgilenenlere Duyurulur.
Başa dön
Hell_Boy Çevrimdışı Hell_Boy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 25.10.2004 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bun nedir kardeşim ya? Yok böyle bişe. :md: :md: :md:

Sigara içilmemiş motor satıyorum ilgilenenlere duyurulur. :-D :-D :-D

Neyse. Sen resim ve fiyatınıda ekle müşterisi çıkar heralde.

En son black tarafından 25.10.2004 - 18:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.10.2004 - 18:54    Mesaj konusu: Re: ...:::98 model Suzuki GSXR Srad600:::... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hell_Boy demiş ki:

Bu da nesi? Ne olmuş binmişse?

Alıntı:
Sigara içilmemiş motor satıyorum ilgilenenlere duyurulur.

Bu da çok hoşuma gitti. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 25.10.2004 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Phaahhaha :-D :-D İlahi dostum yaaa,amma güldümmmmm :-D :-D ...Yaw yeni yeni şeyler üretiyoruz durmadan...Bu seferde motorun satılmasına "Nez" yardımcı olacak Çok gülüyorum Yaw Nez otruduya napalım? Ruhu hala orda mı ki? Çok gülüyorum Motorun fiyatıda 50 milyardır şimdi,Nez oturdu die :-D :-D
onur_NX
Üye
Üye

MesajTarih: 25.10.2004 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NEz miiii... abi fiyat önemli değil getir hemenn.. :oops: resimlerini buraya ekle bence..
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 25.10.2004 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlginç bi yaklaşım...Ama dostumuz şunu unutmuş sanırım...
NEZ in modası geçeli sene oldu....
Neyse abi sen resimleri ekle fiyatı yaz...Bi bakarız, düşünürüz, gerekirse alırız...
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
stappen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD

MesajTarih: 26.10.2004 - 03:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadas nez in buyusunde kalmis fiyati unutmus..
stappen Çevrimdışı stappen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.10.2004 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fiyatı ne hemen söyle motora bır talip var
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CANAVAR5
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KAHRAMANMARA?/merkez

MesajTarih: 27.10.2004 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

msn yi veriyorum marasliibrahim4@hotmail.com
SFOR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 29.10.2004 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sfor_1@hotmail.com resımlerı ve fıyatı beklıyorum...
Başa dön
SFOR Çevrimdışı SFOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.10.2004 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rasims88@yahoo.com fiyat ve resim bekliyorum bizim arkadaş cbr600 bakıyodu ona bi ulaştırıyım belki ilgilenir.
RRBODRUM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BODRUM

MesajTarih: 29.10.2004 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nez diilde Deniz Akkaya binseydi kesin alırdım, Deniz Akkayanın bindigi motor arıyorum :oops:
dj daddy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.10.2004 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler benım bındıgım bır motor var az kullanılmıs Dil çıkarıyorum
Başa dön
dj daddy Çevrimdışı dj daddy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
IronRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karsiyaka

MesajTarih: 29.10.2004 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Anneannemin bindiği bisikletimi satıyorum,yavaş kullanıldı!Kontra fren,Kaptan marka Çok gülüyorum

İlgilenenlere....
IronRider Çevrimdışı IronRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 09.11.2004 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Günlerdir düşündüm düşündüm sonunda buldum kardeş motorun arkasına nez oturunca temas eden yerlerdeki kıvraklık motor'a geçiyormuş. Dönülmez denen virajları filan döner bu motor şimdi :-D :-D :-D :-D :-D :-D
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.30 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal