Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ...Futbol maçı üzerine...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

...Futbol maçı üzerine...

...Futbol maçı üzerine...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 29.09.2006 - 18:32    Mesaj konusu: ...Futbol maçı üzerine... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi aklınızı karıştıran 2 soru var ; Bir dayak nedir, iki neden atılır..diyip konuya geleyim...
Şimdi futbol maçı etkinliklerine yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı yenile yenile yenmesinimi öğrenelim yada kendi aramızda maç yapıp kim nedir nasıldır ne yaparı görüp ondan sonramı elaleme bulaşalım.Önce hangisini seçeceksek bi topluca karar alalım sonrada maç günü hakkında konuşalım..Ama aklınızdaki dayak neden atılır ın karşılığı olan ne zaman sorusuna genelde gelen cevap önümüzdeki hafta cuma günüdür...De hadi gayri konuşalım...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.09.2006 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, ishak abi ben varım hani şu orta sahadan aşırtma a Alkışlıyorum tan
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 29.09.2006 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, abicim cok güzel bi konuya değinmişssin konuştugumuz üzere alınmış en güzel karar... Dil çıkarıyorum
MD futbol takımında oynamak isteyen tüm üyeler bu topice isteklerini yazsın kim nedir?ne değildir? bilelim..
MD yi en güzel şekilde temsil edelim..
ve tekrardan bu sefer kendi aramızda güzel bir akşam geçirelim... Gülümsüyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.09.2006 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence kadro otursun artık değişmeli olmuyor basket maçı gibi Bravo iyi oynayan ilk 7 içindeki yerini alsın Dil çıkarıyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.09.2006 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, abii sana koca bi OOOooHHHhhAAAaaaaa Diyorum .. bide abimis olacaksın ... Öfkeliyim Öfkeliyim kardeşim MÜbarek Üç aylardayıss ne işiniz var Maç mış GazlamakMış Öfkeliyim Öfkeliyim Gidin evinise İbadet edin Bu dunya fani Önemli olan Öbür Alemm,..... :!: :!: :!:

Bu arada Listeye Benide yasın Pis Defans Yaparım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 29.09.2006 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hele 2 top oynayalım o zaman
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 29.09.2006 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

DOUBLE_R_750, abii sana koca bi OOOooHHHhhAAAaaaaa Diyorum .. bide abimis olacaksın ... kardeşim MÜbarek Üç aylardayıss ne işiniz var Maç mış GazlamakMış Gidin evinise İbadet edin Bu dunya fani Önemli olan Öbür Alemm,.....

Eminim yukarda kileri okurken bi durdum ne oluyo allahım emin beni camiye mi benzetti dedim.Duvarımın kenarına geldi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Sonra dedim ki ohhhh kirlenmicem Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.09.2006 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, paaabbb büyüksünn Çok gülüyorum Çok gülüyorum
-----------------------------------------------

Seni seviyorum kardeşim..Msg kalabalığı olmasın diye senin msg ına yazdım kusuruma bakmazsan.
DOUBLE_R_750,

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 29.09.2006 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hmmm
önceLikLe işe iyi bi kaptan seçmekLe ba$LayabiLiriz.
Bence taktikLeri o organize etsin 4-4-2 :hıım
şaka bi yana bi de bayan kuLLanıcıLarın katıLımını arttırmamız Lazım.Motovirüs ün taraftarLarını görünce kendi adıma utandım.Adamlar taraftarLar sayesinde kazandı zaten ^1
Hadi yaa herkes toPlansın onLara göstereLim deLiLerin gücünüüüüüü Alkışlıyorum Alkışlıyorum
djhaylaz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Tekirdag

MesajTarih: 29.09.2006 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abii ben oynıyım beni sadece oturup seyredin diycem ama ben oraya nasıl gelcemm yaww 130 km yol 130 da dönüşşş HAYDEEEEEEEE ^1 Çok gülüyorum bana ikinci el bir motorda bulmadınız heh yenilin böylee iyi oluyor Çok gülüyorum
Başa dön
djhaylaz Çevrimdışı djhaylaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.09.2006 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaD_StaR, elinin hamuru ile erkek işine karışmasan iyi edersin 4-4-2 mi hah hah

4-4-2=10 eder 1 kişi nerde Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 29.09.2006 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin zarf atma kaleci hariç 10 kişi işte, gerçi bize lazım 7
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 29.09.2006 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, sen çok biLiyosun bi kişi kaLede Çok gülüyorum Çok gülüyorum
djhaylaz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Tekirdag

MesajTarih: 29.09.2006 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında md fıtbol kulübüne bayan fıtbol manager iyi gider yaww Gülümsüyorum
DÜşünsenize sahanın kenarında durmuş oyunculara bagırıyor arada birde kulübeye dönüp boyasını tazeliyor Gülümsüyorum :P ^1 :3
Başa dön
djhaylaz Çevrimdışı djhaylaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.09.2006 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

alptoker, deliemin zarf atma kaleci hariç

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Alıntı:

MaD_StaR, bi kişi kaLede

sazan sazan sazan Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

unutmuşum bide kefall Çok gülüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.34 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal