Tarih: 29.09.2006 - 18:32 Mesaj konusu: ...Futbol maçı üzerine...
Şimdi aklınızı karıştıran 2 soru var ; Bir dayak nedir, iki neden atılır..diyip konuya geleyim...
Şimdi futbol maçı etkinliklerine yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı yenile yenile yenmesinimi öğrenelim yada kendi aramızda maç yapıp kim nedir nasıldır ne yaparı görüp ondan sonramı elaleme bulaşalım.Önce hangisini seçeceksek bi topluca karar alalım sonrada maç günü hakkında konuşalım..Ama aklınızdaki dayak neden atılır ın karşılığı olan ne zaman sorusuna genelde gelen cevap önümüzdeki hafta cuma günüdür...De hadi gayri konuşalım... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2367 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 29.09.2006 - 18:37 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750, abicim cok güzel bi konuya değinmişssin konuştugumuz üzere alınmış en güzel karar...
MD futbol takımında oynamak isteyen tüm üyeler bu topice isteklerini yazsın kim nedir?ne değildir? bilelim..
MD yi en güzel şekilde temsil edelim..
ve tekrardan bu sefer kendi aramızda güzel bir akşam geçirelim... _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Tarih: 29.09.2006 - 18:39 Mesaj konusu:
bence kadro otursun artık değişmeli olmuyor basket maçı gibi iyi oynayan ilk 7 içindeki yerini alsın _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
DOUBLE_R_750, abii sana koca bi OOOooHHHhhAAAaaaaa Diyorum .. bide abimis olacaksın ... kardeşim MÜbarek Üç aylardayıss ne işiniz var Maç mış GazlamakMış Gidin evinise İbadet edin Bu dunya fani Önemli olan Öbür Alemm,..... :!: :!: :!:
Bu arada Listeye Benide yasın Pis Defans Yaparım _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
DOUBLE_R_750, abii sana koca bi OOOooHHHhhAAAaaaaa Diyorum .. bide abimis olacaksın ... kardeşim MÜbarek Üç aylardayıss ne işiniz var Maç mış GazlamakMış Gidin evinise İbadet edin Bu dunya fani Önemli olan Öbür Alemm,.....
Eminim yukarda kileri okurken bi durdum ne oluyo allahım emin beni camiye mi benzetti dedim.Duvarımın kenarına geldi
Sonra dedim ki ohhhh kirlenmicem _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Seni seviyorum kardeşim..Msg kalabalığı olmasın diye senin msg ına yazdım kusuruma bakmazsan.
DOUBLE_R_750, _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 29.09.2006 - 19:45 Mesaj konusu:
hmmm
önceLikLe işe iyi bi kaptan seçmekLe ba$LayabiLiriz.
Bence taktikLeri o organize etsin 4-4-2 :hıım
şaka bi yana bi de bayan kuLLanıcıLarın katıLımını arttırmamız Lazım.Motovirüs ün taraftarLarını görünce kendi adıma utandım.Adamlar taraftarLar sayesinde kazandı zaten ^1
Hadi yaa herkes toPlansın onLara göstereLim deLiLerin gücünüüüüüü _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Tarih: 29.09.2006 - 19:55 Mesaj konusu:
abii ben oynıyım beni sadece oturup seyredin diycem ama ben oraya nasıl gelcemm yaww 130 km yol 130 da dönüşşş HAYDEEEEEEEE ^1 bana ikinci el bir motorda bulmadınız heh yenilin böylee iyi oluyor
Tarih: 29.09.2006 - 20:16 Mesaj konusu:
deliemin, sen çok biLiyosun bi kişi kaLede _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Tarih: 29.09.2006 - 20:18 Mesaj konusu:
aslında md fıtbol kulübüne bayan fıtbol manager iyi gider yaww
DÜşünsenize sahanın kenarında durmuş oyunculara bagırıyor arada birde kulübeye dönüp boyasını tazeliyor :P ^1 :3
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız