Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeni bir motorcu doguyor (RESIMLI) bakmadan gecmeyin 2

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeni bir motorcu doguyor (RESIMLI) bakmadan gecmeyin 2

yeni bir motorcu doguyor (RESIMLI) bakmadan gecmeyin 2
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kuraitoru
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.09.2006 - 23:03    Mesaj konusu: yeni bir motorcu doguyor (RESIMLI) bakmadan gecmeyin 2 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni fotolar ekledim kask ve motun detaylari

Başa dön
kuraitoru Çevrimdışı kuraitoru Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hedowich
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.09.2006 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım hep böyle şık ol :3 :3
Başa dön
hedowich Çevrimdışı hedowich Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 29.09.2006 - 23:12    Mesaj konusu: kadir Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yeni bir motorcu doguyor 2

yaw kadir kardeşim, bu senin doğum sürecin de baya bi sancılı geçti, ışığı gördüysen gelsen artık diyorum ^1 Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bu arada o saçlarla umarım trafikte sıkıntı çekmezsin :hıım
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kuraitoru
Üye
Üye

MesajTarih: 29.09.2006 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemr arkadasim
isigi gordumde daha motoru goremedim beahh:D

valla bilmiyom ins bi sorun yapmaz saclar bende bi caresine bakcam onu dusunuom
Başa dön
kuraitoru Çevrimdışı kuraitoru Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 29.09.2006 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir de gül yüzünü görseydik. Gülümsüyorum Yatarken çıkar ama ben denedim rahatsız oluyo. Bravo
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.09.2006 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuraitoru, vayy cook şık olmuşş siyah vizör falan iyi olmuş ya Göz kırpıyorum bende çalışırken nolan n-61 kırmızı vardı vizörü siyahtı ve ghostrider gibi giderdim ne günlerdi ya Bravo neyse inşş hiç bu korumalıkların yere degmez Dil çıkarıyorum güle güle kullan en yakın zamanda motorunu alman dilegiyle Alkışlıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

bide sorması ayıp kaskın fiyat nedir cook güzelmişte Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kuraitoru
Üye
Üye

MesajTarih: 29.09.2006 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

um iyi dileklerin icin saol sercat

kask 514$=tax
Başa dön
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 30.09.2006 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tax da ama fiyatliymis 514$ Çok gülüyorum
yoksa 514$ + tax or KDV oder Mwst ?

hayirli olsun
Allah tamamina erdirsin insallah Gülümsüyorum
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 30.09.2006 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla süper
kıskandım
Gülümsüyorum
kuraitoru
Üye
Üye

MesajTarih: 30.09.2006 - 04:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kask
shoei rf-1000 picotte

514$+tax
Başa dön
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 01.10.2006 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuraitoru, biraz tuzlu ama deger valla
emrender
Üye
Üye

Nereden: bursa / yyldyrym

MesajTarih: 01.10.2006 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kask ın güzelmiş ; en yakın zamanda motorunun da resmini görürüz inşallah. :P
kuraitoru
Üye
Üye

MesajTarih: 01.10.2006 - 03:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en yakin zamanda motorun resminide koyacagim
Başa dön
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 01.10.2006 - 04:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanka vallahi iyi yapmıssın kesin o polis müsvetteleri sizi çeviirp abuk subuk sorular sorup ukala tavırlarla sizden rüşvet almaya çalışcaktı iyide yapmışsınız bravoo dursan ne olacak durmasan ne olacak.. bence bravo sizlere
Başa dön
mysugar şimdi Çevrimiçi mysugar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 01.10.2006 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek eksik motor kalmış hayırlı olsun adamım kaskın devamlı kafanda olsun tam korumalı zevkli ve güvenli sürüşler dilerim aramıza hoşgeldin.
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.31 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal