motorum 1 haftadır maarş ı almıyor 6 7 kere masıyorum donra hiç dönmüyor servis de normal herşey ama akşamları cıldırıyorum vurdurarak çalıstırıyorum varmı boyle bir sey ya çıldırıcam
bilen yada soyle olabilir diyenler bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim
Lütfen topic başlıklarınızı küçük harfler kullanarak yazınız.Sevgi ve saygılar...DOUBLE_R_750 _________________ hayal mayayel ben memnunum
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 01.10.2006 - 01:18 Mesaj konusu:
:hıım herkeze teşekkür ederim
motorun markası kanuni racer 200 daha 3 aylık :P
benzin vanasını falan ellemiyorum ben direksiyonu kitleyip gidiyom bakımı falanda tam ama bilmiyorum herkez marş motoru diyor
ama sürekli olmuyor bu mesela haftanın 2 3 günü kafasına göre motor ya cıldırıcam ben ona hakım degılım o bana hakım moralım bozuluyor
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
shadow-750, suyu biraz az bugun bktım ama
farlar falan canlı yanıyor kornada çalıyor _________________ hayal mayayel ben memnunum
Kayıt: Sep 09, 2006 Mesajlar: 69 Nereden: bursa / yyldyrym
Tarih: 01.10.2006 - 01:27 Mesaj konusu:
ya benzinden yada elektrikten çıkıyor sorun , bence bujiyi kontrol etmelisin , motorda bence gereksiz gördüğüm yan ayak emniyet müşürü var seninkindede varsa bağlantısını kes derim , zira motorun alt tarafında kalıyo su alıp elektrik kesilmesi yapma olasılığı çok yüksek, ve bu sorunları yaşamak gayet doğal çin motorlarının karbüratörleri çok hassas , ayarı bozulunca , motorla tur atıp ufak ufak ayarlamanı tavsiye ederim . bide motoru vurdurma mümkünse , şanzıman elinde kalabilir, başka çaren yoksa en azından yarım debriyajla hareketi kırmalısın . geçmiş olsun kardeşim _________________ motorunu en çok seven ki?i ; onu hep yykayyp temizleyendir _zs-125-30_
ALPER200, Bence şöyle anlat marş motoru yeterince dönmüyor.Yani gıyk gıyk gık ediyor ama adam akıllı döndüremiyor motoru.Acaba aküden elektrik gelmesine rağmen niçin yeterli devirle dönmüyor marş motoru ? (Olay sırasında yanındaydın ordan biliyorum ) _________________ -´07 CBF 150- "Port´u Müdafa Yoktur, Host´u Müdafa Vardyr!"
Kayıt: Sep 09, 2006 Mesajlar: 69 Nereden: bursa / yyldyrym
Tarih: 01.10.2006 - 02:13 Mesaj konusu:
Konuyu tam idrak etmeden yazmışım kardeşim çok pardon :chu: alakasız şeyler yazmışım. 2 aylık bir akünün bozulması zor ama olabilir, bence buji kablosunu çıkarıp başka bir aküyle 6 7 kere çevirmelisin marş motorunu sorun varsa anlarsın en azından, bakalım çok daha fazla dönüyormu ? _________________ motorunu en çok seven ki?i ; onu hep yykayyp temizleyendir _zs-125-30_
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız