Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - çıldırmak üzereyim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

çıldırmak üzereyim

çıldırmak üzereyim
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 30.09.2006 - 02:26    Mesaj konusu: çıldırmak üzereyim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorum 1 haftadır maarş ı almıyor 6 7 kere masıyorum donra hiç dönmüyor servis de normal herşey ama akşamları cıldırıyorum vurdurarak çalıstırıyorum varmı boyle bir sey ya çıldırıcam
bilen yada soyle olabilir diyenler bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Lütfen topic başlıklarınızı küçük harfler kullanarak yazınız.Sevgi ve saygılar...DOUBLE_R_750
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 30.09.2006 - 06:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

havalar soğudu diye mi oluyor acaba yoksa sorun mu var dersin ?

1- cikle kullanıyormusun
2- motoru bırakırken benzin vanasını kapatıyor musun
3- kick start ın türkçesi neydi ya? onu mu kullanıyorsun vurdurmak derken?
Başa dön
userneym Çevrimdışı userneym Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.09.2006 - 07:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akü ile ilgili olabilir problemin. Akünün şarjını ve kutup başlarını kontrol ettirmelisin.
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.09.2006 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

summer_night,"ın da dediği gibi aküde bi proglem olabilir ama motoru vurdurarak yane ittirerek çalıştırma :nono:
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 30.09.2006 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke motorun ne olduğunu yazsaydın belk yardımcı olabilirdim.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 30.09.2006 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

6 7 kere masıyorum donra hiç dönmüyor

Büyük ihtimal sorun Aküde diye düşünüyorum marş'ta bi sorun olsa 6 7 kerede dönmez Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.10.2006 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:hıım herkeze teşekkür ederim
motorun markası kanuni racer 200 daha 3 aylık :P
benzin vanasını falan ellemiyorum ben direksiyonu kitleyip gidiyom bakımı falanda tam ama bilmiyorum herkez marş motoru diyor
ama sürekli olmuyor bu mesela haftanın 2 3 günü kafasına göre motor ya cıldırıcam ben ona hakım degılım o bana hakım moralım bozuluyor Üzgünüm

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

shadow-750, suyu biraz az bugun bktım ama
farlar falan canlı yanıyor kornada çalıyor
emrender
Üye
Üye

Nereden: bursa / yyldyrym

MesajTarih: 01.10.2006 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya benzinden yada elektrikten çıkıyor sorun , bence bujiyi kontrol etmelisin , motorda bence gereksiz gördüğüm yan ayak emniyet müşürü var seninkindede varsa bağlantısını kes derim , zira motorun alt tarafında kalıyo su alıp elektrik kesilmesi yapma olasılığı çok yüksek, ve bu sorunları yaşamak gayet doğal çin motorlarının karbüratörleri çok hassas , ayarı bozulunca , motorla tur atıp ufak ufak ayarlamanı tavsiye ederim . bide motoru vurdurma mümkünse , şanzıman elinde kalabilir, başka çaren yoksa en azından yarım debriyajla hareketi kırmalısın . geçmiş olsun kardeşim
crunch
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancy E-5 ;) Motoru:CBF 150

MesajTarih: 01.10.2006 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALPER200, Bence şöyle anlat marş motoru yeterince dönmüyor.Yani gıyk gıyk gık ediyor ama adam akıllı döndüremiyor motoru.Acaba aküden elektrik gelmesine rağmen niçin yeterli devirle dönmüyor marş motoru ? (Olay sırasında yanındaydın ordan biliyorum Çok gülüyorum )

Başa dön
crunch Çevrimdışı crunch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 01.10.2006 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence ittirmeye dewam et dostum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.10.2006 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, ^2 şakamı yapıyon Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum nerdeyse motoru parçalıyacaktım sınırden
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.10.2006 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALPER200, olm bırak motoru. saat 4 oldu hadi sen yatsana Gülümsüyorum
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.10.2006 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ByManiacGNY, lan nasıl yatım canım yanıyor Gülümsüyorum)
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.10.2006 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALPER200, neyse oda düzelir. yeni motor alcan zaten alan düşünsün. hadi sen yat. bak daha koyunları sayıcan :P
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrender
Üye
Üye

Nereden: bursa / yyldyrym

MesajTarih: 01.10.2006 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konuyu tam idrak etmeden yazmışım kardeşim çok pardon :chu: alakasız şeyler yazmışım. 2 aylık bir akünün bozulması zor ama olabilir, bence buji kablosunu çıkarıp başka bir aküyle 6 7 kere çevirmelisin marş motorunu sorun varsa anlarsın en azından, bakalım çok daha fazla dönüyormu ?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal