Kayıt: Jun 30, 2006 Mesajlar: 870 Nereden: :...TuzLa...:/İsT
Tarih: 30.09.2006 - 14:28 Mesaj konusu:
ya varya bazen o kadar cok kızıyorumki polislere hırsımı amcamdan cıkarıyom oda bir polis olduğu için bütüm md sakın alınmasın bazı kişiler ama ben hiç bir polisi sevmiyorum aramızda belki polis olan var ama ben kendi amcamı polis olduğu için sevmiyorum bütün polisleri allah rahmet eylesin allah anasına babasına sabır versin...!!! _________________
Yzf r6 2006
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 30.09.2006 - 14:38 Mesaj konusu:
böyle bi olayı tüm emniyet mensuplarına nasıl mal ediyorsunuz anlamıyorum..başınıza bişii geldiğinde hiç sewmediğiniz polis amcalara koşuyorsunuz ama.. ayıptır arkadaşlar,polis dediğiniz insanlar uzaydan gelmedi.içlerinde mutlaka çürük yumurta olacak ama bunu herkeze mal etmek ne biliiim çok saçma we anlamsız.bu arada ben polis değilim we sülalemde de polis yok.fakat otel işlettiğimden polislerle de işimiz olduğundan sürekli çalışma sistemlerini görüp aslında acıyorumda.ama bu memlekette doğru giden ne ki herşeyimiz düzgün olsun :nono:
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
bu arada kim bilir ne oldu da polis ateş açtı,hiç bunu düşündünüzmü???????
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 30.09.2006 - 14:40 Mesaj konusu:
Alıntı:
yapar bunlar insafsızlar bırak gitsin adam ya
Bence burada yanlış düşünüyorsun dostum. Örnek belki adam birini soydu veya öldürdü ondan kaçıyordu. Sen bırak gitsin diyorsun.
Polisin yaptığıda gencin yaptığıda yanlış ama malesef genç arkadaş hatasını hayatıyla ödemiş. Polisin bu kadar çabuk silaha sarılması en büyük yanlış.
Arkadaşa Allah rahmet eylesin ve ailesine sabır versin .
En son ZXRosman tarafından 30.09.2006 - 14:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kimsenin kimseye bişey mal ettiği yok bunun böyle olacağı belliydi aynı olay senin başınada gelebilirdi soruyorum size hayatı boyunca polisten bir kere olsun kaçmayan motorcu varmı? ben tanımıyorum ,şahsen bende kaçtım sonuç bu olmamalıydı
abi ateş ediyolar doru
geçen arkadaşımda xlr125 ile kaçmış ikaz ateş etmiş durmamış panik tabi
3 le tekere bile kalkmış fln sonra motorla abilerin yanına gelince polis iner inmez tokat vurmuş öle mahkemede kurtuldu motora ceza fln öle.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 30.09.2006 - 14:48 Mesaj konusu:
kardeşim neden kaçıyorsun.warbi eksiğin ki kaçıyorsun.çıkma ozmn trafiğe adam sana dur diyorsa duracaksın koçum.kaçıyorsan da o anda da bi soygun ihbarınla falan çakışırsan da mermiyi yersin bu kadar basit bu olay.ben hayatta ihtyimal wermiyorum rutin bi trafik kontrolünden kaçan birine polis kurşun sıksın.git olayı araştır kimbilir altından ne çıkacak..bu arada bende çooook kaçtım polislerden
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
neyse ben bu konuda daha fazla polimik yapmak istemiyorum lütfen yazan arkadaşlar bana cvp werir gibi yazmasınlar.allah ölen gence rahmet eylesin ailelerine de sabır wersin.zor bu işler.
Tarih: 30.09.2006 - 15:19 Mesaj konusu:
Yaw, bu polisleri nasıl savunabiliyorsunuz, , bunlar insan mı???
Adam dur ihtarına uymadı diye öldürülür mü???
Sıkıysa yapsana bunu Avrupa'da göreyim bi tarafını, bi de bunu savunan adamlar çıkmıyor mu??
Bu tür olayları normal gören arkadaşlar gidin Moğolistanda falan yaşayın siz yaaa, yeriniz orası sizin!!!! ^321 ^321
Allah ailelerine sabırlar versin, kendilerine rahmet eylesin......
Tarih: 30.09.2006 - 15:24 Mesaj konusu:
hergün heryerde olay kundaklama akla gelmeyen olaylar tamam bende sevmiyorum polisleri ama adamlar ne yapsın olay oldumu polis nerde kaçanı vurdumu napıyo polis vs vs ... kaçmasaydı
yapacak bişey yok eğrisin neyden korkuyorsun doğrusunn neyden korkuyorsun .... _________________ A Rh(+)
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 30.09.2006 - 15:34 Mesaj konusu:
polisleri hem severim hem nefret ederim
yaptığı çok büyük bi hata olmuş kaçıyosa sonuçta yanında biri var nerde oturur nere gider söyler heralde
ben kaçtane suçlunun peşinde giden polis gördüm koşsun yakalasın ateş etmek nedir yaa
belki hiç polisle diyaloğu olmadı belkide korktu
hatırlarımda biz 16 yaş civarındayken parkta otururken aksam saatlerinde polis arabasını görünce kacardık yada adamlar yanına cağırıncada kacardık hiç bişey yapmıyoduk ama ne biliyim kacardık işte bizimdemi peşimizden ateş acsalardı kaçtık diye
söyleyecek okadar sey varki hangisini yazıyım
allah ölene rahmet kalanlarına sabır versin _________________ www.tekizmk.com
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız