Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - en sonunda bunuda yaptı polis amcalarımız

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

en sonunda bunuda yaptı polis amcalarımız

en sonunda bunuda yaptı polis amcalarımız
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
speedology
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.09.2006 - 14:22    Mesaj konusu: en sonunda bunuda yaptı polis amcalarımız Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://haber.mynet.com/detail_news/?mainPage=1&which=center&ref=haberHome&id=A00F86DC&date=30Eylul2006
en sonunda bunuda yaptı polis amcalarımız ,muhtemelen ehliyeti olmadığı için polisten kaçan bi arkadaşın hazin sonu , allah rahmet eylesin
Başa dön
speedology Çevrimdışı speedology Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.09.2006 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapar bunlar insafsızlar bırak gitsin adam ya Öfkeliyim para için neredeyse memleketi satacaklar
allah rahmet eylesin Ağlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakanizm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.09.2006 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapar abıcım bunlar sagı solu bellı olmuyor
Başa dön
hakanizm Çevrimdışı hakanizm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 30.09.2006 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya varya bazen o kadar cok kızıyorumki polislere hırsımı amcamdan cıkarıyom oda bir polis olduğu için bütüm md sakın alınmasın bazı kişiler ama ben hiç bir polisi sevmiyorum aramızda belki polis olan var ama ben kendi amcamı polis olduğu için sevmiyorum bütün polisleri allah rahmet eylesin allah anasına babasına sabır versin...!!!

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 30.09.2006 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seken kurşunlardan 2'sinin isabet etmesi sonucu yaralanan Kasap, daha sonra polis aracıyla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı

iki kurşunun birden isabet etme yüzdesi kaç acaba Öfkeliyim Öfkeliyim İnsafsızlık, egoistlik..[/b]
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 30.09.2006 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle bi olayı tüm emniyet mensuplarına nasıl mal ediyorsunuz anlamıyorum..başınıza bişii geldiğinde hiç sewmediğiniz polis amcalara koşuyorsunuz ama.. Öfkeliyim ayıptır arkadaşlar,polis dediğiniz insanlar uzaydan gelmedi.içlerinde mutlaka çürük yumurta olacak ama bunu herkeze mal etmek ne biliiim çok saçma we anlamsız.bu arada ben polis değilim we sülalemde de polis yok.fakat otel işlettiğimden polislerle de işimiz olduğundan sürekli çalışma sistemlerini görüp aslında acıyorumda.ama bu memlekette doğru giden ne ki herşeyimiz düzgün olsun :nono:

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bu arada kim bilir ne oldu da polis ateş açtı,hiç bunu düşündünüzmü???????
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 30.09.2006 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yapar bunlar insafsızlar bırak gitsin adam ya

Bence burada yanlış düşünüyorsun dostum. Örnek belki adam birini soydu veya öldürdü ondan kaçıyordu. Sen bırak gitsin diyorsun.
Polisin yaptığıda gencin yaptığıda yanlış ama malesef genç arkadaş hatasını hayatıyla ödemiş. Polisin bu kadar çabuk silaha sarılması en büyük yanlış.

Arkadaşa Allah rahmet eylesin ve ailesine sabır versin Üzgünüm .

En son ZXRosman tarafından 30.09.2006 - 14:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedology
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.09.2006 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kimsenin kimseye bişey mal ettiği yok bunun böyle olacağı belliydi aynı olay senin başınada gelebilirdi soruyorum size hayatı boyunca polisten bir kere olsun kaçmayan motorcu varmı? ben tanımıyorum ,şahsen bende kaçtım sonuç bu olmamalıydı
Başa dön
speedology Çevrimdışı speedology Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asibey
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.09.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ateş ediyolar doru
geçen arkadaşımda xlr125 ile kaçmış ikaz ateş etmiş durmamış panik tabi
3 le tekere bile kalkmış fln sonra motorla abilerin yanına gelince polis iner inmez tokat vurmuş öle mahkemede kurtuldu motora ceza fln öle.
Başa dön
asibey Çevrimdışı asibey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 30.09.2006 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim neden kaçıyorsun.warbi eksiğin ki kaçıyorsun.çıkma ozmn trafiğe adam sana dur diyorsa duracaksın koçum.kaçıyorsan da o anda da bi soygun ihbarınla falan çakışırsan da mermiyi yersin bu kadar basit bu olay.ben hayatta ihtyimal wermiyorum rutin bi trafik kontrolünden kaçan birine polis kurşun sıksın.git olayı araştır kimbilir altından ne çıkacak..bu arada bende çooook kaçtım polislerden Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

neyse ben bu konuda daha fazla polimik yapmak istemiyorum lütfen yazan arkadaşlar bana cvp werir gibi yazmasınlar.allah ölen gence rahmet eylesin ailelerine de sabır wersin.zor bu işler. Üzgünüm
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
manugyzc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.09.2006 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw, bu polisleri nasıl savunabiliyorsunuz, Öfkeliyim Öfkeliyim , bunlar insan mı???
Adam dur ihtarına uymadı diye öldürülür mü???
Sıkıysa yapsana bunu Avrupa'da göreyim bi tarafını, bi de bunu savunan adamlar çıkmıyor mu?? Şok oldum Şok oldum
Bu tür olayları normal gören arkadaşlar gidin Moğolistanda falan yaşayın siz yaaa, yeriniz orası sizin!!!! ^321 ^321

Allah ailelerine sabırlar versin, kendilerine rahmet eylesin...... Üzgünüm
Başa dön
manugyzc Çevrimdışı manugyzc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
spiderzx6r
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.09.2006 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hergün heryerde olay kundaklama akla gelmeyen olaylar tamam bende sevmiyorum polisleri ama adamlar ne yapsın olay oldumu polis nerde kaçanı vurdumu napıyo polis vs vs ... kaçmasaydı
yapacak bişey yok eğrisin neyden korkuyorsun doğrusunn neyden korkuyorsun ....
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 30.09.2006 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polisleri hem severim hem nefret ederim

yaptığı çok büyük bi hata olmuş kaçıyosa sonuçta yanında biri var nerde oturur nere gider söyler heralde

ben kaçtane suçlunun peşinde giden polis gördüm koşsun yakalasın ateş etmek nedir yaa Öfkeliyim

belki hiç polisle diyaloğu olmadı belkide korktu ?

hatırlarımda biz 16 yaş civarındayken parkta otururken aksam saatlerinde polis arabasını görünce kacardık yada adamlar yanına cağırıncada kacardık hiç bişey yapmıyoduk ama ne biliyim kacardık işte bizimdemi peşimizden ateş acsalardı kaçtık diye
söyleyecek okadar sey varki hangisini yazıyım

allah ölene rahmet kalanlarına sabır versin Üzgünüm

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
biker_omer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.09.2006 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesinn Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
biker_omer Çevrimdışı biker_omer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 30.09.2006 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Tarih: 2006-09-30, 15:32:10 Mesaj konusu:

iki kurşunun birden isabet etme yüzdesi kaç acaba

aynen arkadasım tam ben dusunuyordum kı snın yazıyı gördum.bende ceyhanlıyım gercekten uzulsdum ama polıs pek masum gelmedı bana
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal