Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Passatla Motor Takası Yapacağım Duyurulur

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Passatla Motor Takası Yapacağım Duyurulur

Passatla Motor Takası Yapacağım Duyurulur

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ajanda11
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 02.10.2006 - 07:11    Mesaj konusu: Passatla Motor Takası Yapacağım Duyurulur Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2000 Model 1.8 T Passat Triptonik vites arabamla yüksek model racing 600 cc ve üzeri yüksek model (race .touring,chaper) motorla takas etmek istiyorum.İlgilenecek arkadaşlara duyurulur.
Tel:0505 378 13 02 Erkin Bozkurt
Başa dön
ajanda11 Çevrimdışı ajanda11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 02.10.2006 - 07:23    Mesaj konusu: takas Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

race .touring,chaper

motor olsun da çamurdan olsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ajanda11
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 02.10.2006 - 07:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynen öyle hepsi ayrı bir güzellik
Başa dön
ajanda11 Çevrimdışı ajanda11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 02.10.2006 - 07:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal bea Arabadan motosiklete Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Rammstein48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmaris-Duisburg (deutschland)

MesajTarih: 02.10.2006 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aramıza hoş geldin kardes seni motorcu yapalım :P
motor ayrı bir tutukudur
motor insanın cocugu be cocugu canım oglum benim ^1 ^1
997799
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.10.2006 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arabaya ne istiyorsun fiyat. ilan falan varmı biryerde foto falan.
Başa dön
997799 Çevrimdışı 997799 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 03.10.2006 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

chaper

O ne ?
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL-TAKSYM

MesajTarih: 03.10.2006 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2003 hayabusa 19000km çift akrep eksoz çelik fren hortumları
kn filtre gösterge makul fiyatlarda anlaşabiliriz
NAKRES Çevrimdışı NAKRES Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.10.2006 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bencede fiyat km hasar varmı yokmu gibi özellikler belirtilirse iyi olur. bu şekilde kapalı bi tanıtım olmuş.
Başa dön
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 03.10.2006 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotoğrafını gönderseydin daha iyi olurdu
ischmann
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 03.10.2006 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1.8 T Passat öyle bir benzin yer ki, kulaklarınız oynar. Ama konfora diyecek yok tabii...
http://s1.bitefight.net/c.php?uid=81917
Başa dön
ischmann Çevrimdışı ischmann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
-xXx-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bartyn

MesajTarih: 03.10.2006 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorum varken arabam vardı sattım motoru jeep aldım. ulan jeep deil lumusin olsa yine hevesimi alamıom ya Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal