yaw kanka soyle bizim hatunların suratına birsyeler yapsak diyorum vicutlar aynı kalsın ama kafaya bir resim basalım :P :P :P _________________ DUCATI 1098
abi çok güzel olmuşta benim aklıma o şeytanın yerine azrail yapmak geldi düşünüyorum da daha güzel olur bence ma tabiiki en iisini sen bilirsin _________________
|||MaKiNa MüHeNdİsİ|||
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 03.10.2006 - 09:19 Mesaj konusu:
Bence çok güzel olmuş...
Kadınların tam bir şeytan; motorun da zapt edilemeyecek olduğu boynuzlarla ve zincirlerle çok net vurgulanmış... Tabii bu vurguda motorun race olması çok önemli...Tebrik ederim... fatos katılmıyorum... Bahsettiğin gibi bir kadın olsaydı; motoru da şirin bir scooter olurdu... _________________
güzel olmuşta, sağ el gazda değilken motor nasıl teker yapmış onu merak ettim
image / transform / rotate 45 degree _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız