Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Korna selamı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Korna selamı

Korna selamı
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
180gilera
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.10.2006 - 12:21    Mesaj konusu: Korna selamı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor kullanırken rüzgarın verdiği eşsiz haz dışında bir keyfim daha var sahilde gezerken yanımdan bir motorcu geçtimi kornaya basar "dıt" yapar başımıda selam verir gibi öne doğru hafifçe eğerim. motor keyfimi onunla işaretleşerek paylaşmak,sinerji yaratmak vs vs hoşuma gidiyor işte yalnııııız.selam çakarda selam alamadımmı acayip sinir oluyorum "hıyar selam veriyoruz öküz bunlar motorcu diil adammısın sen" gibi söyleniyorum içimden kısacası ".öt"oluyorum Gülümsüyorum. bazende milet vermiyo diye bende vermiyorum.koca harley selam çakıyor bana bu seferde "ulanbak ben veremedim ayıp oldu adama diyorum" gözlemlediğim kadarıyla DURO'CULAR:herkese RACİNG:kendi aralarında
TRAVEL:kendi aralarında. VESPA:kimseye CHOPPER:kendi aralarında.
MONDİAL VS:haberdar değiller. EKİPMANSIZ KULLANANLAR:kimseye.
selamlaşma muhabbetine giriyorlar. ya siz ?
Başa dön
180gilera Çevrimdışı 180gilera Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xrider
Üye
Üye

Nereden: Alanya

MesajTarih: 03.10.2006 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş yarama bastın.Yıllarca İstanbulda motor kullandım 4 senedir Alanya da kullanıyorum, alışmışıs ya ayırt etmeden her tarz motorcuya selam veriyorum aldığım karşılık da tip tip bakarak (nerden tanışıyoruz der gibi) geçip gitmek.O bakımdan artık tanıdıklarım dışında kimseye selam vermiyorum.Ama güzeldi be tanımasan da selamlaşmak, aynı keyfi paylaşan insanlarla.
Başa dön
xrider Çevrimdışı xrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 03.10.2006 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hehe evet ben de lokanta sevis motorlarına bile selam veriyorum, çok eylenceli... Gülümsüyorum
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.10.2006 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bakarsin trafige gore musaitsen bi korna yaparsin, yolun ortasinda trafikte karpus kescek halimiz yok ki Çok gülüyorum
jumper
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Balykesir

MesajTarih: 03.10.2006 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de cruiser kullanıcısı olarak veriyorum Allah'ın selamını,
almazlarsa onların sorunu!!!
Çok gülüyorum
Başa dön
jumper Çevrimdışı jumper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sporcu_32
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.10.2006 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirliler sanırım bu konuda bıraz daha hassas yanlıs anlamayın sakın ..selamlasma burda karsılıklı oluo sureklı sahıt oluyorum
Başa dön
sporcu_32 Çevrimdışı sporcu_32 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 03.10.2006 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de her gördüğüm motorcuya kornayla selam veririm, hatta 2 ay önce bi scootera korna çalarak selam verdim, adam arkamdan el kol hareketi yaptı, belki de içinden küfür etti, arakadaş anlayamadı selam verdiğimi.Acelem olmasaydı durdurup anlıtacaktım kornayı neden çaldığımı ^2
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 03.10.2006 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benimde çok hassas olduğum ve dikkat ettiğim bir konu bu.

Çok iyi bir konuya parmak basmışsın tebrik ederim.

İzmirde büyük cc li motorlarda yani genelde hobi kullanıcılarının %70-80 i
duyarlıdır ve selam verirler ve alırlar.

Ama çok yere gezilere gittim ve ne yazıkki ya bana denk gelmedi yada
gerçekten öyle heralde ki verdiğim selama karşılık alamadım.

Almanya da bulunduğum kısa süre içersinde gördüğüm selamlaşma şekli
çok hoşuma gitmişti aslında.Sol ellerinin işaret parmaklarını gösterecek
şekilde gidondan en fazla 20- 30 cm sol tarafa doğru çekerek selamlaş
maları birazcık tehlikelide olsa en azından yeni sürücüler için yada viraj içinde denk gelmesi durumunda yinede çok güzel.

Bukadarını yapamasakta bir dıt bile yapsak yan yana geçerken ne kaybederiz ki?

Ben herzaman yaparım yapılmasınıda beklerim. Dil çıkarıyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 03.10.2006 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

İzmirde büyük cc li motorlarda yani genelde hobi kullanıcılarının %70-80 i
duyarlıdır ve selam verirler ve alırlar.

Benden de bir Çin motoru gözlemi (Çin motorları konusunda taraf ya da muhalif değilim, nötr olduğumu bilerek okuyunuz)

Benim gözlemlediğim şu: Çin motoru kullanan+kasksız+korumasız olanların neredeyse tamamı korna selamının ne olduğundan bile habersiz. Zaten motorcu olmak gibi bir kaygıları yok. Ayağımı yerden kessin düşüncesinde.

Çin motoru kullanan+kasklıların ciddi bir kısmı,

Çin motoru kullanan+kasklı+korumalıların neredeyse tamamı selam alıyor.
hakanizm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.10.2006 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ızmırde ve kuadasında cok yasıyorum model ayırımı yapmaksızın selamlasıyorlar bende ızmır ve karsıyakalı olarak gordugum motorcu arkadaslara slm verırım alıp almamak onların bılecegı iş
Başa dön
hakanizm Çevrimdışı hakanizm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrekkk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.10.2006 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir de öyle bi durum olmuşki, karşıdaki motorla göz gözesin biri çalmasa kimse çalmadan geçiliyor. ama bi dıt hemen karşılık geliyor. bi süre cevap alamayın insan birazda şartlanıyo heralde bu da çalmaz nasılsa die. ben ısrarla çalmaya devam ediyorum anlayana da anlamayana da.
uzun zamandır motora binenler iyi biliyodur. artık eskisi gibi diil motorculuk anlayışı. tamam trafiktten kurtul, zaman kazan, ayaklarını kessin ama motorsiklet bi kültür işi, yaşam şekli. herkes için olmayabilir normaldir de. yanlız motorculardan başkla kimse de geçerken birbirini selamlamıyor. bu önemli bişey.
ama bişi daha diyeyim; geçenlerde avrupadan anadolu geçişinde tam köprü ağzında benzinim bitti kaldım. neyse aradım arkadaşı beklerken hiç geçmediyse 100 motor geçti bikaç kuryeden başka kimsede dıt deyip ne oldu demedi. insanın ağarına gidiyo. birşeyler değişiyo ama olumsuz yönde gibi geliyo.
Başa dön
emrekkk Çevrimdışı emrekkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
fatos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 03.10.2006 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana, bırakın motor kullananları araba kullananlar bile selam veriyor... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

yanılmıyorsam 1 ay kadar önceydi.. motoru arızalı birisine bakacam derken kaldırıma sürttüm motoru.. Üzgünüm slm verme konusunda sadece korna kullanabilirim.. ellerimi pek kaldıramıyorum.. Üzgünüm dengem bozuluyo... Üzgünüm parmak oynatabilirim ama.. Çok gülüyorum
selam alan da veren de sağolsun... Dil çıkarıyorum
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 03.10.2006 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vespacılar konusunda sonuna kadar haklısın arkadasım, bi insan bukadar kendi sınıfında prestij sahibi olmus motoru kullanırda,aynı zamanda denyo olur ya ? Allah icin birinizde dönüp bakın kim bu korna çalan kime çalıyo niye çalıyo? Race makine sahiplerinede burdan sesleniyorum size slm veren 50cc de olsa bi cvp verin kaldırmayın şu burnunuzu yukarı.
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
diablo1907
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.10.2006 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sporcu_32 demiş ki:
izmirliler sanırım bu konuda bıraz daha hassas yanlıs anlamayın sakın ..selamlasma burda karsılıklı oluo sureklı sahıt oluyorum

İzmir,liler bu konuda hassas demişsin ya banamı denk gelmiyor bu insanlar
Başa dön
diablo1907 Çevrimdışı diablo1907 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 03.10.2006 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamsız bandosuna devam:

Motoru ne olursa olsun, yanılıp da bir hanım sürücüye asla selam vermeyin. Selamınızı almayacağı gibi, kafasını da öbür yana çevirecektir. Asabınız bozulmasın. Öfkeliyim

İstisnalar mutlaka vardır ancak ben hiç rastlamadım. Bayan sürücülere korna ya da kafa selamı verdiğinizde otomatik olarak sapık yerine konuluyorsunuz. Bu yüzden bende şartlı refleks oldu, tanıdığım değilse hiç görmemiş gibi kafamı bile çevirmeden yanlarından geçiyorum.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.34 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal