Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir 6 Ekim Sisim Buluşması Bu Haftalık İptal Edilmiştir

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir 6 Ekim Sisim Buluşması Bu Haftalık İptal Edilmiştir

İzmir 6 Ekim Sisim Buluşması Bu Haftalık İptal Edilmiştir
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 03.10.2006 - 21:55    Mesaj konusu: İzmir 6 Ekim Sisim Buluşması Bu Haftalık İptal Edilmiştir Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Arkadaşlarım;

6 Ekim Cuma günü yapılacak olan sabit Sisim buluşması hafta sonu
yapılacak olan Körfez Yarışlarına Cumadan da gidilecek olunması
sebebiyle bu haftaya mahsus olmak üzere iptal edilmiştir.

Bu duyurunun geç yapılmasının sebebi ise bu kararın bugün yapılmış olan
Yönetim Kurulu Toplantısında alınmış olmasıdır.

Ve alınan diğer güzel bir karar ise şudur;

Bundan sonra her Sisim toplantısından sonra farklı bir yerde eğlence
düzenlenecek ve,
Bu bir hafta rock bar olurken,diğer hafta türkü bar,diğer hafta gokart
yarışı,bir diğer hafta sahilde çayır çimen olabilecektir.

Sevgi ve Saygılarımla...
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aynux
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.10.2006 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yonetim kurulunun aldigi guzel kararlardan dolayi tebrik ederim.
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Newrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa...

MesajTarih: 04.10.2006 - 06:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR abi bu hafta toplantı olmaması üzücü oldu ama diğer haftaları sabırsızlıkla bekliyor olacağım...
Teşekkürler.. Çok gülüyorum

Hayatta en dogru gönlünden geçen
Denemek istersen baska bi yerden
Başa dön
Newrider Çevrimdışı Newrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 04.10.2006 - 08:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

13 ekime kadar araya bir halı saha maçı sıkıştırsaydık bari;arayı fazla açmamış olurduk.Bu arada Körfez yolculuğunuzda kazasız ve keyifli yolculuklar dilerim.

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 04.10.2006 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, merhaba demek körfez yarışlarına gidiyorsunuz tüm md hayırlı yolculuklar diliyorum.kazasız belasız inşallah.bu her hafta sisim buluşmasından sonraki yapılacak olan etkinlikler benim çok hoşuma gitti.böyle bir karar aldığınız için çok teşekkür ederim.tam benlik olmuş Alkışlıyorum etkinliklerden haberimiz olsun ona göre hazırlık yapıp geliriz mesela sana yaprak sarması yapabiliriz özlemle Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum kendine çok iyi bak sevgili halil.....

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 04.10.2006 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tam da gelecektim... Çok gülüyorum :P
Hayırlı yolculuklar herkese... Dil çıkarıyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
xcvxc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.10.2006 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlerleyen günler cok güzel olacak. . . Bunları okuduguma sevindim gercekten Gülümsüyorum

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı xcvxc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.10.2006 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis demiş ki:
Tam da gelecektim... Çok gülüyorum :P

Bende tam gelecektim.. İzmirden gidiyorsunuz.. :P Artık seneye geleyim Olmaz ki ama.. hehehehe Geziye katılacak arkadaşlara bol bol neşeli ve zevkli saatler diliyorum..

Not : Ablam sana benzemeyeme başladım mı ne?.. Toplantılara katılamaz oldum Ağlıyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 04.10.2006 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmit e gidiş planı alttaki linktedir arkadaşlar

http://www.motordelisi.com/ftopict-34586.html
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derek20
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.10.2006 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinize hayırlı yolculuklar
Başa dön
derek20 Çevrimdışı derek20 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mArGaRiTa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 04.10.2006 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada özleyelim birbirimizi arkadaşlar...
Alıntı:

13 ekime kadar araya bir halı saha maçı sıkıştırsaydık bari

bikehoper, biz ne yapcaktık peki.. bu soğukta titreye titreye maç seyredecektik demiii... bence toplanıp altın günü falan yapsaydık Çok gülüyorum ehehehe
Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 04.10.2006 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mArGaRiTa, Size Özel Dikiş-Nakış Kursu Açıyoruz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mArGaRiTa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 04.10.2006 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF, yok daha neler Gülümsüyorum biz iyiyiz sisimde .. hem ben çok yeteneksizim dikiş-nakış konusunda Çok gülüyorum
Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 04.10.2006 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mArGaRiTa, Doğrudur Çok gülüyorum Çok gülüyorum Yok cnm Senin Gibi Bir İnsan'ın Bu Konular'da Beceriksiz Olabiliceğini Düşünemiyorum. Bravo
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kuii
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 04.10.2006 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Desenize İzmir M.D artık herkezi kıskandıracak Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum size hayırlı yolculuklar arkadaşlar Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal