Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 03.10.2006 - 21:55 Mesaj konusu: İzmir 6 Ekim Sisim Buluşması Bu Haftalık İptal Edilmiştir
Sevgili Arkadaşlarım;
6 Ekim Cuma günü yapılacak olan sabit Sisim buluşması hafta sonu
yapılacak olan Körfez Yarışlarına Cumadan da gidilecek olunması
sebebiyle bu haftaya mahsus olmak üzere iptal edilmiştir.
Bu duyurunun geç yapılmasının sebebi ise bu kararın bugün yapılmış olan
Yönetim Kurulu Toplantısında alınmış olmasıdır.
Ve alınan diğer güzel bir karar ise şudur;
Bundan sonra her Sisim toplantısından sonra farklı bir yerde eğlence
düzenlenecek ve,
Bu bir hafta rock bar olurken,diğer hafta türkü bar,diğer hafta gokart
yarışı,bir diğer hafta sahilde çayır çimen olabilecektir.
Sevgi ve Saygılarımla... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 04.10.2006 - 06:19 Mesaj konusu:
halilRR abi bu hafta toplantı olmaması üzücü oldu ama diğer haftaları sabırsızlıkla bekliyor olacağım...
Teşekkürler.. _________________ ER-5+++FADE TO BLACK...
Hayatta en dogru gönlünden geçen
Denemek istersen baska bi yerden
13 ekime kadar araya bir halı saha maçı sıkıştırsaydık bari;arayı fazla açmamış olurduk.Bu arada Körfez yolculuğunuzda kazasız ve keyifli yolculuklar dilerim. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
halilRR, merhaba demek körfez yarışlarına gidiyorsunuz tüm md hayırlı yolculuklar diliyorum.kazasız belasız inşallah.bu her hafta sisim buluşmasından sonraki yapılacak olan etkinlikler benim çok hoşuma gitti.böyle bir karar aldığınız için çok teşekkür ederim.tam benlik olmuş etkinliklerden haberimiz olsun ona göre hazırlık yapıp geliriz mesela sana yaprak sarması yapabiliriz özlemle kendine çok iyi bak sevgili halil..... _________________
Tarih: 04.10.2006 - 10:46 Mesaj konusu:
İlerleyen günler cok güzel olacak. . . Bunları okuduguma sevindim gercekten _________________ Liberavi Animam Meam! Fiat Yustitia Et Pereat Mundus!
Yarali Kalpler Team
Bende tam gelecektim.. İzmirden gidiyorsunuz.. :P Artık seneye geleyim Olmaz ki ama.. hehehehe Geziye katılacak arkadaşlara bol bol neşeli ve zevkli saatler diliyorum..
Not : Ablam sana benzemeyeme başladım mı ne?.. Toplantılara katılamaz oldum _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız