Genel olarak sitedeki üniversite öğrencilerini tanımaya ve üniversitelilere sağlanan bazı kolaylıkları paylaşmayı öneriyorum.
Bazı alanlarda bizlere sağlanan avantaları hepimiz duyamıyoruz ve dolayısıylada bu avantajlardan yararlanamıyoruz.
Ayrıca okuduğumuz üniversitelerde yer alan motordelilerini daha yakından tanıma fırsatı elde ederiz.
Peki nedir bu duyurular ?
Hayatın her alanında olan şeyler.. Burs imkanlarından tutun, bedava sinema biletine kadar herşey...
illaki bir duyuruyu paylaşmanıza gerek yok. Kendinizide aşağıdaki şekilde tanıtabilirsiniz.
Ancak ; üniversiteli motorcu arkadaşlarında faydalanmasını istediğiniz bir fırsat varsa bunu da bizlerle paylaşabilirsiniz.
Adı : Gökhan Türkay Kanık
Okulu : İstanbul Üniversitesi
Fakülte: İşletme Fakültesi
Bölüm : İşletme
Sınıf : 6
Sizlerle paylaşmak istediğim duyuru :
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, 2006–2007 eğitim öğretim yılı üniversitelerin önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora bölümü öğrencilerine burs verilecektir.
20 Eylül–20 Ekim tarihleri arasında başvuruların yapılması gerekiyor.
Ad:Erçin DEMİR
Okulu:İstanbul Üniversitesi,İşletme İktisadı Enstitüsü
Bölüm:Finans Yüksek Lisansı
Sınıf:1
Alıntı:
Ad:Erçin SEMERCİ
Okulu:DOkuz Eylül Üniverstesi
Aha bi Erçin daha buldum Merhaba adaş
Alıntı:
Ayrıca okuduğumuz üniversitelerde yer alan motordelilerini daha yakından tanıma fırsatı elde ederiz.
Ben akşamları 19.00-22.00 arası avcılar kampüsünde oluyorum.Bir tane daha kardeş cbr 600 F var ama hala kendisiyle tanışamadık _________________ Hannspree 600 RR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız