Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor kullanan kadın sürücüler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor kullanan kadın sürücüler
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 05.10.2006 - 09:50    Mesaj konusu: Motor kullanan kadın sürücüler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar şöyle bi baktım, bu haberi göremedim. Eğer varsa özür dilerim...

Motor kullanan kadın sürücüler
Trafik çilesinden kurtulmanın yolu olarak motosikleti seçen İstanbulluların sayısı her geçen gün artıyor.

Dikkatinizi çekmiştir, trafikte scooter kullanan genç kadınların sayısı son günlerde iyice çoğaldı.

İş kıyafetli kadınlar, kafalarına kask takıp scooter’larıyla yol alıyorlar.

Belli ki işe gidip gelirken tafiğe takılmamak için çalışan kadınlar bu yöntemi daha çok tercih etmeye başladılar.

İstanbul’un giderek daha Avrupalı bir şehir olduğunun göstergesi bu.

Trafikte sıkıştıran maganda sürücüler yüzünden, düne kadar araba kullanmaktan korkan kadınlar artık trafikte çok daha "cazip şekilde" boy göstermeye cesaret ediyorlar.

Sadece kadınlar değil, trafikte motor kullananların sayısında anormal bir artış var son yıllarda.

Sırf bu yılın ilk 7 ayında, 51.277 motosiklet trafiğe kaydolmuş.

Talebi gören motosiklet üreticileri de özellikle rengarenk scooter modellerini piyasaya sürüyorlar.

Geçen gün Piaggio ve Vespa’nın yeni modellerini gördüm; yeşiller, pembeler, rengarenk modeller özellikle kadın sürücülerin aklını çelecek şeker gibi şeyler...

Özellikle bu ilkbaharda satışlarda patlama yaşanması bekleniyor.

Trafikte bir yandan motor sayısı artarken, diğer yandan motor bilinci ne motor ne de otomobil sürücülerinde var...

Trafikte pek çok otomobil sürücüsü, motosikletlere nasıl davranacağını bilmiyor.

Geçiş üstünlüğü kimde, yol verilir mi, sollanır mı?

Kimsenin bu kurallardan haberi yok.

Sürücüler, normal bir otomobile nasıl davranıyorsa, motor sürücüsüne de öyle davranması gerektiğinden bihaberler.

Ya motor sürücüleri?..

Bazen çıldırtıcılar.

Sivrisinek gibi uçuşuyorlar trafikte, slalom yapıyorlar.

Özellikle de kuryeler ve fast food ürünlerinin motorlu satış elemanları...

İki-üç günde bir, devrilmiş bir motor görüyorum ben.

İstanbul’un trafiğini yönetenler, motosiklet bilincini mutlaka sürücülerin kafasına yerleştirecek kampanyalara başlamalı.

Televizyon ve reklam kampanyalarıyla motosikletlerin trafikte neler yapıp yapamayacağı, sürücülerin motorlara nasıl davranılacağı anlatılmalı.

Çünkü belli ki İstanbul tafiği önümüzdeki yıllarda daha çok motosikletle tanışacak.

Roma’nın Milano’nun yolları gibi motosikletlere özel park yerleri açılacak.

Nereden mi biliyorum?

Kadınlar bu işe merak saldı ki, böyle olması kaçınılmaz artık.

04.10.2006 Hürriyet Kelebek Cengiz SEMERCİOĞLU

http://kelebek.hurriyet.com.tr/yazarlar/5195851.asp?yazarid=105&gid=61
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 05.10.2006 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadınları araba kullanırken bile sıkıştırıyolar kimbilir motor kullanırken ne zorluklarla karşılaşacaklar ama çok güzel bişi kadınlarında motor kullanması
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrekkk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.10.2006 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorculara nasıl davranılması gerektiği konusunda ilk adımı cengiz semercioğlu atmış. çok da güzel yazmış. bence de insanların bu konuda bilinçlenip daha duyarlı olması gerekiyor.
Başa dön
emrekkk Çevrimdışı emrekkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
BOZ79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Göztepe/istanbul

MesajTarih: 05.10.2006 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nerdeee o günler Bravo Belki bizim torunların motor park edecek yerleri ve de onlara saygı duyulan bir ortamı olur :!:

b rh(+)
Warning: bastard on board !!!
Başa dön
BOZ79 Çevrimdışı BOZ79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rammstein48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmaris-Duisburg (deutschland)

MesajTarih: 05.10.2006 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkdaslar bayan sürücülerin motor kullanması ve aramızda görmek cok güzel ama kesinlikle trafikte dikkat edelim cunkü cok panik oluyorlar.
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 05.10.2006 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet biraz normalden fazla panik oluyolar ama nedenini hepimiz biliyoruz dimi arkadaşlar ya sıkıştırırlarsa korkusu
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 05.10.2006 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiçte bile değil bence hatta yolda hızlı gidiyorsun sana ceza yazacagım diye polıs tarafından çevrilen bayan sürücü arkadaşlarımız bile var :P :P :P
Başa dön
KAWAKARTAL Çevrimdışı KAWAKARTAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
afterdarq
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/A.hisari

MesajTarih: 05.10.2006 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Genelde semten semte değişiyor otomobil sürücülerinin motosiklete yaklaşımları. Neredenmi biliyorum benim eşimde işine güzel havalarda scooter ile gelip giden bayan sürücülerden de ondan. Şimdiye kadar başına gelenler genelde iyi şeyler yolda yol verip geçerken bravo sana diyenler,taktir edip alkışlayanlar var Etiler ve Levend civarında... Tabi bide tam tersi kötü örnekler de var ama bunlar zaten alışık olduğumuz Taksi sürücüleri ve daha büyük ticari araç kullanan büyük bir olasılıkla şirket şoförleri... Eğitim düzeyi ve yaşam standartlarına göre 4 tekerli sürücülerin motosiklete bakışları değişiyor anlayacağınız...

Başa dön
afterdarq Çevrimdışı afterdarq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_KARAKIZ_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 05.10.2006 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rammstein48 demiş ki:
arkdaslar bayan sürücülerin motor kullanması ve aramızda görmek cok güzel ama kesinlikle trafikte dikkat edelim cunkü cok panik oluyorlar.

alemsin ^321
_KARAKIZ_ Çevrimdışı _KARAKIZ_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.10.2006 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sewgi, çoğu bayyanlar böyle ama sevgi. at gözlüğü takmış gibi gidiolar. kasılıyorlar çok fazla. tabi bu sözler araba kullananlar içinde geçerli. ama sadece genelleme yapıyorum herkes alınmasın...
_KARAKIZ_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 05.10.2006 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayan motorcuların daha tedirgin olduğunu kabul ederim ama bence asıl sorun belki okumuş etmiş, eğitilmiş olmasına rağmen ya da pideciler gibi yıllar boyunca motor kullanmış olmasına rağmen bir motoru takip etmeyi bilmeyenler var... örneğin dün bi paketçiyi sinirimden yolun dışına çıkaracaktım... adam inadına inadına sol yanıma gelmeye çalışıo... bi de şerit çizgisinde... ben de inadına sol teker izini takip ediorum... az daha karşıdan gelene giriodu...

şimdi desinler bakalım panik oluo hatunlar diye:) şaka bir yana durum budur... bayan diyip merak ediolar.. dibimize girmeye çalışıolar yüzümüzü görmek için... motorcular bile Gülümsüyorum Gülümsüyorum aç millet aaaçççGülümsüyorum
_KARAKIZ_ Çevrimdışı _KARAKIZ_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.10.2006 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, ülke olarak motosiklet dünyasında yerimiz ortada. Erkeklerin kullanım tarzı ve ne kadar bilinçli oldukları da ortada. izin verelimde bayan sürücülerimiz biraz panik olsunlar. Zargana balığı gibi aralara girip makas yapmaktan daha az tehlikelidir bence..
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Rammstein48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmaris-Duisburg (deutschland)

MesajTarih: 05.10.2006 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cogul konusmayalım
^321 10000 tane bayan gelse motoruma degişmem Dil çıkarıyorum
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.10.2006 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sewgi, tabi bu çok doğru. bayan gördülermi iş değişiyor. meraklı ya bizim erkeklerimiz. bi amacı vardır ya kendisine göre. ama sadece boş bir insandır onu yapan...
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.10.2006 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sewgi,
Alıntı:

aç millet aaaççç

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal