Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bayan için motor ne önerirsiniz kafaya koydum alıcam

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bayan için motor ne önerirsiniz kafaya koydum alıcam

bayan için motor ne önerirsiniz kafaya koydum alıcam
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 05.10.2006 - 11:26    Mesaj konusu: bayan için motor ne önerirsiniz kafaya koydum alıcam Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili md üyesi arkadaşlarım dün akşam motor alma konusunu ailemede açtım tabikide annem,ağbim hatta annanem bile karşı çıktılar hele hele annanem çok kızdı olmaz alamazsın diye Gülümsüyorum ama ben kafama koydum alıcam ulaşım içinde çok rahat en azından ayağım yerden kesilmiş olucak.kullanmak hoşumada gidiyor.sizlerden isteğim bana bu konuda yardımcı olmanız bir bayan olarak kullanımı kolay bayana yakışacak ne almalıyım marka?model? ne olmalı? siz motor kullananlar daha iyi bilirsiniz. aman aman vitesli istemiyorum kullanamam diye korkuyorum.alıcağım motorum az çok fiyatlarınıda bilirsiniz kazıklanmayım Çok gülüyorum nerden almalıyım? ama taksitle alıcam şimdiden çok çalışıyorum motor için Çok gülüyorum.bir sorun daha b ehliyetim var a2 nasıl alıcam onu düşünüyorum ya sınavdan çakarsam :hıım :hıım :hıım motorumu alınca ilk işim izmir md toplantısına katılmak olucak Alkışlıyorum önerilerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 05.10.2006 - 11:37    Mesaj konusu: nur Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, hayırdır, niyeti bozdun anlaşılan Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

En son canerdemir79 tarafından 05.10.2006 - 11:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.10.2006 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, aslında öncelikle verebileceğin parayı yazsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

A2 ehliyeti almak çok kolay. eğitim görürsün biraz yeter sana. İlk Yardım'dan da muaf oluyorsun. Ama son günler yaklaşıyor a2 ehliyeti için. sora biraz daha beklemek zorunda kalırsın...
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 05.10.2006 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım motordan önce ehliyet almanı ben şiddetle tavsiye ederim en azından kazaların egitim yaparken olur. sürücü kursuna ait bir motor oldugu için zaten patatese bağlanmısdır ... eger önce motorsiklet alırsan düşmemek için kasarsın bedenini yazık olur araç trafiginde motorlara pek kaza lüksü vermiyorlar. tabi ben istanbul için söylüyorum düşene bir tekmede 4 tekerli araç sahipleri vuruyor Çok gülüyorum

EGİTİM ŞART
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.10.2006 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ByManiacGNY, para sorun değil taksitle alıcağım için Çok gülüyorum scooter tavsiye ediliyor sen ne dersin

Başa dön
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 05.10.2006 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sorunu yaşayan tek bayan arkadaşımız sen değilsin.Çevremdeki tüm bayan arkadaşlar aynı sorunu yaşadılar.Bende bu arkadaşlara şiddetle honda today i tavsiye ediyorum.Aileler today i görünce genelde izin çıkıyor.Sende bir düşün derim.Umarım istediğin en kısa zamanda olur Dil çıkarıyorum

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.10.2006 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nemesis_YD, haklısın ehliyeti kesin alıcam el altındanda motor bakmak zorundayım çok istekliyim bu konuda.ben motor kullanıyorum zaten düşmem bakarsın Çok gülüyorum

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 05.10.2006 - 11:44    Mesaj konusu: nur Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nur bencede hemen sürücü kursuna yazıl motor kolay, hallederiz Göz kırpıyorum

ben öyle insanlar tanıyorm ki ; motor parasından daha fazla ceza ödemek zorunda kaldılar :!:
tabiki ehliyetleri olmadığı için.....ehliyet cezadan daha ucuz, unutma Dil çıkarıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 05.10.2006 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79 demiş ki:
Nemesis_YD, haklısın ehliyeti kesin alıcam el altındanda motor bakmak zorundayım çok istekliyim bu konuda.ben motor kullanıyorum zaten düşmem bakarsın Çok gülüyorum

önümüzdeki sibirya hava şartlarınıda düşünürsek. motor satışları kıyak kampanyalar ile süslenecekdir. bu zaman zarfı senin leyhine olacakdır.

vitesli motor istersen benim tavsiyem HONDA Transalp VX-650
kaptanonadin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ismir çok şükür.....

MesajTarih: 05.10.2006 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nur çok temiz R6 var. satiim sana:) iyi bu ustaya götürür, otomatik vitesli yaptırırsın:P
Başa dön
kaptanonadin Çevrimdışı kaptanonadin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.10.2006 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, EVET Nemesis_YD, arkadaşın dediklerine katılıyorum. Tabii scooter başlangıç için iyi. ama bayan tarzı scooterlar var. vespa dicem çok pahalı. Ama yamaha var. spor tarzda onlar iyi. büyük kullanabilirmisin bilmiom büyük tarz scooterlar var...
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.10.2006 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, çok saol ilk önce ehliyet alıcam söz

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ByManiacGNY, çok büyük motor istemiyorum park etmeside kolay olsun Gülümsüyorum başlangıç olarak sonra değişirim alacağım motoru

Başa dön
CASPER-VK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: SARIYER - YSTANBUL

MesajTarih: 05.10.2006 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79 onurnas ın tavsiyesine katılıyorum, hem bir başlangıç hemde bir bayan için today ler gerçekten hoş, yine honda nın scooter spor bir modeli ''beat'' lerde var tavsiye ederim.zaten bir iki yıl iyice trafik ve tecrübe kazandıkca vitesliye geçersin,görüşmek dileğiyle
zx999
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 05.10.2006 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun inşallah alırsın Dil çıkarıyorum
_KARAKIZ_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 05.10.2006 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onurnas demiş ki:
Bu sorunu yaşayan tek bayan arkadaşımız sen değilsin.Çevremdeki tüm bayan arkadaşlar aynı sorunu yaşadılar.Bende bu arkadaşlara şiddetle honda today i tavsiye ediyorum.Aileler today i görünce genelde izin çıkıyor.Sende bir düşün derim.Umarım istediğin en kısa zamanda olur Dil çıkarıyorum

today şehir içi için çok yetersiz bir motor... gerektiğinde kendini kurtarabilicek hızlara da çıkmalı motor... today 50den sonra gidemio... öenrim özellikle yazlık yerlerde yamahanın bir scooterı var ona bakman... adını hatırlayamıorum ama spor bir görünümü vardı... ayrıca antalyada herkesin altında olduuna göre de hararet sorunu yaşamıorsun o aletle....
_KARAKIZ_ Çevrimdışı _KARAKIZ_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal