Tarih: 05.10.2006 - 11:26 Mesaj konusu: bayan için motor ne önerirsiniz kafaya koydum alıcam
sevgili md üyesi arkadaşlarım dün akşam motor alma konusunu ailemede açtım tabikide annem,ağbim hatta annanem bile karşı çıktılar hele hele annanem çok kızdı olmaz alamazsın diye ama ben kafama koydum alıcam ulaşım içinde çok rahat en azından ayağım yerden kesilmiş olucak.kullanmak hoşumada gidiyor.sizlerden isteğim bana bu konuda yardımcı olmanız bir bayan olarak kullanımı kolay bayana yakışacak ne almalıyım marka?model? ne olmalı? siz motor kullananlar daha iyi bilirsiniz. aman aman vitesli istemiyorum kullanamam diye korkuyorum.alıcağım motorum az çok fiyatlarınıda bilirsiniz kazıklanmayım nerden almalıyım? ama taksitle alıcam şimdiden çok çalışıyorum motor için .bir sorun daha b ehliyetim var a2 nasıl alıcam onu düşünüyorum ya sınavdan çakarsam :hıım :hıım :hıım motorumu alınca ilk işim izmir md toplantısına katılmak olucak önerilerinize ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler _________________
beyazkardelen79, aslında öncelikle verebileceğin parayı yazsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
A2 ehliyeti almak çok kolay. eğitim görürsün biraz yeter sana. İlk Yardım'dan da muaf oluyorsun. Ama son günler yaklaşıyor a2 ehliyeti için. sora biraz daha beklemek zorunda kalırsın...
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 05.10.2006 - 11:41 Mesaj konusu:
Arkadaşım motordan önce ehliyet almanı ben şiddetle tavsiye ederim en azından kazaların egitim yaparken olur. sürücü kursuna ait bir motor oldugu için zaten patatese bağlanmısdır ... eger önce motorsiklet alırsan düşmemek için kasarsın bedenini yazık olur araç trafiginde motorlara pek kaza lüksü vermiyorlar. tabi ben istanbul için söylüyorum düşene bir tekmede 4 tekerli araç sahipleri vuruyor
Tarih: 05.10.2006 - 11:43 Mesaj konusu:
Bu sorunu yaşayan tek bayan arkadaşımız sen değilsin.Çevremdeki tüm bayan arkadaşlar aynı sorunu yaşadılar.Bende bu arkadaşlara şiddetle honda today i tavsiye ediyorum.Aileler today i görünce genelde izin çıkıyor.Sende bir düşün derim.Umarım istediğin en kısa zamanda olur _________________ Milletine Sahip Çykmayanyn Co?rafyasyny,Ba?kalary Çizer!
Nemesis_YD, haklısın ehliyeti kesin alıcam el altındanda motor bakmak zorundayım çok istekliyim bu konuda.ben motor kullanıyorum zaten düşmem bakarsın _________________
Tarih: 05.10.2006 - 11:44 Mesaj konusu: nur
nur bencede hemen sürücü kursuna yazıl motor kolay, hallederiz
ben öyle insanlar tanıyorm ki ; motor parasından daha fazla ceza ödemek zorunda kaldılar :!:
tabiki ehliyetleri olmadığı için.....ehliyet cezadan daha ucuz, unutma
beyazkardelen79, EVET Nemesis_YD, arkadaşın dediklerine katılıyorum. Tabii scooter başlangıç için iyi. ama bayan tarzı scooterlar var. vespa dicem çok pahalı. Ama yamaha var. spor tarzda onlar iyi. büyük kullanabilirmisin bilmiom büyük tarz scooterlar var...
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 144 Nereden: SARIYER - YSTANBUL
Tarih: 05.10.2006 - 12:03 Mesaj konusu:
beyazkardelen79 onurnas ın tavsiyesine katılıyorum, hem bir başlangıç hemde bir bayan için today ler gerçekten hoş, yine honda nın scooter spor bir modeli ''beat'' lerde var tavsiye ederim.zaten bir iki yıl iyice trafik ve tecrübe kazandıkca vitesliye geçersin,görüşmek dileğiyle _________________ Sahip oldu?un gücü ve rüzgary hissetmek ayryca do?a ile iç içe olmak duygularyn en güzeli olsa gerek ´´ Motor kullanyrken lütfen ekipmanlarymyzy kullanalym ´´ VOLKANN
Bu sorunu yaşayan tek bayan arkadaşımız sen değilsin.Çevremdeki tüm bayan arkadaşlar aynı sorunu yaşadılar.Bende bu arkadaşlara şiddetle honda today i tavsiye ediyorum.Aileler today i görünce genelde izin çıkıyor.Sende bir düşün derim.Umarım istediğin en kısa zamanda olur
today şehir içi için çok yetersiz bir motor... gerektiğinde kendini kurtarabilicek hızlara da çıkmalı motor... today 50den sonra gidemio... öenrim özellikle yazlık yerlerde yamahanın bir scooterı var ona bakman... adını hatırlayamıorum ama spor bir görünümü vardı... ayrıca antalyada herkesin altında olduuna göre de hararet sorunu yaşamıorsun o aletle.... _________________ CBR 600F
"Fani"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız