Sevgili arkadaşlar, Pınarbaşı Yarış Pisti'ni bir günlüğüne kiralamak ve gün boyunca antrenman yapmak düşüncesindeyiz...
Pist kirası + ambulans servisi gibi ucretleri tümüyle paylaşıp, bunu oldukça ucuz bir şekilde halletme imkanımız var.
Kasım 8,9,10,11 tarihlerinden birinde bunu yapalım diyoruz. Haftaiçi yapmak zorundayız. Katılmak isteyen arkadaşlarımızın bana mail atması gerekmekte( huertekin@superonline.com ) ... Uygun oldukları günü de belirterek.
Bu günde bilgiler paylaşılacak ve bol bol antrenman yapılacaktır....
Tarih: 26.10.2004 - 15:24 Mesaj konusu:
Ugur cum keske İzmir de olabilseydim.Ben de gelirdim.Zevkli bir calisma olacak sizin icin.İzmirli arkadaslar bence bunu kacirmayin derim _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 26.10.2004 - 15:59 Mesaj konusu:
Alıntı:
ah ulan ah antalyadayım
Antalya izmir arası en fazla 5 - 6 saat sürer ben ne yapıyım Sivas'ta. Kaçırılırmı bu fırsat ya. ÜHÜHÜHÜÜHÜHÜHÜHÜHÜ _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
Tarih: 27.10.2004 - 00:09 Mesaj konusu:
EROL HÜLAGÜ ile daha önce bu konuda bir görüşmem olmuştu ..Ancak daha sonra pistin tozlu olması ihtimaline karşın bu aktiviteyi yarış günü yapalım dedik..Çünkü yarış günü pist özenle temizleniyor..
Ama eger katılım fazla olursa sanırım bu özel temizlik işi yapılabilir..Bu arada ambulans da hazırda bekleyecek..KATILIMIN FAZLA OLMASI mailiyeti düşürecektir..Bu işin üstüne gidelim..
Peki Ugur sadece antreman mı yapılacak yoksa bir yarış da söz konusumu..Çünkü MD üyeleri bazı arkadaşlar pistte aynı zamanda yarışmakda istediklerini bana söylediler...
Tam olarak günün programını yaparsak katılımcı arkadaşların kafasında soru işaretide olmaz.. _________________
Tarih: 27.10.2004 - 01:03 Mesaj konusu:
güzel bi aktivite olur insallah
yalniz sadece ambulas hazir bulunmasi bence yeterli degil;
bu konuda uzman bir arkadasi ayarlamalisiz.
hem iyi bir ders olur, Mesela Hakan, Baris la konussan güzel olur :!:
piste gazlamadan önce egitim sart,
yoksa, pist burda, ambulas burda yiyin birbinizi gibi olur, bence buda hic iyi bir sonuc vermez :!: _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
En son FireBlade tarafından 27.10.2004 - 03:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hakan'cım gün olarak yukarda belirttiğim tarihlerden birisinde, çoğunluğun istediği tarihi seçicez..Hafta içi olması önemli...Hemen bu ara yapmak istememizin sebebi, pist, yarışlardan yeni çıktığı için, toz faktörünün olmaması zaten..Yarış düşünmüyoruz ..Çünkü tehlikeli olabilir..Gelecek arkadaşlardan seviyesini bilmediklerimiz var...Öncelikle eğitim..
Hadi İzmir'li arkadaşlar maillerinizi bekliyoruz..
Tarih: 27.10.2004 - 03:40 Mesaj konusu:
Havalar halen çok iyiyken bu organizasyonu kaçırmayalım arkadaşlar..
Cadde de riske girmek yerine elimizin altındaki Pisti kullanarak bu işten keyif almaya ne dersiniz? _________________
Cok guzel bir aktivite...tebrik ederim. Gonulden destekliyorum. Biker, diger forumlra da duyurmami istermisin?
Evet abi çok iyi olur..İlgilenenler kendilerine uygun olan tarihi belirterek (Kasım 8,9,10,11 tarihlerinden birinde), bana mail atsınlar lütfen huertekin@superonline.com
Bu arada ek bir bilgi; Motorların racing olması kesinlikle şart değildir..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız