tura çıkmadan önce siteyi bi çekiyim dedim burda oturuorum
bu da motorum olmadıgından bisikletim in markası nasılsa bisiklet motorun atasıdır ilerde benimde olur
buda bisikletimle kros yapıcagım yerler dahasıda var
buda ben başlamadan önce çekiyim dedim
buda canım bisikletim bianchi graffiti FS
buda farklı bi açı
bisikletimle çıkacagım bi sürü engel vardı
bu engeli de aşmıştım bisikletimle
buda farklı bi açısı
VE sonunda çıkmıştım hedefimde olan yere
gidecegim yönü seçme zamanım gelmişti 3 yön vardı bu birincisi
bu ikincisi
bu da üçüncüsüydü bunu secmiştim baya bi yol gitmiş sonunda bir yerde durmuş bögürtlenlerle ilgilenmek geldi içimden bu da onları ölümsüzlestirdigim AN
ve bir yerde durdum bögürtlen ler vardı yüce ALLAHIMIZIN bize verdigi güzelliklerden birisiydi
bu çiçek çok güzeldi koparmaya kıyamadım ve bıraktım saten en iyiside buydu
ve bögürtlenler çok güzellerdi işte görüyorsunuz tam bi gezi oluyordu benim için
koparmıştım ama yiyemedim oructum su anda yıyıorum
ve gine bi zorluk çıkmıştı karsıma küçük bi uçurum insemmi inmeseemi kavgası yaparken içimde birden kendimi düşerken buldum
buda ölmeden önce hayranı oldugum servetle pazar günü milli takım toplanmadan çekilen bi resim
hepsini kendim bugun hazırladım aklımdan böyle bişey esdi madem motorum yok dag bisikletim var onu çekip göndereyim dedim hepsi güzel inşaalah beyenirsiniz sizlerle paylaşmak bir ayrıcalık bunu da unutmuyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tarih: 06.10.2006 - 18:10 Mesaj konusu:
waay! sen bisikletinle böyle dağ tepe aşıyosan kim bilir cross unla ne engelleri aşarsın! ilerde bi cross alman dileğiyle!!!.. yakışır sana _________________ Ku?adasy Motosiklet Kulübü (KMK)www.kmk.org.tr
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 06.10.2006 - 18:20 Mesaj konusu:
ne bisikleti emmioğlu cross yavrusu resmen bu alet. o yollarda takılabiliyorsan HLL. inş. birgün seninde motorsikletin olur. ben bisikletin arkadasına papuç ile arka çatalın oraya pet şise sıkıştırırdım motor sesi cıkarsın diye. _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
önemli olan motorsiklete sahip olman ya olmaman değil motorcu ruhuna sahip olman bu da fazlasıyla war helal olsun diyecek bişey yok biraz daha büyüdüğünde sende iki tekerleğin motorlusuna sahip olursun inşallah
Tarih: 06.10.2006 - 18:42 Mesaj konusu:
deli olacak motorcu bisikletinden belli olur demi kardeşim benim ilerde motorunda olacak inşallah ama önce ehliyet sonra emniyet (korumalar) ve en son motor. _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 06.10.2006 - 19:02 Mesaj konusu:
arasıra böyle değişiklikleride görmeye ihtiyacımız var.devamını dilerim ne güzel vakit geçirip eğlenmişsin işte.motorunda olur inşallah _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız