Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - benim bugun(cuma)(RESİmli) yaptıklarım herkes baksın

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

benim bugun(cuma)(RESİmli) yaptıklarım herkes baksın
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 06.10.2006 - 18:59    Mesaj konusu: benim bugun(cuma)(RESİmli) yaptıklarım herkes baksın Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tura çıkmadan önce siteyi bi çekiyim dedim burda oturuorum

bu da motorum olmadıgından bisikletim in markası nasılsa bisiklet motorun atasıdır ilerde benimde olur

buda bisikletimle kros yapıcagım yerler dahasıda var

buda ben başlamadan önce çekiyim dedim

buda canım bisikletim bianchi graffiti FS

buda farklı bi açı

bisikletimle çıkacagım bi sürü engel vardı

bu engeli de aşmıştım bisikletimle

buda farklı bi açısı

VE sonunda çıkmıştım hedefimde olan yere

gidecegim yönü seçme zamanım gelmişti 3 yön vardı bu birincisi

bu ikincisi

bu da üçüncüsüydü bunu secmiştim baya bi yol gitmiş sonunda bir yerde durmuş bögürtlenlerle ilgilenmek geldi içimden bu da onları ölümsüzlestirdigim AN

ve bir yerde durdum bögürtlen ler vardı yüce ALLAHIMIZIN bize verdigi güzelliklerden birisiydi

bu çiçek çok güzeldi koparmaya kıyamadım ve bıraktım saten en iyiside buydu

ve bögürtlenler çok güzellerdi işte görüyorsunuz tam bi gezi oluyordu benim için

koparmıştım ama yiyemedim oructum su anda yıyıorum

ve gine bi zorluk çıkmıştı karsıma küçük bi uçurum insemmi inmeseemi kavgası yaparken içimde birden kendimi düşerken buldum

buda ölmeden önce hayranı oldugum servetle pazar günü milli takım toplanmadan çekilen bi resim

hepsini kendim bugun hazırladım aklımdan böyle bişey esdi madem motorum yok dag bisikletim var onu çekip göndereyim dedim hepsi güzel inşaalah beyenirsiniz sizlerle paylaşmak bir ayrıcalık bunu da unutmuyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Başa dön
muci Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kliwaj
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.10.2006 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bisiklet , ilerde motorun olması dileğiyle.. Alkışlıyorum ^1
Başa dön
kliwaj Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muci
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2006 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol kliwaj, inşallah oda olucak
Başa dön
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 06.10.2006 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

waay! Gülümsüyorum sen bisikletinle böyle dağ tepe aşıyosan kim bilir cross unla ne engelleri aşarsın! ilerde bi cross alman dileğiyle!!!.. yakışır sana Dil çıkarıyorum
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 06.10.2006 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne bisikleti emmioğlu cross yavrusu resmen bu alet. o yollarda takılabiliyorsan HLL. inş. birgün seninde motorsikletin olur. ben bisikletin arkadasına papuç ile arka çatalın oraya pet şise sıkıştırırdım motor sesi cıkarsın diye. Çok gülüyorum
muci
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2006 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nemesis_YD, hussar_alp, ikinizde saolun abilerim
Başa dön
cimmy85
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.10.2006 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önemli olan motorsiklete sahip olman ya olmaman değil motorcu ruhuna sahip olman bu da fazlasıyla war helal olsun diyecek bişey yok biraz daha büyüdüğünde sende iki tekerleğin motorlusuna sahip olursun inşallah Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
cimmy85 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 06.10.2006 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deli olacak motorcu bisikletinden belli olur demi kardeşim benim ilerde motorunda olacak inşallah ama önce ehliyet sonra emniyet (korumalar) ve en son motor. Dil çıkarıyorum
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ac-dc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 06.10.2006 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık güzel olmuş Dil çıkarıyorum ileride inşallah seninde motorun olur Alkışlıyorum
Başa dön
ac-dc Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 06.10.2006 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel gezi olmus bravo Alkışlıyorum maceracı deli :P seni
Başa dön
crazyprince Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 06.10.2006 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi gezi olmuş inş ilerde bi cross un olur
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 06.10.2006 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamım çok güzel bi çalışma olmuş helal olsun sana ilerde umarım krosunlada resimlerini görmek istiyorum gene böle hikayeli şekilde Dil çıkarıyorum
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: benzin nerde biterse ordan

MesajTarih: 06.10.2006 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arasıra böyle değişiklikleride görmeye ihtiyacımız var.devamını dilerim ne güzel vakit geçirip eğlenmişsin işte.motorunda olur inşallah Dil çıkarıyorum
muci
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2006 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepiniz saolun abilerim cceennkk, abi sen bize yakınmışşsın ya
Başa dön
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 06.10.2006 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık.excavatoRR, abimin dediği gibi. böle değişiklikleri görmeye ihtiyacımız var. insanın içi açılıo walla. (şahsen benim öle)...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye